Jocuri și activități de vară

Vă dați seama că aproape a trecut vara? Mai avem o singură lună de vacanță și apoi trebuie să o luăm de la capăt cu trezitul dis-de-dimineață, pregătit și dus copiii la școală și multe teme… Nici nu vreau să mă gândesc!

Pentru că știu că momentele acestea nu se mai întorc, încerc să stau cât mai mult cu copiii. Pe Alex deja l-am pierdut cumva. La 13 ani se crede mare și tare, are alte preocupări, mi-a și zis într-o zi că e ultimul an în care mai vine cu noi în vacanță la mare. Oare nu suntem suficient de cool pentru el? 🙂 Sper ca Alesia să nu aibă astfel de gânduri prea curând și să rămână micuță cât mai mult timp. E într-o perioadă foarte simpatică în care spune niște lucruri de nu-mi vine să cred că le aud din gura ei. De Nicholas nici nu mai zic, el abia a învățat să spună mama, așa că ar face bine să mă iubească mult timp de acum înainte, nu să o ia și el la goană ca frățiorul lui mai mare.

Nu mă înțelegeți greșit, îmi doresc să fie independenți, dar parcă mi-e dor așa să fugă în brațele mele din când în când…

Alex și acum e la Sinaia, a tulit-o din prima zi de vacanță să-și aibă grijă de iepuri și de găini și a mai venit la București când și când, mai mult ca să mergem la mare. Dar Alesia și Nicholas au stat numai cu mine, așa că am avut timp să ne jucăm și să stăm împreună mai toată ziua.

Zilele trecute am filmat chiar și un vlog în care vă arătăm cum ne jucăm în parc, ce am mai cumpărat și cum ne distrăm vara asta.

FOLLOW ME

 

 

 

Dacă v-au plăcut jucăriile noastre, pe multe dintre ele încă le găsiți la PEPCO. Puteți descărca și pe telefon aplicația PEPCO care este disponibilă începând de astăzi în Google Play și Apple Store. Acolo veți găsi cele mai noi produse, oferte și multă inspirație! Noua aplicație Pepco oferă posibilitatea de a încărca poze inspiraționale făcute cu ajutorul produselor PEPCO, ia toate pozele cu #inspiratiepepco și săptămânal anunță un câștigător al unui voucher de 50 de lei de cumpărături. Succes!

Vă aștept și pe pagina mea de Facebook cu un concurs! 💙

0 comentarii pe “Jocuri și activități de vară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.