Horoscopul săptămânii: BERBECII trebuie să fie mai chibzuiți cu banii, RACII fac cele mai mari schimbări din viața lor

Horoscopul săptămânii 28 Ianuarie – 3 Februarie 2019: Racii fac schimbări bune în viața lor, Fecioarele sunt la un pas de a-și împlini visul!

Horoscopul săptămânii 28 Ianuarie Berbec

Numai de tine depinde să te bucuri din plin de oportunitățile din această săptămână. E o săptămână bună pe plan social, dar și în zona activităților academice.  Încearcă să fii mai chibzuit cu banii pentru că deja ai destule datorii cărora nu le faci față. Ar fi bine să fii mai cumpătat.

 

Horoscopul săptămânii 28 Ianuarie Taur

Vrei să te bucuri din plin de viață așa că relațiile personale trec pe primul loc. E momentul să îți ceri scuze persoanelor pe care le-ai rănit și să lași orgolilul la o parte, pentru că nu merită să pierzi persoanele care contează pentru tine.

Horoscopul săptămânii 28 Ianuarie Gemeni

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Vei fi foarte derutat în această perioadă pentru că primești informații contradictorii. Vei reacționa impulsiv, dar o asemenea atitudin nu te va ajuta prea tare.

Horoscopul săptămânii 28 Ianuarie Rac

Reușești să te dezici de tot ce e rău în viața ta și să scapi de persoanele care îți provoacă o stare negativă.  La locul de muncă vei da dovadă de multă energie și vei fi apreciat de cei din jur.

Horoscopul săptămânii 28 Ianuarie Leu

Gestionează cu grijă obstacolele care îți ie în cale și privește orice impediment ca pe o șansă de dezoltare.

Horoscopul săptămânii 28 Ianuarie Fecioară

Planurile tale încep să prindă contur și ești la un pas să îți îndeplinești visurile. Ți se deschid niște portițe ce aduc oportunități minunate.

Horoscopul săptămânii 28 Ianuarie Balanță

Nu te lăsa afectat de părerile celor din jur. Încearcă să ai o atitudine indiferentă, pentru că oricât de mult te-ai stărdui, nu le poți face pe plac tuturor.

Horoscopul săptămânii 28 Ianuarie Scorpion

Vei avea ceva probleme sentimentale, dar dacă reușești să te deschizi în fața unei persoane de încredere, vei scăpa de energiile negative.

Horoscopul săptămânii 28 Ianuarie Săgetător

Simți nevoia să spui ceea ce gândești. Înainte să iei orice decizie încearcă să te relaxezi și să lucrezi la ideile tale. Intuiția te va ajuta și totul merge în favoarea ta.

Horoscopul săptămânii 28 Ianuarie Capricorn

Ești foarte înclinat spre orice înseamnă artă. Vei avea nevoie de niște momente de singurătate pentru a-ți pune ordine în gânduri. Vei fi foarte discret în această perioadă și încerci să eviți persoanele care te agită sau nemulțumesc. Vei vedea că în acest fel vei fi mult mai productiv.

Horoscopul săptămânii 28 Ianuarie Vărsător

Îți vei mări cerul de prieteni și reușești să lucrezi mai bine în echipă. Ești foarte determinat atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. E timpul să îți dai seama că numai în mâinile tale stă cheia spre succes. Nu trebuie să te bazezi pe alții și nici să renunți prea ușor.

Horoscopul săptămânii 28 Ianuarie  Pești

E momentul să fii răsplătit. Nu intra în situații conflictuale și nu îți bate capul cu problemele altora. S-ar putea să te simți presat și să ai anumite frici, semn că nu e momentul să îți faci planuri, oricât de mult ar insita persoanele din jurul tău. Vei avea parte de câteva provocări la locul de muncă așa că e timpul să arăți de ce ești în stare. Nu renunța, vei putea gestiona orice situație dacă tratezi lucrurile cu calm.

0 comentarii pe “Horoscopul săptămânii: BERBECII trebuie să fie mai chibzuiți cu banii, RACII fac cele mai mari schimbări din viața lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.