HOROSCOPUL săptămânii: 18-24 decembrie 2017. TAURILOR le merge din PLIN

Horoscop pentru săptămâna 18 – 24 decembrie 2017

Berbec

Săptămâna aceasta se anunță deschiderea unor relații cu cei aflați în străinătate sau chiar o călătorie în afara țării sau planuri în acest sens. Vei pune sănătatea pe primul loc și vei avea un sentiment puternic de liniște sufletească.  Te gândești serios la participarea la niște cursuri de perfecționare, seminarii, conferințe și activitățile culturale. Nu lua decizii pripite, nu e cel mai bun moment. Încearcă să te relaxezi, se anunță niște discuții profesionale importante.

Taur

Săptămâna aceasta deschide pentru nativii din zodia Taur un capitol financiar, mai cu seamă din zona investiților și bunuri comune cu alții. Încearcă să fii prudent, căci riști să încurci lucrurile foarte mult, dacă nu acorzi atenția cuvenită. Apar câștiguri suplimentare, însă vei avea tendința să investești. Cel mai bine ar fi să lași cheltuielile pe săptămâna viitoare, când vei avea gândurile mai limpezite și se va dezvolta zona comunicării. Urmează niște planuri pentru studii pe termen lung sau de călătorii. Șefii cer de la tine mai mult decât de obicei și se anunță dezbateri furtunoase cu colegii.

Gemeni

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Un nou capitol se deschide în relațiile parteneriale. Vor fi ceva frământări pentru relația cu partenerul de viață sau în relațiile profesionale. Acordă-le atenție sporită și pregătește-te să faci niște schimbări de care era nevoie de ceva timp. Vei avea multe discuții pe plan financiar, posibile cheltuieli comune cu alții, separări de bunuri patrimoniale, discuții legate de moșteniri și partaje specifice unui divorț. Răbdare, prudență, toleranță! Evită sub orice formă să faci un credit, o datorie sau să te oferi să plătești pentru alții. În a doua parte a săptămânii vei avea timp pentru activitățile culturale. Nu spune nu și încearcă să te relaxezi.

Rac

Planuri noi la locul de muncă. Vei primi sarcini mai importante, iar răsplata va fi pe măsura așteptărilor.  Urmează-ți intuiția și implică-te cu încredere în tot ce se ivește, pentru că vei reuși să îi mulțumești pe ceilalți. Se conturează schimbări în relațiile parteneriale. Studiază mai atent situația dintre tine și partenerul de viață,  colaboratori, parteneri de afaceri; observă și reține atent ceea ce se discută. Cheltuieli comune cu alții pe facturi, servicii de care beneficiați împreună, planuri financiare importante.

Leu

Săptămâna aceasta ești foarte creativ și pus pe schimbări, mai ales în ceea ce privește segmentul sentimental. Te vei axa pe relația cu persoana iubită și relația cu copiii. Stabilește clar ce dorești să se petreacă în viața ta amoroasă în continuare și păstrează-ți încrederea că vei reuși să duci planurile la îndeplinire. Atenție însă la ce îți dorești. În plan profesional, se deschide o nouă etapă la serviciu care anunță sarcini de mare anvergură. Totuși, zona profesională este tensionată, așa că mai bine ți-ai doza eforturile. Încearcă să te implici numai în activitățile care îți aduc și bucurie sufletească. Mare grijă la capitolul sănătate.

Fecioară

Relațiile familiale și segmentul domestic intră într-o nouă etapă. Se anunță schimbări de domiciliu,  planuri domestice, chestiuni privitoare la moșteniri, dar și discuții de anvergură cu familia. Vei face niște planuri pe termen lung în tot ce ține de casă și familie. În plan amoros, lucrurile se animă și relațiile cu persoana iubită merg mai bine ca niciodată, această săptămână fiind un preambul la ce va urma.  Fii foarte prudent și circumspect! Se anunță niște discuții aprinse, însă se vor lămuri multe lucruri. Vei avea mult de lucru atât acasă, cât și la serviciu.

