Trucul Feng Shui care te ajută să te îmbogățești! Ai nevoie de o monedă de 50 de bani pusă într-un colț

moneda in colt

Internetul este împânzit de acest truc. Unii jură că este adevărat, în timp ce alții sunt în continuare sceptici. Se pare că printre trucurile Feng Shui pentru bunăstarea materială se află și acesta: Pune o monedă de 50 de bani într-un colț al casei. Deși sună puțin a basm, haideți să vedem cum funcționează acest lucru.

Feng Shui-ul este arta prin care îți poți aranja casa sau locul de muncă pentru a îmbunătăți diverse aspecte ale vieții. Pentru prosperitate materială, trebuie să găsim în fiecare cameră cel mai îndepărtat colț din partea stângă față de ușa de la intrare. Acesta este locul vizat de noi în acest articol.

Se pare că o femeie a pus în acest colț al camerei o monedă care are pe ea cifra 5. Din acel moment viața ei s-a schimbat în bine din punct de vedere financiar. Principalul element Feng Shui este lemnul.

De ce este atât de importantă cifra 5?

Cifra cinci în numerologie înseamn succes, strălucire și bani. Funcționează foarte bine asocierea elementelor Feng Shui cu cele numerologice.

Poți încerca și tu căci în fond și la urma urmei nu ai nimic de pierdut! Spune-ne în comentarii dacî la tine a funcționat sau dacă tu știi alte trucuri care atrag banii în viața ta!

Citește și: Planta care aduce bunăstarea în casa ta

FOLLOW ME

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.  

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.