Horoscopul săptămânii 24-30 octombrie 2022. Sezonul eclipselor schimbă viețile zodiilor

Horoscopul săptămânii 24-30 octombrie 2022. Sezonul eclipselor schimbă viețile zodiilor

Este sezonul Scorpionilor! Eclipsele sunt aici! Saturn este în staționare directă! Țineți-vă bine, pentru că nu mai aveți cum să scăpați de schimbarea de vibrații din această săptămână! Mai întâi, pe 23, soarele și Venus intră amândoi în semnul fix de apă Scorpion, în timp ce planeta disciplinară Saturn își încheie retrogradarea în Vărsător. La mulți ani pentru Scorpionii noștri secretoși, precum Anne Hathaway, Ethan Hawke și președintele Joe Biden. Apoi, pe 25, avem o eclipsă solară – o lună nouă super puternică – în Scorpion. Eclipsele sunt momente de începuturi și sfârșituri bruște. Aceasta din Scorpionul protector insistă să renunțăm la ceva care nu funcționează și să ne angajăm din greu în ceea ce funcționează. Lasă soarta să preia volanul.

Dacă toate acestea nu erau de ajuns, Jupiter reintră în semnul său natal, Pești, pe 28, unde planeta ușurare și abundență a călătorit ultima dată din 14 mai până în 28 iulie 2021 și din 28 decembrie 2021 până în 10 mai 2022. Gândește-te la obiectivele pe care le urmăreai în preajma acelor date, pentru că, până la sfârșitul anului, mai ai o șansă să te duci după ele!

Apoi, în cele din urmă, pe 29, planeta de comunicare Mercur părăsește politicosul Balanță pentru ascuțitul Scorpion (după ce s-a conectat atât cu durul Marte, cât și cu Pluton, care schimbă viața, la începutul săptămânii). Sub această influență, comunicarea necesită o inteligență emoțională profundă și cuvintele sunt alese cu grijă.

♈ BERBEC

Eclipsa de Soare din această săptămână aduce zdruncinături în finanțe și colaborări. Mai simplu spus, ți-ai dorit ceva și acum trebuie să plătești pentru asta. Poate că toate acele haine noi nu mai arată atât de bine acum că a sosit nota de plată a cardului de credit. Poate că acea relație în care te-ai grăbit în timpul verii îți dă brusc scârbă. Înainte de a arunca totul, luați o pauză și gândiți-vă la ceea ce vă doriți cu adevărat. Nevoile tale sunt clare, așa că spune-ți dorințele.

♉ TAUR

Eclipsa de Soare din data de 25 este aici pentru a stârni începuturi și sfârșituri puternice în cele mai apropiate relații ale tale. Fie că ceea ce se va întâmpla este o cerere în căsătorie surpriză sau o despărțire bruscă, ești în plin proces de clarificare a parteneriatelor care te construiesc față de cele care profită de generozitatea ta. Dacă te-ai zbătut în căutarea unui loc de muncă, acesta este, de asemenea, momentul în care lucrurile se pun brusc cap la cap și se semnează contracte. Locul în care te afli la începutul săptămânii va fi foarte diferit de cel în care vei ajunge la sfârșitul săptămânii.

♊ GEMENI

Eclipsa de soare din 25 aduce drama colegilor de serviciu care s-a acumulat tot anul la un punct culminant surprinzător. Ceea ce se întâmplă acum nu este cu adevărat despre tine, dar nu te poți abține să nu te lași absorbită în discuțiile aprinse care au loc pe Slack cu privire la avantajele și dezavantajele întoarcerii la birou. Planeta care te guvernează, Mercur, se mută în Scorpion și în sectorul tău zilnic pe 29, încurajându-te să te întorci la acele liste de lucruri de făcut și să rămâi pe propriul tău culoar în viitorul apropiat.

FOLLOW ME

♋ RAC

Eclipsa de soare din 25 aduce o întâlnire incomodă care sfârșește prin a fi o binecuvântare deghizată. Ai pus foarte multă presiune pe tine însuți pentru a pune totul în ordine în acest an: carieră, casă, relații și îngrijire de sine. Totul deodată. Dar poate că, în loc să te forțezi să mergi la mai multe întâlniri Hinge cu jumătate de normă, petrece ceva timp reconectându-te cu un hobby. Cântă muzică! Desenează! Citiți o carte deocheată! Acordă-i copilului tău interior, nu unei întâlniri penibile, toată atenția ta.

