Horoscopul săptămânii 28 noiembrie – 4 decembrie 2022

Horoscopul săptămânii 28 noiembrie - 4 decembrie 2022

Horoscopul tău săptămânal este aici. Oriunde te duci acolo, acolo ești, iar din acest punct, fii creativ și adaptează-te pentru a menține lucrurile în mișcare. Dacă te afli într-o situație dificilă, cum ai putea aplica făclia vieții pentru a crea un spațiu suplimentar pentru picioare sau o schimbare completă de scenă? Nu vei ști dacă o ușă este încuiată până când nu încerci să o deschizi, așa că bate sau întoarce mânerul, ai încredere și fă următorul pas. De ce să nu-l faci un salt spre cel mai prețios obiectiv al tău? Mergeți direct în vârf și faceți o intrare grandioasă! Măcar fă o lucrare de teren și măsoară golul pentru a obține o bună alergare.

♈ BERBEC

Care este cea mai atrăgătoare idee mare a ta? A trecut mult timp și chiar este o idee bună să actualizați viziunea. Dacă ești împărțit în mai multe direcții diferite pentru că ai ajuns să ai prea multe oale pe aragaz, alege-ți cea mai bună și mergi pe ea. Circumstanțele se schimbă; să recunoaștem, v-ați născut pentru a face mișcări decisive, nu pentru a aștepta sau a lucra după un plan vechi. Mergi mai departe cu visele tale și ia decizii care să susțină tot ce are mai bun de oferit această viață. Toți ceilalți se vor integra și vă vor urma exemplul, ca de obicei. Cineva trebuie să deschidă calea și să meargă acolo unde alții se tem să pășească, iar acel cineva ești tu.

♉ TAUR

Pe măsură ce Venus și Mercur se deplasează mână în mână prin zona ta de bunuri reciproce, ești bine poziționat pentru a profita lucrând cu alții. Fă un brainstorming de idei sau notează o ofertă prea bună pentru a fi refuzată care ți-a ieșit în cale. Ține ușa deschisă și vezi ce mai este în meniu. Ar putea fi ceva mai personal, așa că, din nou, invitați la negocieri. S-ar putea să simțiți că trebuie să încheiați o afacere, dar așteptați. Lucrurile se rezolvă mai bine jucând bine cărțile, păstrând interesul și o față de poker! Este mai ușor să spui da, deoarece un „nu încheiem afacerea” în avans reprezintă sfârșitul poveștii și este greu să deschizi din nou ușa odată închisă sau dacă un alt concurent acceptă. Veți avea mai multă claritate mai târziu. Viața este plină de răsturnări de situație fascinante; rămâneți curioși.

♊ GEMENI

Din moment ce un domeniu al vieții tale pur și simplu nu se conformează, notează ce insistă circumstanțele să faci în schimb. Vreți să munciți, dar sunteți obligat să vă odihniți? Atunci îmbrățișați timpul liber și adăugați mai multe întâlniri cu voi înșivă, cu prietenii sau cu o persoană specială, făcând ceea ce vă place cu adevărat. Calea de urmat va fi mai ușor de identificat dacă vă creați un pic de spațiu și vă ușurați. Schimbați vitezele la nivelul cogniției și purtați conversații stimulative în ambele sensuri. Păstrați-le deschise și de mare anvergură pentru cel mai bun efect. Dacă cineva nu poate să vorbească, este o situație de neatârnare. Gemenii au nevoie de stimulare intelectuală pentru a obține acea scânteie. Aranjează-ți din timp cadourile, postările și planificarea de sărbători, pentru că întârzierile sau schimbările de plan sunt aproape garantate. Fiți gata să treceți la planul a, b sau c la un moment dat și clarificați detaliile în loc să presupuneți.

