Horoscopul săptămânii 4 – 10 octombrie 2021. Nu aduce anul ce aduce ziua

Horoscop săptămânal - ce prevăd astrologii până duminică

Vezi previziunile complete pentru perioada 4 – 10 octombrie 2021. Horoscopul săptămânii vine cu surprize!

♈ BERBEC

Săptămâna aceasta ar putea fi o săptămână de succes. Ar putea fi bună pentru studenți, deoarece ar putea vedea rezultate uimitoare pentru eforturile depuse la studii. Există șanse să se organizeze o mică excursie sau orice activitate culturală în scop educațional. Este posibil să simțiți o înclinație bruscă spre învățarea muzicii sau chiar să vă interesați de scriere creativă. Dragostea nu pare destul de favorabilă în această săptămână din cauza tranzitului Lunii și al lui Ketu. Prin urmare, există șanse de conflicte cu partenerul tău, totuși, ai răbdare cu acesta, evită să intri în conflicte și rezolvă problemele pe cale amiabilă. De asemenea, nu-ți forța partenerul să se angajeze, lasă-l să-și ia timpul necesar pentru a se decide. În ceea ce privește banii și finanțele, ar putea exista unele cheltuieli neplanificate suportate, probabil legate de călătorii, modă și îngrijire. Acestea fiind spuse, ați putea câștiga niște bani în plus de la bătrâni, frați, rude sau prieteni. La locul de muncă vă pot aștepta aprecieri. S-ar putea aștepta rezultate pozitive de la interviurile de interviu în așteptare.

♉ TAUR

Această săptămână ar putea fi destul de normală pentru dvs. în diverse aspecte. Sunteți sfătuit să fiți atent la responsabilitățile și sarcinile de la locul de muncă. Evitați certurile sau politica de birou la locul de muncă. Petreceți timp de calitate cu soții dumneavoastră, deoarece acest lucru vă poate aduce atât dumneavoastră, cât și soțului dumneavoastră o fericire imensă. Este posibil să primiți o propunere de relație de la vechii dvs. prieteni. Gestionați cu mare atenție relația cu partenerul dvs. deoarece ar putea exista șanse de despărțire sau de rupturi majore. De asemenea, se recomandă să lucrați la modalități de reducere a stresului care ar putea apărea din cauza unor probleme legate de sănătate, cum ar fi dureri de picioare sau dureri de cap. Motivul durerilor de picior și al durerilor de cap ar putea fi din cauza unor călătorii de afaceri neplanificate. Încercați să vă faceți un plan adecvat pentru activitățile de lucru pentru a reduce și mai mult stresul. Tranzitele planetare prezic că ai putea ajunge să câștigi mai mulți bani din călătoriile legate de afaceri sau de munca ta.

♊ GEMENI

Capacitatea ta de a experimenta este o binecuvântare datorită căreia vei ieși în evidență în rândul mulțimii și toată lumea te-ar putea remarca pentru această abilitate pe care o deții. S-ar putea să vă aflați într-o stare deosebit de sensibilă și ușor iritabilă, în care lucrurile mărunte vă pot enerva și vă pot înfuria și irita și pe dumneavoastră. Prin urmare, încercați să petreceți ceva timp scriind un jurnal, exprimați-vă toate gândurile în el, exprimați ceea ce vă este recunoscător, ceea ce, la rândul său, vă poate face să vă simțiți mai ușor. De asemenea, încercați să vă înconjurați de oameni pozitivi, motivanți, cei care scot ce e mai bun din voi. Este posibil să treceți printr-o perioadă dificilă în relația voastră și să aveți amândoi nevoie de psihoterapie individuală sau de terapie de grup pentru a obține o mai bună exprimare de sine și mai multă satisfacție pe scena socială. Finanțele pot fi, de asemenea, un motiv de îngrijorare, însă puteți reuși dacă depuneți un efort suficient de amplu.

♋ RAC

În general, această săptămână este posibil să fie pozitivă pentru tine, chiar dacă te poți confrunta cu unele întârzieri și obstacole. S-ar putea să fie nevoie să vă controlați emoțiile, deoarece ar putea duce la crearea de fricțiuni cu colegii, partenerii și asociații dvs. Într-o notă pozitivă, este posibil să observați că lucrurile iau o întorsătură pozitivă pe măsură ce continuați să rămâneți concentrat. Cele mai multe dintre problemele dvs. se pot rezolva treptat, în timp ce ar putea exista și unele oportunități bune de câștig. Săptămâna ar putea aduce unele perturbări în viața ta amoroasă și în relația de cuplu, dar ar exista multe schimbări pozitive pe care le-ai putea observa la partenerul, soțul/soția ta. Performanțele tale la studii ar putea rămâne bune și ai putea, de asemenea, să te poți concentra și pe unele subiecte și subiecte complicate. Sistemul tău imunitar ar putea rămâne puternic, prin urmare, această săptămână te poate ajuta să te recuperezi rapid de orice afecțiune.

