Horoscopul săptămânii 13-19 iunie 2022. Vin zile complicate

Horoscop săptămânal 2-8 octombrie 2023

Berbec

Luna plină de marți luminează tot ceea ce înseamnă călătorii, studiu și, în general, extinderea viziunii tale asupra lumii. Ai nimerit misiunea dacă este străină universului tău cunoscut. Dacă nu, cum te poți extinde din zona ta de confort în această săptămână? Vorbește cu oameni din medii diferite sau ascultă comentariile lor sociale pentru a capta un unghi nou la care nu ai fi expus de obicei. Aceasta va da sens lumii, iar tu vei fi mai cosmopolit ca produs secundar. Aceasta este o săptămână de curgere ușoară care îți susține personalitatea și direcția. Ce vei împărtăși cu această lume în această săptămână?

Taur

Aceasta promite să fie o săptămână aburindă și amețitoare, pe măsură ce luna plină se coace în zona ta de sex și mister. Observă ce și cine apare pe radarul tău Taur și încotro se îndreaptă clar busola dorinței tale. Nu este întotdeauna ceea ce este evident sau chiar sensibil, chiar dacă este adevărul. Cea mai recentă lucrare a psihologului social Brene Brown, Atlasul inimii, ar putea să te ajute să navighezi prin camerele și complexitățile pe care această săptămână le pune la vedere. Asigură-te că îți echilibrezi incursiunile în tot ceea ce înseamnă dragoste și colaborare, asigurându-ți propriul petec de iarbă, contul bancar și lucrurile care îți aparțin ție și numai ție, astfel încât să fii suficient de stabil pentru a înfrunta misterul celorlalți.

Gemeni

Săptămâna aceasta găsiți un echilibru între un interes personal sănătos și o relație importantă, sau cel puțin disponibilitatea dvs. pentru ele. Toate lucrurile de la unul la unul se află sub lumina reflectoarelor Lunii pline, deoarece aceasta îți luminează sectorul relațional. Cine prinde razele lunare și poate că îți joacă pe coarda inimii? Observați calitatea relațiilor dvs.; sunt ele hrănitoare și de susținere? Vă stimulează ele mintea și vă extind orizonturile? Dacă da, atunci minunat, fiți deschis la mai mult. Dacă nu, aceasta este oportunitatea voastră de a evalua și de a vă da seama cum să redirecționați sau să invitați ceea ce și cine aveți nevoie. S-ar putea să nu vă fie clar cum să procedați în carieră, așa că țineți o filă deschisă pentru ca informația să se strecoare pe o ușă laterală.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Rac

Un accent pe zona ta de muncă atinge punctul culminant marți, așa că observă cum ceva la care ai lucrat sau la care ai apelat se concretizează. Ajută-l să avanseze dacă se prezintă o oportunitate, profitând de moment, făcând acea lansare sau culegând altfel fructele coapte. Echilibrul, ca întotdeauna, este să cultivi timp în propriul spațiu interior pentru a-ți sorta impresiile, sentimentele și gândurile. Nu doar un echilibru între viața profesională și cea privată, ci un echilibru între viață și moarte. Pentru tot factorul „go factor” și responsabilitatea transpirată, trebuie să aveți timp de curgere și un echilibru al vieții interioare.

Leu

Pe măsură ce marți se coace o experiență de vârf în zona stilului tău de viață și a timpului liber, romantismul este în aer. Să presupunem că te-ai tot gândit la tot ce înseamnă dragoste, dorință și expresie creativă. În acest caz, vei avea în sfârșit niște răspunsuri sau vei decide ce anume îți dorești. Observă ce izvorăște din interior și ce apare în viața ta în această săptămână. S-ar putea să îți placă cu adevărat să cunoști oameni și să înveți prin colaborări creative, să vrei să echilibrezi libertatea cu angajamentul sau să atragi o cunoștință într-o relație mai semnificativă. Orice ar fi pentru tine, nu te mulțumi cu situații de conjunctură, asigură-te că este ceea ce îți dorești și că adaugă valoare și mai ales bucurie vieții tale.

Fecioară

Un punct culminant în sfera ta domestică îți dezvăluie ceea ce ai nevoie pentru a-ți echilibra sectorul profesional, calea de urmat și relațiile personale. Acesta oferă puțină tensiune pentru a te încuraja să acționezi și să faci ajustări, mai degrabă decât să le adaugi la acea lungă listă de lucruri de făcut. Ideea unei libertăți expansive, poate asumarea unei linii de studiu la domiciliu sau chiar extinderea casei tale sunt toate moduri în care această săptămână ar putea să se transpună. Poate că aduceți lumea la voi și organizați o serată cu un grup eclectic de prieteni în weekend. Păstrați-vă limitele și intențiile clare cu cineva în mod special. Dacă aveți îndoieli, întrebați.