♌ LEU

Viața a fost copleșitoare în ultima vreme și, cu atâtea lucruri în aer, ai evadat în fantezii despre viitor pentru a trece peste fiecare zi. Dar eclipsa de soare de pe 25 aduce o verificare umilitoare a realității. Mutarea într-un alt oraș nu îți va rezolva problemele de cash flow. Ieșirea dintr-o relație proastă nu îți oferă imediat limite mai bune. Nu te vei dezvolta decât dacă abordezi cauza principală a nemulțumirii tale. Nu subestimați puterea unui plâns bun și a unei discuții lungi cu cineva care se simte ca acasă.

♍ FECIOARĂ

În grupul tău de prieteni s-au acumulat tensiuni de luni de zile, iar la eclipsa de soare din 25, toate aceste sentimente reprimate ies la suprafață. Deși te-ai simțit deja destul de izolată, ar fi mai bine să pui acele notificări de chat de grup pe Nu deranjați și să reziști impulsului de a fi mediator. Planeta ta guvernatoare Mercur se mută în Scorpion pe 29 și, sub această influență, bârfa poate deveni o armă mortală. Asigură-te că îți împărtășești versiunea ta doar cu cei în care ai cu adevărat încredere.

♎ BALANȚĂ

Eclipsa de Soare din 25 aduce vești fie interesante, fie îngrijorătoare în ceea ce privește situația ta financiară. Aceleași provocări cu care te confruntai în aprilie și mai revin, dar de data aceasta ai un plan de atac mai bun pentru a te readuce pe drumul cel bun. Această eclipsă ar putea aduce, de asemenea, o ofertă bruscă de muncă sau o oportunitate de concert care să vă ofere un remediu rapid pentru facturile restante. Indiferent de cum se rezolvă lucrurile, acesta este un moment puternic pentru a elimina blocajele pe care le ai în ceea ce privește acceptarea abundenței.

♏ SCORPION

În sfârșit, a venit vremea ta, Scorpionule! Sezonul tău începe în forță în acest an, deoarece există o eclipsă de soare – o lună nouă super puternică – în semnul tău pe 25. De obicei, luna nouă în semnul tău este un moment în care îți resetezi ușor imaginea și grija de sine pentru anul următor, dar această lunare ar putea să te lase copleșit sau în mijlocul unei crize existențiale. Fii blând cu tine însuți, deoarece această influență ar putea aduce și unele provocări pentru sănătatea ta. Fii cine vrei să fii! Cui îi pasă ce crede cineva?

♐ SĂGETĂTOR

Sezonul Scorpionului te găsește dorind să trăiești viața mai detașat decât ai făcut-o în ultimele câteva luni. Proiectele majore încetinesc, sezonul nunților s-a terminat (în sfârșit), iar tu ești gata să te decompresezi cu un maraton de Below Deck. Dar tocmai când credeai că totul este calm, eclipsa de soare din data de 25 scoate la iveală niște amintiri dureroase care te lasă să te complaci în îndoială de sine în loc să te relaxezi. Lasă aceasta să fie o oportunitate de a renunța la ceea ce nu poți controla, astfel încât să poți face loc pentru ceea ce va urma.

♑ CAPRICORN

Sezonul Scorpionilor este întotdeauna cea mai socială perioadă a anului, iar acesta începe cu o explozie! Eclipsa de soare de pe 25 anunță o noapte sălbatică în oraș cu prietenii sau colegii de serviciu. Fie că este vorba de o noapte lungă la bar în care te descarci despre șeful tău, de evenimentul comunitar pe care l-ai așteptat cu nerăbdare tot anul sau de petrecerea surpriză de logodnă a unei prietene bune, încearcă să nu te încurci prea tare. Tu ești cel la care toată lumea se uită pentru a primi îndrumări la sfârșitul nopții!

♒ VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta, Vărsătorule, presiunea este mare, deoarece planeta ta guvernatoare Saturn staționează direct în semnul tău pe 23. După câteva luni de revizuire și reflecție asupra modului în care vrei să te prezinți în lume, jocul a început! Eclipsa de Soare din 25 aduce un moment de descoperire surprinzător pentru cariera ta. Fie că dai un interviu pentru jobul tău de vis, fie că primești o promovare bruscă sau te retragi dintr-o poziție care nu ți se mai potrivește, acesta este începutul unei noi ere pentru viața ta profesională.

♓ PEȘTI

Sezonul Balanței a fost unul greu pentru tine, Pești. Așa că, deși sezonul Scorpionului începe rapid și furios în această săptămână, ești mai pregătită decât majoritatea pentru a te bălăci în aceste ape emoționale turbulente. Eclipsa de Soare din 25 aduce o întâlnire cu un vechi profesor sau mentor care te face să îți reconsideri obiectivele sau calea profesională. Este loc pentru tine să visezi mai mare? Apoi, planeta care te guvernează, Jupiter, reintră în semnul tău pe 28, stimulându-ți imaginea și încrederea pentru restul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.