HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Capricornii au noroc la bani, iar Leii au o întalnire interesantă

Horoscop săptămânal, 12-18 Martie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Se anunță un început de săptămână benefic pentru nativii Rac și Capricorn.

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Îți dorești foarte mult să fi remarcat de cineva, fie la locul de muncă, ori pe plan sentimental și faci eforturi în acest sens, eforturi ce nu vor avea însă finalitatea pe care ți-o dorești. Săptămâna va deveni însă una mai bună spre sfârșit, când vei avea niște venituri suplimentare.

 Taur (21 aprilie-21 mai)

Te neglijezi pe tine și bunăstarea ta în încercarea de a-i proteja pe cei dragi. Săptămâna aceasta promite și niște schimbări, pe care vei fi încurajat să le faci.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Gemeni (21 mai-21 iunie)

Încă de la începutul săptămânii vor apărea niște situații care te vor face să consideri schimbarea locului de muncă. Dacă ești nehotărât, te poți baza pe sfatul persoanelor apropiate.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Săptămâna aceasta îți vor crește semnificativ veniturile iar pe plan professional lucrurile vor merge din ce în ce mai bine, De asemenea, în această săptămână ai toate șansele să îți cunoști sufletul pereche.

Leu (23 iulie-22 august)

Săptămâna aceasta este despre acțiunea de a dărui. Ești foarte generos și îi vei bucura pe cei din jur. La fel de bucuros vei fi și tu spre sfârșitul săptămânii, când vei primi o vizită mult așteptată.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Te vei întâlni cu o cunoștință veche care te va ajuta să faci progrese pe plan profesional. De asemenea, dacă ai avut o comunicare deficitară cu un membru al familiei care a dus la conflicte, săptămâna aceasta comunicare dintre voi va decurge mai bine.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

Va reapărea o veche iubire în viața ta însă de data aceasta nu te vei grăbi să te implici sentimental. Este o idee bună să vorbești despre asta cu cei dragi și să le asculți și lor părerile. De asemenea, va veni momentul să te bazezi pe economii întrucât vor apărea niște costuri neprevăzute.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

A venit momentul ca eforturile tale de la locul de muncă să fie în sfârșit răsplătite. Se anunță o mărire de salariu, niște bonusuri sau chiar o promovare. Oboseala și-a pus însă amprenta și vei simți nevoia să te relaxezi și să te distrezi.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Te vei implica într-o nouă activitate care îți va plăcea foarte multe. Spre sfârșitul săptămânii va avea loc un eveniment pe care îl așteptai, de care nu reușești însă să te bucuri în totalitate din cauza oboselii acumulate.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

Săptămâna aceasta vei spune tot ce ai în minte și pe suflet. Și se va dovedi a fi benefic pentru tine. Relațiile cu familia se vor îmbunătății, iar la locul de muncă te vei face remarcat.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

Săptămâna aceasta vei programa o întâlnire de afaceri care va fi importantă pentru viitorul tău. Vei face o impresie bună, însă trebuie să fii atent la punctualitate.

Pești (20 februarie-20 martie)

Pot apărea niște schimbări în plan profesional și vei fi influențat de cei din jur în luarea unor decizii. Nu te baza prea mult pe planurile pentru weekend, pentru că spre sfârșitul săptămânii vei primi o veste care te va face să îți schimbi programul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.