Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021

Horoscopul săptămânii 13-19 decembrie 2021

Iată care sunt previziunile pentru a doua săptămână din luna decembrie. Horoscop complet pentru toate zodiile, 13-19 decembrie 2021.

Berbec

Săptămâna aceasta va fi fascinantă. Totul se va întâmpla în ritmul său firesc, iar tu vei învinge orice obstacol care va apărea. Influența gravitațională a Lunii încearcă să te îndepărteze de la obiectivul tău, dar trebuie să rămâi ferm. Există riscul ca tu și unul dintre lucrătorii tăi să aveți un conflict de afaceri. Este posibil ca baza ta solidă să nu mai fie la fel de puternică ca altădată, iar superiorii tăi ar putea decide să nu promoveze pe nimeni. Pe de altă parte, efectuarea unor perioade îndelungate și menținerea unui temperament calm vă vor fi benefice. Piața acțiunilor și ofertele publice inițiale vor genera venituri în această săptămână. Viața ta sentimentală va fi bună în această săptămână. Prima jumătate a săptămânii va fi mai norocoasă pentru persoanele care sunt în căutarea dragostei. Sănătatea celor dragi și a dvs. va fi bine întreținută și nu aveți de ce să vă faceți griji.

Taur

Profiturile dvs. vor crește semnificativ în această săptămână. va trebui să fiți mai preocupat de investițiile dvs. pe piața de acțiuni în această săptămână. va trebui să faceți schimbări semnificative în programul dvs. în a doua jumătate a săptămânii. săptămâna aceasta vă va ajuta în demersurile dvs. amoroase. Faceți aranjamentele pentru ziua de vineri cu partenerul dvs. Apreciați o zi de ieșire de la locul de muncă alături de partenerul dvs. de viață; aceasta vă va stimula fără îndoială relația. Nu va fi o săptămână bună pentru dvs. Vor exista, fără îndoială, unele suișuri și coborâșuri, precum și unele pierderi minore și risipă. Oricare ar fi cazul, încheierea săptămânii vă va oferi bucurie. În afară de asta, ar trebui să fiți într-o formă excelentă în această săptămână.

Gemeni

Există mari șanse să te întâlnești cu niște prieteni vechi și pierduți de mult timp, ceea ce te va bucura foarte mult. Relațiile tale existente și potențiale se vor consolida semnificativ. Săptămâna aceasta, va trebui să depuneți un efort suplimentar în toate sarcinile pe care le aveți. Acest lucru poate părea tulburător la început, dar rezultatul final va fi suficient de bun pentru a justifica acest lucru. Acest lucru se va întâmpla ca o consecință a schimbărilor astronomice din această săptămână, care vor avea un impact semnificativ asupra performanțelor tale academice. Firma dvs. nu va crește sau progresa considerabil în această săptămână, dar cei care doresc să înceapă o afacere modestă vor avea un început frumos. Viața dvs. amoroasă va înflori în această săptămână. în weekend veți câștiga un timp personal bun departe de muncă. Sănătatea ta va avea nevoie de atenție în această săptămână.

Rac

Fronturile de lucru vor fi în regulă în această săptămână. veți avea ocazia să faceți bani din diverse alte surse. Va trebui să fiți foarte vigilent la lacunele din planificarea dvs. în această săptămână. Miercuri și vineri veți avea noroc să obțineți profituri bune dacă vă ocupați de vânzări. Săptămâna aceasta, vei fi pregătit să realizezi foarte multe în aspectele tale relaționale. În ceea ce privește relația ta, va trebui să fii deosebit de atent la câteva aspecte. Jupiter va călători prin semnul tău în această săptămână. În a doua jumătate a săptămânii, veți putea să vă faceți obligații matrimoniale. În ceea ce privește condiția fizică, vei fi OK în această săptămână.

Leu

În această săptămână, țineți-vă bine în frâu caii. Vă puteți descurca de minune în această săptămână, dar ați putea, de asemenea, să cădeți într-o capcană. Săptămâna aceasta, fiecare decizie pe care o vei lua va fi crucială și fiecare va avea un impact pe termen lung. Dacă ceva nu merge bine, va avea un impact negativ asupra companiei tale, iar tu vei fi nevoit să faci față unor repercusiuni majore. În afară de asta, poți anticipa o săptămână liniștită și de rutină. Faptul că veți avea un contact suplimentar cu vechii colegi ar putea duce la descoperirea unei varietăți de idei noi. Zilele de marți și vineri sunt zile critice în săptămâna ta, deoarece acțiunile tale în aceste zile îți vor determina cariera. Săptămâna ta va fi plină de iubire pe plan sentimental, dar nu este suficient de norocoasă pentru a planifica logodne și căsătorii. Sănătatea ta va fi în formă pe tot parcursul săptămânii. evită un antrenament intens.

FOLLOW ME

Fecioară

Săptămâna aceasta va fi interesantă din punct de vedere romantic. Vor exista beneficii și dezavantaje în relația voastră, dar o veți verifica în timp. Partea bună este că cuplurile vor avea o săptămână fantastică. Este de conceput că ai tăi te ajută de mai mult timp și anticipează o recompensă în această săptămână. fronturile profesionale îți vor cere energie. Va trebui să fiți mai specific în privința chestiunilor cărora le acordați mai multă prioritate. Dacă vă ocupați de domeniul imobiliar, asigurați-vă că nu investiți la întâmplare. S-ar putea să trebuiască să treceți prin unele probleme legate de licențierea noii dvs. afaceri, prin urmare, asigurați-vă că sunteți îndrumat de persoana potrivită. Studenții se vor afla în dilema de a se înscrie la noi cursuri, dar sfaturile unor prieteni buni vă vor ajuta.