Balanță

Este timpul să explorezi un anumit subiect de interes pe care poate că l-ai tot amânat, sau este vorba despre o nouă obsesie pe care ești gata să o înveți în amănunt? Educația este întotdeauna esențială pentru a-ți stimula mintea prin studiu individual sau prin angajarea la un curs formal. Sau poate că vă aflați la celălalt capăt și sunteți gata să vă împărtășiți înțelepciunea. În acest caz, gândiți-vă serios la modul în care ați putea formaliza și împacheta cunoștințele dvs. de interes special. Aceasta este, de asemenea, săptămâna potrivită pentru a ieși și a descoperi un nou mediu local, mai ales dacă te-ai mutat sau dacă nu ai cercetat încă locurile noi din cartier.

Scorpion

O lună plină în zona ta financiară în această zi de marți pune în lumină o oportunitate, așa că ajută universul să te ajute, făcând un brainstorming de idei în jurul unor surse de venit, lansări sau investiții. Gândește pozitiv, indiferent de situație, și aplică idei mari și o mulțime de „ce-ar fi dacă” înainte de a ajunge la „cum”. Ideea este să vă deschideți și să vă extindeți asupra a ceea ce credeți că este posibil. Echilibrul poate veni de la un colaborator avizat care vă completează baza de cunoștințe sau de abilități, așa că rămâneți deschis la sugestii fără să blocați nimic. Cheia este să lucrați în conformitate cu valorile dumneavoastră și să nu vă îndepărtați de ceea ce este atât semnificativ, cât și esențial pentru dumneavoastră.

Săgetător

Luna plină din această lună se află în semnul tău, luminând ceea ce s-ar putea să se fi copt în ultimele șase luni. Gândește-te la ce semințe și intenții ai plantat și observă ce se întâmplă în aceste zile. Este maturizarea potențialului, a darurilor și a efortului pentru care ai lucrat. Există un element fie de confuzie, fie de predare, în funcție de cum răspundeți la acest element de necunoaștere. Renunță la nevoia de a ști sau de a găsi informații într-o carte sau idei preconcepute. Rămâi deschis la experiența directă. Căutați și creați oportunități de a vă extinde orizonturile.

Capricorn

Nu este o săptămână de mare acțiune, Capricorn, așa că scoate-ți pălăria de lucru și apelează la muza inspirației. Pune mâna pe pensulă, mergi cu caiacul sau ceva ce poate nu faci atât de des pe cât ar trebui, dormi până târziu! Acordă-te cu lumea ta interioară prin meditație, notează-ți visele, chiar dacă numai pe parcursul săptămânii, și simte-ți drumul prin ceea ce rezonează. Acest lucru este valabil de două ori mai mult dacă ai un proiect sau o întrebare în jurul unei probleme sau direcții de lucru. Deschideți-vă posibilitățile, mai degrabă decât să mergeți cu viteză pe pista pe care o cunoașteți deja.

Vărsător

Dacă ai lucrat la ceva creativ, aceasta este săptămâna în care poți face o lansare ușoară, debuta sau, în alt mod, le prezinți un public mai larg. Ieși din bula ta și amestecă-te cu oamenii tăi! Nu că trebuie să fii convins să te pierzi în mulțime sau să te înconjori de un mix eclectic. Cu toate acestea, dacă ați dezvoltat câteva obiceiuri insulare, așa cum au făcut-o atât de mulți în ultimii doi ani, puteți fi iertat; acesta este momentul dvs. să dezghețați orice permafrost care s-a instalat. Este oficial vară; ce veți începe săptămâna aceasta?

Pești

Observați ce se luminează în sectorul carierei dvs. în această săptămână, mai ales în perioada premergătoare marți, când va avea loc marea și strălucitoarea Lună plină. Vibrația este exotică, expansivă și plină de potențial. La ce tânjește inima ta și ce noi pășuni verzi sau drumuri neîntrerupte ești gata să urmezi? Verificați unde vă curge inspirația și permiteți-i intuiției dvs. să vă ghideze. Nu trebuie să fie ceva rațional, cognoscibil sau demonstrabil în acest stadiu; uneori, lucrurile capătă sens după ce faci pașii inițiali care ți se par potriviți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.