♋ RAC

În acest sezon, pofta de dulce are atât de multe tentații cărora trebuie să le rezistați, așa că creați un plan în jurul gustărilor din alimente integrale vs. bunătăți și alimente de confort. Este prea ușor să atingeți vârful devreme, așa că faceți provizii de alternative sănătoase și poate încercați un înlocuitor natural al zahărului dacă gătiți. Puneți accentul pe rutine și obiceiuri care să sprijine un stil de viață sănătos pe toate planurile. Ce schimbări simple puteți face sau adapta atât acasă, cât și la locul de muncă? Echilibrați producția cu suficientă odihnă, mai degrabă decât să căutați o reîncărcare rapidă cu zahăr sau cofeină. Pregătiți-vă pentru a trece peste acea cădere de după-amiază, dacă v-ați distrus sistemul adrenal. Vrea cineva un amestec de fructe de pădure cu merișoare uscate?

♌ LEU

Uniți-vă forțele cu iubitul dumneavoastră pentru un duo dinamic și creativ. Dacă ești muzical, teatral sau ești gata să încerci o partidă de pickleball, mai mult înseamnă mai mult în acest moment. Înșiră-ți prietenii sau adu-ți întreprinderea la ei. Amintiți-vă, cei care joacă împreună rămân împreună, la urma urmei. Experiențele inedite creează legături și mențin vie scânteia, așa că nu uitați, bucuria este în aventură și activități expansive. Încercați o excursie de o zi într-un loc nou sau planificați o excursie prin țară pentru a condimenta lucrurile cu un teren necunoscut. Neurologii sugerează că bucuria în planificare, iar anticiparea este jumătate din distracție, așa că gândiți mare, îndrăzneț și colorat.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Pregătește-ți casa pentru sărbători, Fecioară, și planifică-ți și sănătatea din timp. Știm cu toții că ai câștiga aurul dacă organizarea ar fi un sport olimpic, iar asta este valabil și pentru interesul tău pentru nutriție. Aceasta este o perioadă excelentă pentru a găzdui, așa că de ce să nu începi cu un start bun cu oferte distractive, dar sănătoase pentru oaspeți? Să aduci acasă alimente mai puțin răutăcioase este mai ușor decât să ignori toate bunătățile pe care știi că le-ai ascuns. De ce să nu mergeți pe stil vechi cu fructe uscate și bunătăți tradiționale? Întoarceți-vă la rețetele de odinioară ale gospodăriei sau condimentați-vă Cottagecore cu bunătăți europene consistente: borș, briose sau supă de ceapă franțuzească.

♎ BALANȚĂ

Zona ta de învățare și de relații locale găzduiește Soarele, Venus și curiosul Mercur, deci comunicarea este cu adevărat esențială acum. Să înveți ceva nou și creativ nu este doar stimulant, ci îți poate fi de folos mai târziu, așa că ia-o în serios. Dacă ești gata să te angajezi, ia în considerare dacă este sustenabil și dacă îți va menține interesul. Este momentul să vă formalizați un hobby? Acele petreceri suplimentare de despărțire de sărbători s-ar putea să vă mănânce din primele ore ale zilei, așa că mențineți un echilibru și odihniți-vă din plin. Aveți parte și de prăjitură și de mâncare, stabilindu-vă o oră de stingere. Este atât de ușor să te lași dus de val atunci când toată lumea se distrează!

♏ SCORPION

Ați putea avea o explozie de cadouri sau de distracție înainte de sărbători dacă nu vă faceți un buget clar, pentru că veți fi tentați! Acest sezon este cu adevărat de nebănuit, iar agenții de publicitate au atât de mult acces la informațiile tale încât te-ar putea cânta ca pe un pian vechi dacă nu îți stabilești un plan de luptă. Verificați dacă nu există costuri ascunse dacă vă înscrieți sau vă angajați. Și, de ce nu, verificați garanțiile de returnare a banilor doar pentru a vă consolida. Nu duceți lipsă de idei mărețe pentru a chema mai mulți bani, așa că continuați să lucrați cu cele mai bune și uitați de restul. Ce ești pasionat să faci, precum și să aduci în lume? Cum poți face ca acel stil de viață să fie sustenabil din punct de vedere financiar, astfel încât să faci ceea ce îți place, cel puțin o parte din timp, dacă nu tot timpul?

