Îndoaie o bancnotă în formă de triunghi și ține-o în portofel! Uite ce se întâmplă

bancnotă în formă de triunghi

Toată lumea își dorește să aibă bani din plin, să nu ducă grija zilei de mâine și să-și permită o viață un pic mai bună decât modestă. Muncim de dimineața până seara și uneori banii uită să mai ajungă la noi. Așadar, există o tehnică care funcționează 100% pentru cei care vor să aibă venituri mai mari și să se ajungă mai bine cu banii.

Trebuie să ai în portofel mereu o bancnotă împăturită sub formă de triunghi. Indiferent de valoarea acesteia, atunci când ești în criză de bani sau nu știi cum să scapi de ”ghinionul financiar”, ”piramida”- bancnota ta îndoită va găsi sursa sau un sponsor care să-ți poarte noroc.

Cum să atragi banii în viața ta

O altă metodă foarte cunoscută pentru efectele sale este să aduni bani de diferite valori într-o pungă. Acest lucru îl începi joi dimineața pentru că aceasta este ziua patronată de Jupiter care sporește șansa de a nu risipi banii. Trebuie să punem la pușculiță cifre care reprezintă multiplii ai lui 7. Aceasta este considerată o cifră norocoasă. Trebuie să facem acest lucru pentru 14, 21 sau 28 de zile. La final veți înțelege că proverbul ”ban la ban trage” este adevărat.

Există și mitul cu zilele în care dăm bani împrumut. Se spune ca niciodată să nu dăm bani luni, în prima zi a lunii sau de Anul Nou. Acest lucru se motivează ca astfel vom fi obligați să dăm bani toată săptămâna, toată luna sau și mai rău, tot anul.

Adunatul banilor mărunți este ceva la ordinea zilei pentru orice copil, însă se pare că banii mărunți puși la un loc într-un borcan păstrat în bucătărie, lângă o pâine întreagăînfășurată într-un ștergar alb, timp de trei săptămâni aduce noroc. Se pare că aceste economii vor atrage câștiguri suplimentare.

Citește și: Pune o monedă de 50 de bani într-un colț. E uimitor ce se întâmplă

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.  

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.