7 IMAGINI care arată ce GREȘELI fac FEMEILE într-o relație

Atunci când ceva merge prost într-o relație, tindem adesea să dăm vina pe celălalt. Relația este formată însă din doi oameni și e imposibil ca numai unul singur să aibă dreptate mereu. Iată câteva semne care sugerează că perechea ta nu este bine și că îți distrugi relația:

1. Ești deconectată


Dacă nu te poți despărți nici măcar o secundă de telefonul tău înseamnă că ești dependent de el. Cercetătorii de la Universitatea din Arizona au descoperit că persoanele care nu își pot lăsa telefoanele din mână au dificultăți în relații.

Încearcă să te dezobișnuiești încet încet – de pildă, când ești la metrou, citește o carte sau uită-te la ceilalți pasageri (discret).

2. Nu știi cum să prioritizezi


Dacă ai un program foarte încărcat și foarte puțin timp pentru viața personală, încearcă să folosești niște aplicații special.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Mergi la întâlniri din două în două săptămâni, plecați undeva în weekend din două în două luni și mergeți în vacanță din doi în doi ani – cel puțin.

3. Nu îl încurajezi


Cuvântul „mulțumesc” pare ceva atât de obișnuit încât uităm să-l spunem. Nu presupune că atunci când partenerul tău face ceva pentru tine nu ar trebui să-o spui nimic.

Și bărbații au nevoie de sprijin și cuvinte blânde. Atât bărbații cât și femeile pot spune: „arîâi uimitor”, „apreciez tot ce faci” sau „cred în tine”.

4. Comunici formal


Vorbiți unul cu celălalt despre detaliile și emoțiile trăite într-o zi. Ascultați-vă. În loc să-l întrebi „Ce mai faci”, vino cu ceva mai precis.

De exemplu – „care a fost cel mai interesant lucru de azi?” sau „de ce râzi?” Dacă te supără ceva, vorbește calm și nu-i face reproșuri.

5. Te enervezi foarte tare pentru lucruri mărunte


Nu încerca să-ți schimbi partenerul. Trăsăturile sale îl fac să fie persoana pe care o iubești. Dacă situația te irită foarte tare, întreabă-te de ce se întâmplă asta.

6. Nu puteți să vă puneți de acord


Concentrează-te la rezolvarea problemelor, nu începe să plângi și nu recurge la vreun șantaj. Nu duce situația la limită, încearcă să discutați înainte. Mai mult decât atât – atinge-l. Astfel va fi mai ușor să simți că ești cu el. Fă-ți o regulă: o problem – o conversație.

Dacă se ajunge la ceartă, ieși din cameră, chiar și numai pentru 30 de secunde. Când te calmezi, conversația va fi mult mai productivă

7. Nu ai încredere


Anxietatea și experiențele din trecut ne împiedică să mai avem încredere în oameni. Dacă vrei însă o relație foarte apropiată, aceasta trebuie să fie bazată pe încredere.

Nu-i cere un raport în legătură cu ce a făcut și nu-i umbla prin telefon sau mail. Suspiciunile tale l-ar putea face pe partener să se poarte exact așa cum ți-e frică ție să nu se întâmple. Nu te mai îngrijora și concentrează-te pe lucrurile pozitive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.