Balanță

Dragi nativi din Balanță, veți fi posaci și austeri. Veți fi bucuroși și mulțumiți ca urmare a clarului de lună. Săptămâna aceasta se anunță a fi una distractivă. Singurul pericol este că pot apărea unele repercusiuni nefaste, care să ducă la o sumedenie de probleme, nu doar în ceea ce privește starea de bine, ci și în ceea ce privește situația financiară. Viața ta sentimentală va fi puțin deranjată, dar vei reveni la normal cu partenerul tău, deoarece Venus te va binecuvânta în curând. Sănătatea ta are nevoie de atenție în această săptămână. dacă ești diabetic, asigură-te că ai grijă de dieta ta.

Scorpion

Săptămâna îți va aduce lucruri uimitoare. Vei intra într-un nou parteneriat în această săptămână, dacă faci afaceri. Va trebui să fii atent în ceea ce privește implicarea ta în orice activitate care nu este legală. Încearcă să îți controlezi temperamentul în a doua jumătate a săptămânii sau ai putea afecta câteva relații bune la birou. Săptămâna aceasta, este mai bine dacă o lași mai moale cu adorația ta. Nu este o săptămână bună pentru a formula o strategie și cu siguranță nu este o săptămână bună pentru a fi părinte. Săptămâna aceasta, cuplurile se vor confrunta cu neînțelegeri, dar acestea se vor rezolva cu timpul. Săptămâna aceasta, corpul tău va fi într-o stare oribilă. Te vei confrunta cu mult stres greu în această săptămână și te poți ajuta făcând mindfulness și meditație în fiecare zi.

Săgetător

Aceasta ar putea fi o săptămână bună pentru tine, norocul ar putea fi pe placul tău. În general, săptămâna aceasta vă poate prezenta beneficii bănești pe care vi le doreați. Intimidarea și confruntarea ar trebui să fie evitate de către practicanți. În această săptămână, este posibil să primiți un ajutor în bani de la un manager de afaceri sau propunerea partenerului de companie are șanse de reușită. Elevii au mai multe șanse să aibă rezultate bune la examene. Părinții și instructorii lor ar putea remarca efortul lor sârguincios. În această săptămână, șansele de a câștiga la școală sunt foarte bune. În ceea ce privește conexiunea personală, s-ar putea să vă uimiți partenerul plănuind o călătorie împreună. Trebuie să faceți o vizită la templul lui Ganesha, dacă planurile de nuntă se încadrează în această săptămână. Sănătatea ta va fi OK și nimic nu te va deranja, dar în această săptămână, asigură-te că ai grijă de vederea ta.

Capricorn

Munca și călătoriile legate de serviciu sunt susceptibile să vă țină ocupat în această săptămână. S-ar putea să vi se ofere niște posibilități excelente, dar trebuie să fiți pregătit să vă confruntați și cu unele dificultăți. Săptămâna aceasta, trebuie să vă acordați prioritate sănătății. Cel mai bine este să rezistați să nu intrați într-o ceartă cu un partener de afaceri. S-ar putea să existe o anxietate invizibilă de la locul de muncă sau de la angajare. Șansa de a vizita o țară străină este posibilă. Nu luați decizii pripite privind renunțarea la carieră. În compania de familie, pot exista unele disensiuni. Ar trebui să vă concentrați pe parteneriatul matrimonial în această săptămână. În relațiile cu partenerul tău, fii amabil și modest. Recunoașteți-vă partenerul pentru că face parte din lumea voastră; acest lucru va contribui la întărirea legăturii dintre voi. Săptămâna aceasta, viața ta sentimentală ar putea lua o direcție surprinzătoare.

Vărsător

Săptămâna aceasta va fi foarte crucială pentru tine pe toate fronturile, deoarece multe lucruri bune vor lua o turnură. Pe frontul muncii, vei putea construi o relație nouă cu asociații tăi în această săptămână. A opta ta casă prevede o oarecare volatilitate la locul de muncă, dar totul se va calma până la sfârșitul săptămânii. Orice vei întreprinde în această săptămână în ceea ce privește eforturile tale profesionale va avea succes. Fiți în alertă pentru reduceri înșelătoare în această săptămână. Productivitatea va fi îmbunătățită semnificativ. În ceea ce privește romantismul și relațiile, săptămâna aceasta este posibil să vă fie favorabilă. Viața ta sentimentală se poate consolida dacă vei comunica și vei petrece contacte semnificative cu partenerul tău. Cu cunoștințele corecte, căsătoria poate merge bine. S-ar putea să aveți o cheltuială monetară neașteptată pe sănătate în această săptămână, așa că acordați-vă atenție și încercați să vă implicați în elemente de bunăstare care vă vor aduce beneficii în viitor.

Pești

În această săptămână, veți fi recunoscător pentru orice. Vă va fi greu să vă găsiți timp pentru voi înșivă în această săptămână. Este posibil să obțineți profituri în această săptămână. Veți fi foarte bucuroși, deoarece veți putea vedea dincolo de substanțele toxice. Comportamentul tău prietenos te va ajuta, cel mai probabil, să faci noi cunoștințe. Comportamentul tău cald și plin de compasiune le poate da impresia că ești un susținător puternic. Acest lucru ar putea fi benefic pentru dvs. Spiritul dvs. inventiv v-ar putea ajuta să mențineți căldura și să adăugați un plus de entuziasm în viața dvs. la locul de muncă și în cea personală. În această săptămână, este posibil să faceți progrese în viața sentimentală, iar restul săptămânii va fi bun. Ar trebui să fii într-o formă bună în această săptămână, în afară de asta. Starea ta de bine va fi, de asemenea, constantă și fără cusur în această săptămână. Totuși, fii extrem de prudent marți și vineri. În afară de asta, vă puteți aștepta la o perioadă decentă în această săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.