♌ LEU

S-ar putea să aveți suficient sprijin planetar în această săptămână pentru a avea o viață liniștită și progresivă. Stelele financiare strălucesc puternic. Pot apărea rupturi în relațiile apropiate. Deschideți-vă cu cei dragi și cu membrii familiei și încercați să stabiliți dragostea și armonia în viața voastră. Așteptați ocazia potrivită pentru a clarifica lucrurile și pentru a restabili armonia. S-ar putea ca în cele din urmă să fiți mulțumit. Deocamdată, cel mai bine ar fi să stați liniștit și să vă concentrați pe menținerea păcii. Săptămâna aceasta este destul de favorabilă pentru afaceri. O afacere importantă se poate materializa. Profesioniștii vor rămâne motivați. Faceți o listă a priorităților și cheltuiți banii în consecință. Acesta este un moment de pauză, reevaluare și reflecție. S-ar putea să vă fie puțin greu să vă concentrați asupra studiilor, prin urmare, încercați să vă ocupați de activități care vă pot ajuta să depășiți distragerile. Deoarece pot exista fluctuații ale nivelului de energie, este indicat să acordați mai multă atenție sănătății.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Este posibil să existe o mulțime de evoluții pozitive în viața dvs. profesională. Oamenii de afaceri ar putea avea câteva oportunități bune de a încheia afaceri importante în jurul mijlocului acestei săptămâni. Unele noi oportunități de câștig se pare că se întrevăd pentru tine aici. Eforturile tale ar putea aduce rezultate pozitive și câștiguri. Această săptămână poate duce la fericire în viața ta amoroasă. Pot exista unele perturbări, dar un spirit de cooperare vă poate ajuta să vă îmbunătățiți legătura și să vă conectați, ceea ce este posibil să aducă fericire în viața dvs. amoroasă. Este posibil să vă confruntați cu unele provocări în educație, în principal din cauza eforturilor rătăcitoare în această săptămână. Aceasta poate fi o perioadă în care să vă canalizați energia într-un mod pozitiv. Această săptămână vă poate ajuta să vă îmbunătățiți rezistența și nivelul de fitness, deoarece influențele planetare pot rămâne în general favorabile în ceea ce privește sănătatea. Pentru a evita îmbolnăvirile nu vă supuneți la stres fizic.

♎ BALANȚĂ

Este posibil să existe o mulțime de evoluții pozitive în viața dvs. profesională. Oamenii de afaceri pot avea câteva oportunități bune de a încheia afaceri importante în jurul mijlocului acestei săptămâni. O nouă oportunitate de câștig pare să fie în perspectivă pentru tine aici. Eforturile tale ar putea aduce rezultate pozitive și câștiguri. Această săptămână poate duce la fericire în viața ta amoroasă. Pot exista unele perturbări, dar un spirit de cooperare vă poate ajuta să vă îmbunătățiți legătura și să vă conectați, ceea ce este posibil să aducă fericire în viața dvs. amoroasă. Este posibil să vă confruntați cu unele provocări în educație, în principal din cauza eforturilor rătăcitoare în această săptămână. Aceasta poate fi o perioadă în care să vă canalizați energia într-un mod pozitiv. Această săptămână vă poate ajuta să vă îmbunătățiți rezistența și nivelul de fitness, deoarece influențele planetare pot rămâne în general favorabile în ceea ce privește sănătatea. Pentru a evita îmbolnăvirile nu vă supuneți la stres fizic.

♏ SCORPION

O călătorie cu cei apropiați și dragi vă poate duce la momente emoționante. Bucurați-vă din plin de ea, deoarece astfel de momente sunt foarte rare și prețioase. Sunteți o persoană independentă și iubitoare de libertate, iar responsabilitățile v-ar putea face să vă simțiți legat. Este posibil ca unii dintre voi să vă căsătoriți în această săptămână, mai ales cei care se întâlnesc de mult timp. Vorbiți cu părinții voștri despre problemele voastre, deoarece conversația vă poate încuraja foarte mult. O analiză amănunțită a situației poate face cea mai bună dușmăneală, fie că este vorba de începutul unei noi aventuri sau de alegerea unui partener de viață. Este posibil ca în această săptămână să apară oportunități de investiții. Asta înseamnă că s-ar putea să faci bani frumoși prin această investiție. Încearcă să fii mai concentrat și mai încurajator față de fratele tău mai mic, deoarece ar putea avea nevoie de sprijinul tău în această săptămână.

