Kit de siguranță pentru școală (ce nu trebuie să lipsească din ghiozdanul copiilor)

După o pauză de 6 luni, a început școala!  Din păcate, într-un mod total diferiferit de ultimii 8 ani: fără serbarea de început de an, fără lacrimile mamei din ochi, fără flori și fără îmbrățisările colegilor.

Cu toate acestea, sub masca Alesiei se ascunde un zâmbet și bucuria revenirii la școală.  În sufletele părinților este ceva teamă, însă copiii au nevoie să meargă la școală și le era dor de colegi, de joacă, de sentimentul că ești înconjurat de prietenii care te înțeleg cel mai bine. Pentru Alex, prima zi de școală este online. De mâine va fi și el fizic în bănci. Îl așteaptă un an greu: clasa a VIII a și examenul de final.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

După o pauză de 6 luni, a început școala! ⏰📚 Din păcate, într-un mod total diferiferit de ultimii 8 ani: fără serbarea de început de an, fără lacrimile mamei din ochi, fără flori și fără îmbrățisările colegilor. 🥺 Cu toate acestea, sub masca Alesiei se ascunde un zâmbet și bucuria revenirii la școală. 😊 În sufletele părinților este ceva teamă, însă copiii au nevoie să meargă la școală și le era dor de colegi, de joacă, de sentimentul că ești înconjurat de prietenii care te înțeleg cel mai bine. Pentru Alex, prima zi de școală este online. De mâine va fi și el fizic în bănci. Îl așteaptă un an greu: clasa a VIII a și examenul de final. 📃 Sănatate multă, dragi copii și părinți, și succes în noul an școlar! ❤️ #backtoschool @alesia.biancaa

O postare distribuită de Ela Craciun (@elacraciun) pe

 

Am vorbit deja despre Cum începem în siguranță anul școlar, când mi-au împărtășit părerile lor Diana Răducanu, director adjunct Liceul Teoretic Jean Monnet, Domnul Doctor Adrian Marinescu, Specialist în Boli infecțioase și Domnul Psiholog Radu Leca.

Pentru că am decis că Alesia și Alex vor merge la școală și anul acesta vine cu niște griji în plus, am vrut să mă asigur că Alesia a înțeles foarte bine cum e diferit acest an de ceilalți, ce reguli noi trebuie să respecte și la ce să fie atentă. A stat de vorbă cu ea și sora mea, Ana, care e medic și cred că e pregătită, lecția o știe. Rămâne să vedem și cum s-a descurcat cu practica.

Vă las aici filmulețul pe care l-am filmat alături de ea, în care veți vedea:

Ce se află în kit-ul de siguranță pentru școală

FOLLOW ME

Cum și când de dezinfectăm

Cum ne punem și ne dăm masca jos corect

Cum mâncăm la școală

Ce nu avem voie să împărțim

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.

Fii mereu la curent cu postarile mele! Ce ai de facut?

  1. Sa ma urmaresti pe INSTAGRAM – Aici raspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc
  2. Sa te abonezi la canalul meu de YOUTUBE
  3. Sa dai like paginii mele de FACEBOOK
  4. Sa te inscrii in grupul MAMICI SI COPII FERICITI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.