Ingredientul MAGIC din bucătăria ta care te ajută să ai ORHIDEEA mereu înflorită și să o înmulțești

Ingredientul MAGIC din bucătăria ta care te ajută să ai ORHIDEEA mereu înflorită și să o înmulțești

Ingredientul MAGIC din bucătăria ta care te ajută să ai ORHIDEEA mereu înflorită și să o înmulțești. Dacă ești fană a acestor plante minunate, însă niciodată nu ai reușit să descoperi secretul prin care floarea ta să reziste o perioadă lungă de timp, noi îți spunem cât este de simplu.

Trebuie să foloște USTUROI. Da, da, știm. Sună complet ciudat și pare că nu are nicio logică. Surprinzător, însă, la fel cum acest ingredient este bun pentru organismul uman, așa este și pentru flori. Trebuie să realizezi o soluție la tie acasă cu ajutorul acestui ingredient magic și să o stropești o dată pe lună. Simplu, nu? Acum haideți să vedem de ce aveți nevoie pentru soluția miraculoasă.

– -un litru de apă

-trei căței de usturoi

-un vas din sticlă

-o pastilă de acid succinic.

FOLLOW ME

Cum pregătești soluția:

Dizolvă pastila de acid succinic în apă fierbinte. Mărunțește usturoiul cu un cuțit și adaugă-l în soluția pregătită, deja rece. Toarnă lichidul într-un borcan și lasă să stea 24 de ore. Strecoară soluția obținută și udă cu ea orhideea prin metoda scufundării ghivechiului.

0 comentarii pe “Ingredientul MAGIC din bucătăria ta care te ajută să ai ORHIDEEA mereu înflorită și să o înmulțești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.