♐ SĂGETĂTOR

Puține suspiciuni, lipsa de comunicare îți pot îngreuna relația cu frații și surorile. Ar fi mai bine să discutați de la început decât să lăsați lucrurile să se degradeze până la un stadiu iremediabil. Nu fiți prea diplomat și nu vă îndulciți cuvintele sau mai degrabă nu le îndulciți. Fiți mai degrabă un critic decât o critică. Unele dintre excentricitățile tale, care îți îngreunează adaptarea în public, pot înceta prin munca ta asiduă. Veți putea să vă ocupați de oameni cu mai multă încredere. Vă pot veni în minte tot mai multe idei cu caracter de noutate. Ceea ce vă trebuie acum este sprijinul colaboratorilor și încrederea de care aveți nevoie pentru a le pune în aplicare cu succes. Există probabilitatea ca spre sfârșitul săptămânii să suferiți de o creștere lentă a carierei. Nu vă faceți griji în această privință, deoarece acest lucru este întotdeauna temporar și este posibil să depășiți în curând problemele cu care vă confruntați.

♑ CAPRICORN

Puține suspiciuni, lipsa de comunicare îți pot îngreuna relația cu frații tăi. Ar fi mai bine să discutați lucrurile de la bun început decât să lăsați lucrurile să se degradeze până la un stadiu iremediabil. Nu fiți prea diplomat și nu vă îndulciți cuvintele sau mai degrabă nu le îndulciți. Fiți mai degrabă un critic decât o critică. Unele dintre excentricitățile tale, care îți îngreunează adaptarea în public, pot înceta prin munca ta asiduă. Veți putea să vă ocupați de oameni cu mai multă încredere. Vă pot veni în minte tot mai multe idei cu caracter de noutate. Ceea ce vă trebuie acum este sprijinul colaboratorilor și încrederea de care aveți nevoie pentru a le pune în aplicare cu succes. Există probabilitatea ca spre sfârșitul săptămânii să suferiți de o creștere lentă a carierei. Nu vă faceți griji în această privință, deoarece acest lucru este întotdeauna temporar și este posibil să depășiți în curând problemele cu care vă confruntați.

♒ VĂRSĂTOR

Natura ta de a rămâne șovin, subiectiv, critic distructiv și argumentativ ar putea obține întârzieri inutile în obținerea beneficiilor pe care le meriți. Încearcă să nu fii foarte tranșant sau critic în abordarea ta, deoarece acest lucru ți-ar putea aduce o mulțime de resentimente. Frații ar putea avea tendința de a fi mai susținători în această săptămână și ar putea contribui cu partea lor de contribuție la realizarea viselor tale. Chiar dacă s-ar putea să te confrunți cu presiuni financiare sau cu probleme legate de stima de sine, nu-ți face griji în acest moment. Particularitățile tale, care erau diferite și rizibile la tine, îți pot aduce unele avantaje în această săptămână. Este posibil să te regăsești în centrul de atracție, oamenii îndreptându-se spre tine la unele petreceri sau adunări publice. Înțelege mesajele și ia decizia importantă care ți-ar asigura apropierea de visul tău. Unele probleme mai vechi ar putea, de asemenea, să iasă la iveală, gestionează diferendele cu atenție, înțelepciune și tact.

♓ PEȘTI

Tranzitul Soarelui și al lui Venus prezice că ar trebui să lucrezi la furia ta. S-ar putea să vă confruntați cu ciocniri de orgolii la locul de muncă. Încearcă să ai răbdare în timpul unei conversații și nu te lăsa influențat de ceilalți, deoarece acest obicei îți poate afecta grav cariera și viața personală. Dragostea și viața romantică par călduțe. Este posibil să primiți o propunere la locul de muncă. De asemenea, nu vă grăbiți în nicio relație nouă, nu vă grăbiți, gândiți-vă și apoi săriți. Viața conjugală arată mediu, încercați să petreceți timp de calitate împreună. Luați cu răbdare deciziile majore legate de viața de cuplu. Sănătatea poate fi afectată din cauza tranzitului Soarelui, ceea ce ar putea cauza probleme de digestie. Dacă vă confruntați cu probleme legate de sănătate ar fi bine să vă faceți un control de rutină și să mențineți controlul de rutină. Încercați să fiți punctual la serviciu pentru a evita consecințele. Este posibil să vedeți mai mult volum de muncă și întâlniri. De asemenea, se poate observa o schimbare de loc de muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.