Horoscopul săptămânii 22-28 aprilie: Racii iau decizii importante, Leii muncesc mult

Horoscopul săptămânii 22-28 aprilie:

Berbec

Eşti dornic de muncă în această săptămână. Însă, ar trebui să lucrezi mai mult în domeniul în care te-ai specializat. S-ar putea să apară unele tensiuni în relaţia cu partenerul deoarece urmează Luna Plină.

Taur

Ai planuri mari. Îţi pui în aplicare imaginaţia şi creativitatea şi te inspiri mult de la oamenii care te coordonează.

Gemeni

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Eşti dornic să faci mişcare, dar ai mare grijă. Nu forţa! Luna Plină îţi aduce multă energie.

Rac

Eşti pregătit să iei decizii ce ţin de relaţia cu partenerul. Cariera este, de asemenea, un subiect foarteimportant în această perioadă pentru tine.

Leu

Dacă altora le aduce energie Luna Plină, ţie îţi dă o stare de agitaţie şi ai mici probleme de comunicare. Munceşti mult în această săptămână.

Fecioară

Îţi doreşti ca fiecare efort să merite, astfel încât te concentrezi mult pe partea financiară.

Balanţă

Pe lângă faptul că Luna Plină îţi poate provoca ceva probleme cu partenerul de viaţă, sănătatea este şi ea vizată. Stai în gardă!

Scorpion

Comoditatea îşi spune cuvântul. Mergi cam greu cu unele proiecte. De asemenea, îţi doreşti să cunoşti mai mulţi oameni şi să te împrieteneşti.

Săgetător

Ţi se oferă oportunitatea să demonstrezi cât de bun eşti la locul de muncă. Prietenii te pot dezamăgi, deci ai grijă!

Capricorn

Eşti cu gândul numai la muncă. Atâtea planuri de viitor ţi se pot da peste cap. Ia-o mai uşor!

Vărsător

Pe plan financiar, stai bine. Ai o perioadă în care găseşti nişte răspunsuri la întrebări pe care ţi le pui destul de des. Noi oportunităţi îţi apar în cale.

Peşti

Vrei să dovedeşti cât eşti de bun şi ce calităţi ai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.