Balanță

Pentru balanță, se anunță multe controverse în relațiile cu anturajul apropiat. Este posibil să revizuiești toate relațiile în care ești implicat, pe baza unor discuții aprinse sau aflarea unor secrete personale ale unor apropiați. Renunță la oamenii care te consumă prea mult și au o energie negativă, pentru că vor veni în viața ta oameni de o mai bună calitate. Încearcă să eviți să aduci în discuție planurile tale de viitor și vorbește mai puțin despre tine, pentru că unii te-ar putea percepe greșit și se vor crea neplăceri. Noutăți pe plan familial. Urmează discuții legate de  moșteniri, reparații, curățenii generale, dar poate fi vorba și despre mutarea într-o altă locație.

Scorpion

Dispar blocajele din calea obținerii veniturilor și faci planuri financiare noi pe termen lung! Poți cheltui liniștit pe tot ce ai nevoie sau pe cadouri și mofturi personale. Se conturează întâlniri și dialoguri multe cu persoanele din anturajul apropiat. Vei avea totuși senzația de mers în gol și de discuții fără sens. Încearcă totuși să abordezi subiecte banale, cotidiene  și să nu povestești foarte multe despre tine și intențiile tale. Totodată, evită să emiți  judecăți și opinii personale. Se anunță discuții cu membrii familiei privitoare la îmbunătățirea condițiilor din spațiul locativ.

Săgetător

O nouă etapă personală care te va îndrepta spre cu totul alte valori morale și spirituale se va deschide. Stabilește-ți planurile și bazează-te pe dorințele tale cu privire la modul în care ți-ari dori să se desfășoare viața ta de acum încolo. Stările tale de spirit vor fi fluctuante, așa că relațiile cu ceilalți se desfășoară anevoios. Controlează-ți reacțiile și fii prudent, pentru că există riscul să strici relații și situații bune! În plan financiar primește raze luminoase începând cu această săptămână.

Capricorn

Vei avea nevoie de multă odihnă și detașare de cotidian în prima parte a săptămânii. Se pot anunța probleme de sănătate cu ficatului, șoldurilor, coapselor, dar și afecțiuni specifice aparatului respirator. Acordă-le atenție! Este o perioadă bună pentru a te gândi la relațiile și situațiile în care ești implicat. Vei avea niște revelații semnificative. Personalitatea ta începe un proces de reconfigurare care se va desfășura pe termen lung și în care stările tale de spirit vor fluctua mult. Stabilește-ți scopuri precise și învață de la toți cei din preajma ta.

Vărsător

Se anunță schimbări de proporții în relațiile cu prietenii și în segmentul profesional! Te vei desprinde de unii, te vei apropia de alții și vei rămâne cu un gust dulce-amar. Este vremea marilor revizuiri ale tuturor relațiilor și planurilor în care ești implicat. Ai nevoie de odihnă și meditație. Se pot evidenția afecțiuni ale sistemului osos și articular. Fii prudent și îngrijește-te serios cu ajutorul specialiștilor în sănătate. Vor exista niște dialogurile cu oameni dragi de încredere. Reține ce afli în aceste zile, pentru că sunt informații prețioase și foarte utile pe termen lung. A doua parte a săptămânii îți rezervă acțiuni diverse, pentru că te vei simți mult mai bine.

Pești

Este puțin probabil să legi noi relații în această perioadă, deci fii prudent și nu îți dezvălui intențiile. Relațiile cu prietenii și pe plan profesional sunt foarte delicate. Noutățile socio-profesionale abundă în această săptămână, astfel că este bine să fii pregătit pentru orice. Se deschide o nouă etapă la locul de muncă, în care este posibil să primești sarcini de lucru noi direct din partea unor șefi și autorități sau chiar poți obține o funcție de conducere. Totuși analizează bine despre ce este vorba și spune nu acolo unde constați că ar fi prea dificil să rezolvi sau să-ți asumi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.