Horoscopul lunii septembrie. O lună cu mare noroc

Horoscopul lunii septembrie. O lună cu mare noroc

♈ BERBEC

Există un Mercur retrograd și o lună plină în același weekend la jumătatea lunii, Berbec, așa că, dacă ai nevoie de o scuză pentru a sta în casă și a te odihni, o ai. Cu toate acestea, la sfârșitul lunii septembrie, după ce începe sezonul Balanței, o lună nouă te încurajează să te distrezi cu o pasiune sau cu un partener romantic, deoarece viața ta amoroasă capătă căldură chiar la timp pentru toamnă. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna septembrie, Berbec.

♉ TAUR

Ți se pregătesc multe lucruri, Taur, mai ales în ceea ce privește proiectele profesionale sau pasionale. Niciun astrolog nu poate promite bani în această economie. Dar dacă poți avea răbdare pe toată durata retrogradării lui Mercur, nu fi surprinsă dacă un feedback pozitiv vine spre tine. La sfârșitul lunii, vedeți că în viața voastră amoroasă ies scântei. Asigură-te doar că practici tema sezonului Balanță de echilibru și că îți faci suficient timp pentru tine și pentru odihnă. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna septembrie, Taur.

♊ GEMENI

Există un Mercur retrograd în această lună, Gemeni. Pentru că este planeta ta guvernatoare, dansul său retrograd te poate afecta mai mult decât alte semne. Cu toate acestea, luna septembrie luminează, de asemenea, partea din harta ta care guvernează faima și imaginea publică. Ești un superstar carismatic, Gemeni. Septembrie îți cere să ai încredere că se întâmplă lucruri mari, chiar dacă trebuie să mai aștepți un pic pentru a vedea rezultatele. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna septembrie, Gemeni.

♋ RAC

Cu romanticul Venus care îți ajută abilitățile de comunicare, nici măcar Mercur retrograd nu poate sta în calea veștilor bune romantice din această lună, Rac. Păstrează un jurnal lângă patul tău în timpul lunii pline în visătorii Pești, pentru că abilitățile tale psihice sunt la putere maximă, iar mesaje importante pot apărea în vise în această perioadă. Citește aici horoscopul complet al lunii septembrie, Rac.

♌ LEU

Un tranzit la jumătatea lunii te face atât de carismatic, Leu, încât poți să mergi mai departe și să ceri ceea ce vrei, chiar dacă Mercur este retrograd. Ești la mare căutare, dar nu uita că leii dorm între 16 și 20 de ore pe zi. Sezonul Balanței începe luna aceasta și, ca semn al echilibrului, această perioadă a anului te roagă să îți rezervi suficient timp pentru odihnă, chiar și atunci când iubiții și/sau angajatorii nu se mai satură de tine. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna septembrie, Leu.

♍ FECIOARĂ

Trebuie să treci ștafeta către Balanță luna aceasta, Fecioară. Dar odată cu începerea sezonului Balanței, care marchează și începutul toamnei, vezi o intimitate în creștere în viața ta. Acest lucru ar putea veni dintr-un parteneriat romantic, din familia pe care ai ales-o sau din ambele. Încearcă doar să te scuturi de orice neînțelegeri minore; nu lăsa ca retrogradul lui Mercur din această lună să câștige. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna septembrie, Fecioară.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Sezonul tău începe în această lună, Balanță! Caută look-uri de toamnă pentru păr și machiaj pe care să le explorezi, pentru că poți considera tot sezonul Balanței ca fiind ziua ta de naștere, iar tu meriți să te simți frumoasă. Există atât de multă dragoste romantică care vine spre tine, Balanță. Doar stai liniștită în al doilea weekend al lunii, deoarece aduce Mercur retrograd și o lună plină care stârnește certuri mărunte. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna septembrie, Balanță.

♏ SCORPION

Uranus a retrogradat luna trecută, Scorpionule, cerându-ți să renunți la obiceiurile nesănătoase, iar această temă continuă luna aceasta. Sezonul Balanței este despre echilibru, inclusiv despre a vă face suficient timp pentru dvs. Cu toate acestea, pregătește-te să vezi o intimitate crescută în cadrul vieții tale amoroase minte-lună, și poate chiar vești profesionale binevenite pe măsură ce septembrie se apropie de sfârșit. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna septembrie, Scorpion.

♐ SĂGETĂTOR

Ține-ți prietenii aproape în această lună, Săgetătorule. Este posibil să fii ocupat și să ai nevoie de un sistem de sprijin la îndemână. Septembrie te vede lucrând din greu la ceva care te revigorează, chiar dacă va trebui să ai răbdare în ceea ce privește feedback-ul pozitiv, datorită lui Mercur retrograd. În plus, la sfârșitul lunii, o aliniere planetară magică face ca dorințele tale să devină realitate. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna septembrie, Săgetător.

♑ CAPRICORN

Iubești începutul toamnei, Capricorn. Septembrie aduce potențiale provocări în materie de comunicare datorită unui Mercur retrograd. Cu toate acestea, nu îți poți pune viața în așteptare de fiecare dată când Mercur își începe dansul retrograd. Viața ta amoroasă înflorește și este în regulă dacă nu poți aștepta până când Mercur retrograd se termină pentru a pune la nivel o relație. Singura întrebare este: îți vei coborî zidurile emoționale și vei fi sinceră în legătură cu sentimentele tale? Citește aici horoscopul tău complet pentru luna septembrie, Capricorn.

♒ VĂRSĂTOR

Ești un semn de aer intelectual, Vărsătorule. Cu toate acestea, doar pentru că ești genială, nu înseamnă că ești mereu la curent cu comunicarea. Uneori, poți fi mai bun în abordarea problemelor politice globale decât în a le răspunde prietenilor tăi prin mesaje. Cu toate acestea, ai nevoie de sistemul tău de sprijin în această lună, iar Mercur retrograd va încerca să facă comunicarea dificilă. Va trebui să faci un efort suplimentar pentru a rămâne în contact cu cei dragi, dar va merita. Citește aici horoscopul complet al lunii septembrie, Vărsătorule.

♓ PEȘTI

Septembrie este despre iubire, Pești, dar nu trebuie să ai conversații majore de definire a relației. Mercur este retrograd; există o lună plină dramatică în semnul tău; pur și simplu nu este momentul potrivit. În schimb, treaba ta este să fii prezent în viața ta amoroasă, indiferent de statutul relației tale, și să te concentrezi pe a fi fericit. Poți să păstrezi conversațiile importante pentru când Mercur va deveni direct luna viitoare. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna septembrie, Pești.

2 comentarii pe “Horoscopul lunii septembrie. O lună cu mare noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.