10 imagini tulburătoare care îți vor da de gândit

Milioane de oameni mor de foame, milioane de oameni mor în accidente rutiere cauzate de imprudență, milioane de femei din lumea asta suferă și sunt agresate, milioane de copaci sunt tăiați ilegal. În timp ce tu ai citit aceste rânduri, lumea a fost deja martora câtorva tragedii.

Aceste imagini sunt parte a unor campanii sociale de mare impact ce au fost realizate tocmai pentru a-i face pe oameni să conștientizeze că se expun zilnic la foarte multe riscuri:

1. Poluarea ucide

47-8424476

2. Muncitorii nu sunt unelte. Respectă-i!

50-1024x690-3256237

3. Avem cu toții nevoie de oxigen

119-1024x668-3901412

Nu e nicio îndoială că nu putem trăi fără lemn. Materialul e folosit în mii de produse de uz casnic. Din păcate, industria de mobilă sau cea alimentară, care folosește ulei de palmier sunt responsabile pentru defrișările tropicale masive. Cele mai afectate sunt pădurile din Argentina, Bolivia, Brazilia, Paraguay, Indonezia, Malaezia și Papua Noua Guinee. Pădurile întinse, care adăpăsteau cândva mii de specii, țin astăzi de domeniul trecutului.

În aceste condiții, iubitorii de natură au de ce să se bucure: guvernul norvegian a anunțat că nu va mai cumpăra produse asociate cu defrișările tropicale. Parlamentul nu va mai accepta contracte cu nicio companie care taie și distruge păduri.

În ultimii ani, diverse companii au decis să înceteze procurarea de bunuri care contribuie la distrugerea pădurilor tropicale. Totuși, până acum, alte guverne nu au mai luat astfel de hotărâri.

În sfârșit au reușit! Norvegia a devenit prima țară din lue care să adopte o politică a lipsei despăduririi. De acum încolo, toate produsele care ajung în această țară vor fi supuse unor cerințe stricte.

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Norvegienii au propus și altor țări să facă la fel – Angliei și Germaniei, ai exact. La urma urmei, milioane de oameni depind de păduri și protejarea „Plămânilor Pământului” e responsabilitatea tuturor națiunilor. Din fericire, Norvegia face primul pas în direcția potrivită.

4. Până când?

191-783x1024-7301881

5. Mii de oameni datorează viața donatorilor de organe

241-1024x768-9770974

6. Salvează planeta. Economisește hârtie!

271-1024x536-1935058

7. Dacă tu nu îi hrănești, cineva o va face

281-7283324

Dacă nu acorzi importanță educației copiilor tăi și nu petreci timp alături de ei, își vor lua informațiile din surse nepotrivite.

 

8. Pungile de plastic omoară

310-2410439

9. Somnul este mai puternic decât tine.

351-714x1024-3088502

10. De câte ori nu ridici ceva de pe jos, o vor face ei.

73-1024x718-4830347

0 comentarii pe “10 imagini tulburătoare care îți vor da de gândit

  1. Vasile says:

    SALVATI PLANETA?PLANETA A TRECUT PRIN MULTE SI VA MAI TRECE PRIN MULTE.Nu trebuie salvata de catre niste aroganti care cred ca plasticul distruge planeta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.