HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Iubirea bate la ușă pentru GEMENI, pentru FECIOARE e rost de bani

Berbecilor le merge foarte bine, apar noi oportunități, iar iubirea bate la ușă pentru Gemeni.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE BERBEC

O să ai parte de o săptămână bună încă din prima zi. Astfel, din prima zi a săptămânii apar câteva schimbări în viața ta care te fac mai fericit și care îți deschid un nou drum pentru a-ți îndeplini obiectivele.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE TAUR

În această săptămână vei căuta, chiar și fără să îți dai seama manifestările de afecțiune și dragostea. Din fericire, atragi aceste sentimente de la cei din jur. E un moment bun să rezolvi niște probleme cu cineva din trecut.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE GEMENI

FOLLOW ME

Iubirea e mai aproape de tine ca niciodată, dar tu nu pari foarte receptiv. Săptămâna aceasta vei alege să fii mai retras și doar să testezi eventuale opțiuni pentru că nu vrei să faci o alegere greșită.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE RAC

Dacă ești singur, poate reveni cineva din trecut în viața ta, de data aceasta, mult mai hotărât. Săptămâna aceasta dispui de o putere de convingere excepțională, așa că ar fi bine să încerci să o folosești fie cu partenerul de viață, fie cu partenerii de afaceri.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE LEU

Săptămâna aceasta te vei concentra cel mai mult pe carieră. Vei depune eforturi la locul de muncă care pentru moment s-ar putea să te epuizeze, dar pe viitor s-ar putea să fie chiar baza unei promovări.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE FECIOARĂ

Săptămâna aceasta vei fi foarte inventiv și apar și niște oportunități pentru a-ți materializa niște idei. Cei din jur s-ar putea să te sufoce cu părerile lor, și e bine să le asculți, însă ai grijă ca concluzia să o tragi tu.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE BALANȚĂ

Săptămâna aceasta te vei gândi mai mult eventualitatea implicării într-un proiect sau la deschiderea propriei afaceri. Alături de partenerul de viață, îți faci planuri de viitor ce țin mai degrabă de sfera financiară.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE SCORPION

Săptămâna aceasta stai foarte bine din punct de vedere al interacțiunii sociale. Astfel, e o perioadă bună în care să te întâlnești cu niște oameni care te pot ajuta pe viitor în ceea ce îți propui.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE SĂGETĂTOR

În această săptămână nu ai foarte mult timp de relaxare. Vei avea foarte mult de muncă, așa că trebuie să ai grijă la felul în care îți organizezi programul.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE CAPRICORN

Dorul te macină în această săptămână. Îți lipsește cineva drag și te cuprind tot felul de sentimente. Dar se anunță și un eveniment neașteptat, sau o veste bună.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE VĂRSĂTOR

Dacă ai avut probleme de sănătate sau pur și simplu nu te-ai simțit în formă, săptămână aceasta nivelul energiei tale începe să crească și începi să faci în sfârșit ceea ce ți-ai propus.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 16-22 APRILIE PEȘTI

Săptămâna aceasta și nevoie doar de diplomație. Întâlnești persoane sus-puse care te pot ajuta să te dezvolți. Așa că ai grijă cum te prezinți pentru că resursele acestor persoane sunt exact ce ai nevoie pentru a-ți atinge anumite obiective.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.