Horoscopul iubirii pentru vara 2021. Ce se va întâmpla în următoarele 3 luni cu mai multe cupluri de zodii

Horoscopul iubirii pentru vara 2021. Ce se va întâmpla în următoarele 3 luni cu mai multe cupluri de zodii

Cauți un horoscop de dragoste pentru vara anului 2021? Te întrebi ce te-ar putea aștepta în viața ta sentimentală? Află în continuare ce se va întâmpl în următoarele luni!

♈ BERBEC

Leii și Săgetătorii sunt semnele care au cele mai mari șanse să vă atragă atenția în această vară. Dacă puteți ajunge într-un loc cald și însorit, atunci faceți-o. Dacă nu, faceți ca acasă să vă simțiți în vacanță. Cu cât mai multe sărbători de vară, ieșiri, festivități în casă și socializare online puteți face, cu atât mai bine. Extindeți-vă, lărgiți-vă orizonturile, căutați scene noi.

♉ TAUR

O relație amoroasă furtunoasă, se anunță în această vară! Poate o zodie condusă de Marte, Berbec sau Scorpion, sau o Fecioară. Alte persoane sunt scandalizate de această cuplare, ceea ce o face de fapt cu atât mai interesantă. Ești guvernată de Venus și îți place să trăiești periculos în dragoste.

♊ GEMENI

Te așteaptă o despărțire! Este o veste bună, totuși? Ei bine, numai tu poți decide, și cred că îți vei petrece vara meditând la asta. Dar, chiar dacă poți ierta, s-ar putea să nu uiți niciodată, și va trebui să cântărești cât de ușor poți trăi așa.

♋ RAC

S-ar putea să fii pregătită pentru o schimbare majoră din viața ta amoroasă în această vară. Poate că au existat drame, sau poate o lipsă enervantă a acestora, și te gândești, pur și simplu, de ce să te deranjezi. S-ar putea să crezi că e prea bine ca să fie adevărat, sau că sunt mai multe probleme decât merită, dar fii sigur că aceasta este pasiune adevărată. Dă-le o șansă, pentru că asta este ceea ce așteptai!

♌ LEU

Cineva (poate un Taur, o Fecioară sau un Capricorn) cu care ai avut o relație de lungă durată îți dovedește în sfârșit că merită, vine așa cum ai sperat mereu și justifică scuzele, pasele și scăpările pe care i le-ai acordat de-a lungul lunilor (chiar și anilor). Această iubire a fost un timp îndelungat, dar în sfârșit a sosit. Fii precaut!

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Dacă nu ești atentă, atunci analiza ta excesivă ar putea să-ți stea în calea unui lucru bun în această vară. Există o conexiune pe care ai ezitat să o stabilești, iar tu te-ai epuizat gândindu-te prea mult la asta. Când nimeni nu se uită, această dragoste va înflori într-un mod neașteptat și ar trebui să o lași să se desfășoare în ritmul ei, în mod natural.

Citește și: Horoscop lunar iunie 2021 – ce te așteaptă în prima lună de vară

♎ BALANȚĂ

Apare cineva care te convinge să te angajezi într-o relație! Ar putea fi un Capricorn puternic și tăcut, sau un Leu puternic și ambițios. Ei te provoacă și te forțează să fii energic în alte domenii ale vieții în care, de obicei, ai fi pasiv.

♏ SCORPION

Un semn de Foc mare, îndrăzneț, plin de viață, incitant și aventuros (Berbec, Leu sau Săgetător) intră în forță în lumea ta și o dă peste cap! Tu vei fi foarte fericit, ești sociabil, te distrezi de minune în această vară, la fel și ei. Atracția voastră este imediată. Veți avea o vară minunată, chiar dacă e posibil să dureze doar câteva luni.

♐ SĂGETĂTOR

Dacă cochetezi cu cineva chiar acum și nu merge așa cum ai sperat, atunci lasă-l să plece. Spun asta pentru că aceste cărți arată că imediat ce dai drumul la ceva care nu funcționează, atunci va apărea ceva mult mai bun. Un semn de Foc (Berbec, Leu sau Săgetător) te-a admirat și își așteaptă momentul!

♑ CAPRICORN

S-ar putea să nu fie stilul tău obișnuit, dar astrele te îndrumă spre a te bucura de întâlniri, de socializare cu oameni, de explorarea lumii cu o multitudine de personaje interesante. Ai stat închis multă vreme, iar aceste cărți arată că ești cu adevărat pregătită să te simți bine și să atragi distracția.

♒ VĂRSĂTOR

Franchețea și onestitatea este modul tău obișnuit de operare, dar nu și vara aceasta! Ești gata să te implici într-o legătură secretă și interesantă, care s-ar putea să nu fie în întregime cinstită (dar, hei, totul e corect în dragoste și în război, nu?). Această persoană este cineva care te obsedează de mult timp, o adevărată pasiune. Și ea te place, să știi!

♓ PEȘTI

Ai o mulțime de prieteni, pentru că ești un personaj amabil, empatic și distractiv în preajma ta. Oamenii sunt atrași de tine. Unul dintre ei (poate un Vărsător sau un Scorpion) are sentimente mai puternice decât a lăsat să se vadă. Dar, în această vară, își fac curaj să spună ce simt și, sincer, nu te-ai așteptat la asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.