Horoscopul săptămânii 11-18 iulie 2022. Mari surprize

Horoscopul săptămânii 11-18 iulie 2022. Mari surprize

♈ BERBEC

Luna plină din această săptămână, pe 13, aduce un moment de avânt pentru cariera sau imaginea ta publică. Ceva care a fost doar o mică sămânță de idee în momentul Lunii noi în Capricorn, pe 2 ianuarie, a ajuns acum la punctul culminant. Ești întotdeauna gata să continui să te străduiești și să optimizezi, dar asigură-te că îți iei un moment pentru a reflecta la ceea ce ai realizat până acum. Ai muncit din greu pentru a ajunge aici. Beți câteva pahare, faceți câteva fotografii și sărbătoriți.

♉ TAUR

Ți-ai făcut bagajele și în sfârșit pleci în următoarea ta mare aventură! Luna plină din această săptămână, pe 13, te face să atingi un nou punct culminant în ceea ce privește călătoriile, educația sau chestiunile spirituale. Fie că pleci într-o vacanță solitară atât de necesară, fie că trimiți ultimele depozite pentru școala de absolvire sau îți asumi o poziție de conducere la sinagoga ta, ia-ți un moment pentru a aprecia tot ce ai învățat până acum și tot ce ți-a mai rămas de învățat.

♊ GEMENI

Luna plină de pe 13 aduce încheierea unei situații financiare în curs de desfășurare care te preocupă de la începutul anului. Fie că plătești o datorie, iei un împrumut sau îți faci curaj să te întâlnești cu contabilul sau planificatorul financiar, faptul că pui totul pe masă îți va ușura cu siguranță mintea. Deși este posibil să fi ajuns de unul singur în această situație delicată, ai voie să ceri ajutor pe măsură ce ieși din ea.

♋ RAC

Luna plină în Capricorn de pe 13 îți pune în evidență cele mai apropiate relații. Ai început acest an cu o rezoluție de a construi limite mai ferme în toate parteneriatele tale, iar această săptămână pune la încercare aceste limite. Acesta este un moment pentru a te angaja cu tărie în ceea ce te susține și pentru a te îndepărta de ceea ce îți secătuiește forța vitală. Contractele și înțelegerile făcute în această săptămână au fost de mult timp așteptate. Aveți încredere în acest proces.

♌ LEU

Pregătește-te pentru o săptămână extrem de productivă, Leu. Deși sezonul Racului te face de obicei să resimți tristețea verii, Luna plină în Capricorn este întotdeauna una dintre cele mai ocupate perioade ale anului. Rezolvările pe care ți le-ai stabilit în legătură cu munca, fitnessul și rutinele din ianuarie, toate ajung la un punct culminant. Îți bifezi lista de lucruri de făcut, te ocupi de comisioane pe care le evitai de luni de zile și îți bați recordurile personale la alergările zilnice. Amintiți-vă doar că este un maraton, nu un sprint. Continuați să vă integrați.

♍ FECIOARĂ

Mai mult decât oricine, înțelegi valoarea disciplinei și a muncii asidue. Dar luna plină din această săptămână, pe 13, te invită să prioritizezi plăcerea, creativitatea și simpla distracție. La începutul anului, ți-ai propus să prioritizezi hobby-urile, să te reapuci de întâlniri sau să urmezi o pasiune creativă, iar săptămâna aceasta, vezi cât de mult ai crescut prin atenția acordată bucuriei. Sărbătoriți! Fă ceva ce copilul tău interior ar vrea să faci.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Luna plină de pe 13 aduce multă activitate acasă. Deși sezonul Racului este de obicei foarte concentrat pe carieră pentru tine, săptămâna aceasta este despre conectarea cu rădăcinile tale. Te simți în pace în casa ta la sfârșitul unei zile lungi? Aveți un sistem de sprijin de încredere? Dacă nu ai, ce îmbunătățiri sunt necesare pentru a construi o fundație mai solidă? S-ar putea să fie mai simplu decât crezi să ai acces la confortul de care ai nevoie.

♏ SCORPION

Luna plină de pe 13 îți pune în evidență sectorul comunicării. De la începutul anului, cercul tău social s-a schimbat. Unii dintre prietenii apropiați care te-au ajutat să treci prin vârful pandemiei s-au îndepărtat încet. Pe măsură ce îți construiești rutine în această primăvară și vară, ai prieteni noi care își asumă roluri de sprijin în viața ta. Gândește-te cu atenție cu cine păstrezi legătura în această săptămână. Ții legătura din obligație sau pentru că îți dorești cu adevărat să te conectezi?

♐ SĂGETĂTOR

Există o mulțime de activități financiare în această săptămână, deoarece Luna plină în Capricorn de pe 13 evidențiază sectorul tău financiar. Obiectivele bugetare pe care ți le-ai stabilit în ianuarie sunt de revizuit. Ai reușit să economisești mult în acest an, dar oare pentru că ai funcționat cu o mentalitate de lipsă? Această lunare este pentru a recunoaște nu doar ceea ce ai nevoie, ci și ceea ce îți dorești. Cum ți-ar plăcea să-ți îmbunătățești stilul de viață în următoarele șase luni?

♑ CAPRICORN

Luna plină de pe 13 este în semnul tău, așa că, deși ar putea fi sezonul Racului, lasă această săptămână să fie numai despre tine. Este momentul perfect pentru a verifica obiectivele pe care ți le-ai stabilit la începutul anului în ceea ce privește sănătatea și imaginea ta. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a te răsfăța cu o zi de tratament facial sau spa și pentru a te răsfăța cu puțină grijă de sine. Totuși, nu lăsați ca aceasta să fie singura săptămână din această vară în care vă răsfățați. De ce să nu trăiești fiecare săptămână ca și cum ar fi o lună plină în semnul tău?

♒ VĂRSĂTOR

Dacă nu ți-ai planificat deja o retragere pentru luna plină în Capricorn de pe 13, ar fi bine să mergi mai departe și să programezi una. Această lunare cade în sectorul tău inconștient și este un moment perfect pentru tine să te resetezi. În afara rețelei. (Sau cel puțin departe de căsuța de e-mail, chiar și numai pentru o după-amiază). Acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă întoarce la meditație dacă ați ieșit din practică. Plăcerea vine ușor în această săptămână dacă slăbești controlul și accepți că nu poți controla totul.

♓ PEȘTI

Luna plină în Capricorn de pe 13 este momentul în care viața ta socială atinge un vârf de vară. Invitațiile la cluburi de carte, grătare și la clasa de Pilates Zoom a colegului tău de cameră de la facultate îți umplu cutia poștală până la refuz. O parte din tine ar prefera să stai singur pe canapea și să te uiți la Gilmore Girls pentru a 75-a oară, dar este important să folosești această săptămână pentru a te conecta cu oameni care îți împărtășesc interesele. Nu mergeți pentru că trebuie. Mergeți pentru că vreți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.