Horoscopul tău săptămânal, 28 august – 4 septembrie

Horoscopul tău săptămânal, 28 august - 4 septembrie

Berbec

Dacă doriți să purtați o conversație în ceea ce privește partenerul dvs. romantic sau de afaceri, faceți-o cât mai curând. Cuvintele tale vor fi mai puternice în timpul începutului de săptămână, dar se vor pierde în traducere dacă sunt lăsate.

Taur

Astrele pasionale te-au făcut să te grăbești puțin cu deciziile referitoare la viața ta amoroasă. Săptămâna aceasta, însă, vei reflecta și chiar vei da înapoi pentru a ajusta anumite dinamici ale unor relații deja stabilite sau pentru a confirma regulile de bază ale unor relații noi în devenire.

Gemeni

Alertă de flirt! Conducătorul Mercur se deplasează în sectorul tău de romantism, sporindu-ți căldura și spiritul caracteristic. Totuși, ai grijă la cuvinte și gesturi, deoarece unii le pot lua în mod greșit. Dar dacă ai pus ochii pe cineva, dă-i drumul!

FOLLOW ME

Rac

S-ar putea să fiți tentat să relegăm problemele în coșul celor prea grele. Nu sunteți infailibil, așa că dați-vă o pauză. Timpul nu este esențial și dacă îți permiți să explorezi posibilități, vei găsi răspunsul potrivit.

Leu

Deși ești elocventă, directă și decisă, vei fi predispusă să te îndoiești de tine însăți în această săptămână – și acesta este un lucru bun. În loc să zbori după bunul plac, lasă lucrurile să se perinde și vei veni cu un plan mai bun.

Fecioară

O negociere sau o afacere pe care o credeai încheiată și spulberată ar putea avea nevoie de mai multă reflecție. Nu fiți nerăbdător sau descurajat. Nu este ceva ce poate fi grăbit, iar timpul suplimentar îți va permite să folosești detaliile în avantajul tău.

Balanță

Alege-ți cu grijă prietenii! Înconjoară-te de cei care sunt punctuali, de încredere și iuți la minte. Nu îndulciți cuvintele – spuneți-le oamenilor exact ceea ce aveți nevoie.

Scorpion

Înghite-ți mândria. Dacă trebuie să rezolvi o situație cu un prieten sau un coleg, fă-o acum, cât timp astrele lucrează în favoarea ta. Dacă o lași pentru mai târziu în cursul săptămânii, va duce la confuzie.

Săgetător

Fundațiile ar putea fi șubrede, dar acesta este un lucru bun. Regândirea a ceea ce înseamnă cel mai mult pentru tine te va face mai recunoscător pentru ceea ce ai și îți va reaminti să nu iei niciodată nimic de la sine înțeles

Capricorn

Progresele în carieră vor începe în sfârșit să se materializeze. Autopromovarea va fi ușoară, așa că nu vă rețineți. Cu sectorul tău social primind multă atenție cosmică, este un moment bun pentru a face networking… și a flirta!

Vărsător

Vei examina lucrurile care sunt cele mai importante pentru tine. Da, este posibil să fi încercat să atingi un obiectiv financiar sau să cumperi ceva special, dar valorile tale sunt mai mult decât un sold bancar.

Pești

Explorați diferite modalități de a găsi pacea interioară. Yoga, meditația și plimbările pitorești sunt bazele atingerii calmului și acesta este momentul perfect pentru a face din obiceiurile spirituale și fizice sănătoase o parte permanentă a vieții tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.