♐ SĂGETĂTOR

Vei avea mai multă claritate în jurul unui proiect sau a unei relații după jumătatea lunii ianuarie, așa că amână orice angajament important. Fie că este vorba de afaceri sau de plăcere, folosește timpul dintre acum și atunci pentru a cunoaște persoana cu care s-ar putea să te bagi în pat, ca să spunem așa. Mai multe informații vor ieși la iveală în mod garantat și, să recunoaștem, este timpul să vă acordați o pauză, mai degrabă decât să trageți cu racheta înainte. Verifică-ți opțiunile, cere sfatul unui expert și reprezintă-te în mod asertiv. Acesta este sezonul dvs., așa că de ce să nu vă poziționați pentru a obține beneficii maxime? Este ușor să omiteți un detaliu vital, să vă ignorați intuiția sau să exagerați cu încrederea și idealismul vostru natural; verificați de două ori și nu faceți presupuneri.

♑ CAPRICORN

Luna în semnul tău în weekend sugerează că mintea ta ar putea fi concentrată pe responsabilități sau pe muncă, așa că du-te cu ea și fă-ți treaba. Duminică, lucrurile ar putea deveni intense, așa că folosește această energie pentru a te alimenta. Confruntările care pot fi evitate este mai bine să fie reprogramate și, orice ai face, nu-ți ceda puterea și nu lăsa pe cineva să te intimideze. De-a lungul acestei săptămâni, ai putea fi chemat sau tentat să pui mai multă energie în muncă decât ar trebui și poate te simți puțin împrăștiat, așa că ia-ți pauze regulate. Timpul de odihnă este esențial în această lună, mai exact în această săptămână. Păstrează-ți acele nopți devreme, meditația sau rutele de evadare sănătoase din cotidian. Prindeți un serial care vă duce într-o altă lume sau înapoi în istoria antică.

♒ VĂRSĂTOR

De luni până marți, Luna trece prin semnul tău, înmuindu-ți apărarea emoțională și lăsându-te deschis la ceea ce simți cu adevărat. S-ar putea să vă simțiți puțin singuri în spațiu. Va trece; cu toate acestea, planeta limitării se află în semnul tău, conferind un aspect serios perspectivei tale. S-ar putea să vă simțiți mai dificil să vă conectați, totuși secretul este să vă dezvoltați expertiza și autoritatea. Înțelepciunea și maturitatea te vor duce peste tot, mai ales pe plan social. Ai noroc în dragoste, în timpul liber și în ieșirile cu prietenii, așa că nu te ascunde pe canapea, la serviciu sau în laborator dacă ești genul științific. Împingeți îndoiala, ieșiți și amestecați-vă.

♓ PEȘTI

Cu Luna care se învârte prin semnul tău miercuri și joi, fii gata să găsești portița de scăpare la sarcinile plictisitoare. Aduceți puțină magie în viața dvs. bucurându-vă de lucrurile mai bune. Pune muzică inspirată și fii creativ. Joi este vârf de imaginație și empatie, așa că un balon de dragoste privat cu cineva special este ideal. Sensibilitatea ta este accentuată, așa că observă ce percepi de la oamenii din jurul tău sau chiar din visele tale. Găsește un echilibru între comisioanele sau sarcinile de acasă și cele cu familia. Evită ca timpul petrecut în fața ecranelor și cariera să ocupe mai mult decât îi revine din ziua sau din gândurile tale. Va trebui să cauți partea bună a lucrurilor și imaginea de ansamblu pentru a profita la maximum de această săptămână, așa că păstrează o mentalitate pozitivă, de tipul „pot face”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.