Horoscopul săptămânii 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Vești bune

Horoscopul săptămânii 31 octombrie - 6 noiembrie 2022. Vești bune

♈ BERBEC

Marte staționează retrograd în sectorul tău de comunicare pe 30, forțându-te să încetinești și să faci o pauză în conversație. De luni de zile, ești legat de un program haotic care te conduce spre epuizare totală și insatisfacție. Următoarele câteva luni (până pe 12 ianuarie), în timp ce Marte este retrograd, îți oferă o oportunitate de a-ți da seama ce merită cu adevărat timpul tău. Ce vă stârnește creativitatea? Cum doriți să vă umpleți zilele?

♉ TAUR

Marte staționează retrograd în sectorul tău monetar pe 30, aducând stresul financiar (în special cu soțul sau partenerul de afaceri) care s-a acumulat încă din vară la un punct culminant. În timp ce Marte se deplasează înapoi pe cer în următoarele câteva luni (până pe 12 ianuarie), aveți o ocazie rară de a vă opri și de a vă evalua resursele. Poate că ați încercat să vă reduceți dimensiunile, când ceea ce trebuie de fapt să faceți este să vă modernizați.

♊ GEMENI

Planeta de acțiune Marte staționează retrograd în semnul tău pe 30, aducând căldura pe care o simți (la propriu sau la figurat) de la sfârșitul lunii august la un punct culminant. Fie că te confrunți cu probleme de sănătate, conflicte interpersonale sau presiunea de a performa la locul de muncă, frustrările se acumulează în această săptămână pe măsură ce realizezi că mecanismele tale obișnuite de adaptare nu funcționează. Este timpul să înfrunți problema cu capul înainte, o dată pentru totdeauna. În următoarele câteva luni, mai mult timp trebuie dedicat pentru a ține sub control această inflamație.

♋ RAC

Marte staționează retrograd în sectorul tău inconștient pe 30, forțându-te să faci o pauză și să te ocupi de sănătatea ta mentală. Stresul și anxietatea care s-au acumulat de la sfârșitul lunii august nu mai sunt sustenabile, iar acum este momentul să cauți ajutor și să le ții sub control. Fie că este vorba de a reveni la obiceiuri simple și pozitive (cum ar fi plimbările zilnice, multă apă sau sorbirea și privirea) sau de a te întoarce la terapie, până la începutul anului viitor, accentul tău ar trebui să fie pe găsirea calmului.

♌ LEU

Marte staționează retrograd în sectorul tău de prietenie pe 30, încurajându-te să iei o pauză foarte necesară din anumite părți ale vieții tale sociale. De la sfârșitul lunii august ai fost în permanență în mișcare, participând la nenumărate petreceri aniversare, nunți și evenimente de networking. Să fim realiști, majoritatea te-au lăsat mai mult epuizat decât împlinit. Până la începutul anului viitor, ar trebui să faci un pas înapoi și să te gândești cine îți susține de fapt visele.

♍ FECIOARĂ

Planeta agresivă Marte staționează retrograd în sectorul tău de carieră pe 30, aducând tensiunile care s-au acumulat în viața ta profesională din august încoace la un punct culminant. Deși te afli într-un loc în care părăsirea furibundă a locului de muncă sună teribil de tentant, ia în considerare programarea unui timp liber și ia în schimb o pauză. În următoarele câteva luni (până pe 12 ianuarie, cât timp Marte rămâne retrograd), trebuie să îți pui energia în restructurarea obiectivelor tale, astfel încât să nu te mai simți aspirat de nevoile altora.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Marte staționează retrograd pe 30, aducând presiunea și confuzia care s-a acumulat din august încoace în legătură cu: obiectivele tale de călătorie, educație sau spirituale. Fie că te întorci la școală, îți extinzi afacerea sau plănuiești o mutare în străinătate, până în ianuarie 2023, cea mai mare parte a energiei tale se îndreaptă spre extinderea viziunii tale. De câți bani va fi nevoie cu adevărat pentru a-ți transforma visele în realitate? Și, cel mai important, cine te va sprijini în această călătorie?

♏ SCORPION

Planeta care te guvernează, Marte, staționează retrograd pe 30, în sectorul resurselor tale comune, aducând în prim plan deficitele emoționale și financiare care s-au acumulat din august. Până în ianuarie 2023, energia ta ar trebui să se concentreze pe trimiterea de facturi, pe închiderea datoriilor și pe confruntarea cu temerile care te împiedică să trăiești cea mai bună viață a ta. Niciodată nu a existat un moment mai bun pentru a scoate acele schelete din dulap și a le învăța cum să danseze.

♐ SĂGETĂTOR

Pe 30, când Marte va staționa retrograd în sectorul relațiilor tale, vei fi nevoit să reevaluezi un angajament pe care te-ai grăbit să-l iei la sfârșitul lunii august. Sigur că lucrurile au fost grozave în faza lunii de miere, dar ești sigur că această poveste de dragoste poate rezista unui conflict real? Dacă există o conversație pe care ai evitat-o, emoțiile dificile se revarsă la suprafață pe măsură ce săptămâna avansează. Totuși, aceasta nu este o bubuitură de moment, Marte rămâne retrograd până pe 12 ianuarie, oferindu-ți timp și spațiu pentru a te gândi cum poți îmbunătăți comunicarea cu partenerul tău.

♑ CAPRICORN

De la sfârșitul lunii august, ai încercat să faci totul deodată. Nu numai că începi un nou loc de muncă, dar te antrenezi și pentru un semimaraton, alergi pe la întâlniri pentru a rezolva o problemă de sănătate și înveți în sfârșit să conduci. Marte staționează retrograd în sectorul tău de muncă zilnică pe 30, forțându-te să iei o pauză înainte de a ajunge la epuizare totală. Până în ianuarie 2023, îți vei re-stratifica fluxul de lucru și obligațiile. Este timpul să iei câteva lucruri din farfurie.

♒ VĂRSĂTOR

Marte staționează retrograd în sectorul tău de plăcere pe 30, aducând tensiunile care s-au acumulat în viața ta romantică sau creativă la un punct culminant. Dacă ai fost frustrat de peisajul întâlnirilor sau te-ai confruntat cu un blocaj total al scriitorului la un termen limită, este timpul să încerci o strategie diferită. Ceea ce apare în această săptămână nu este o soluție rapidă, deoarece Marte va fi retrograd până în ianuarie 2023. În următoarele câteva luni, energia ta ar trebui să fie îndreptată spre experimentare și să te duci după lucrurile pe care ți le dorești cu adevărat, indiferent de ceea ce cred ceilalți.

♓ PEȘTI

Marte staționează retrograd în sectorul casei și al familiei tale pe 30, aducând tensiunile care s-au acumulat în viața ta privată de la sfârșitul lunii august la apogeu. Fie că ai de-a face cu un proprietar care nu răspunde, cu vecini scandalagii sau cu frați frustrați, există o conversație care nu mai poate fi evitată. Până în ianuarie 2023, ar trebui să-ți concentrezi energia pentru a te simți mai ancorat în pământ și mai sigur. Ce persoane și locuri te fac să te simți în siguranță?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.