Când o să te CĂSĂTOREȘTI în funcție de zodie

Dacă nu ai întâlnit până acum partenerul potrivit pentru tine, nu contează câți ani ai. Nu ar trebui să te arunci cu capul înainte într-o relație sperând că te vei simți mai bine cu timpul. Nu îți frânge singură inima. Deși trebuie să aștepțim iată care e timpul potrivit pentru tine, în funcție de zodie:

1. Berbec

Berbecii sunt plini de entuziasm, au o voință puternică și nu pot fi opriți și uneori se grăbesc atunci când nu ar trebui. Cel mai bine ar fi să aștepți până la vârsta de 30 de ani pentru a-ți lua un angajament.

2. Taur

Taurii sunt persoane cu picioarele pe pământ. Ei caută securitate și stabilitate. Asta înseamnă că e foarte probabil să aștepte până găsesc o persoană care să corespundă nevoilor lor. Totuși, ar trebui să știe că pacea se caută în noi înșine – asta e baza oricărei relații. Cel mai bun moment pentru căsătorie e după vârsta de 30 de ani.

3. Gemeni

FOLLOW ME

Gemenii nu pot spune cu ușurință când e timpul „potrivit” pentru a se căsători, deoarece sunt constant trași în diferite direcții. Acum sunt complet siguri, iar în momentul următor sunt plini de îndoieli. Deși asta nu prea se schimbă niciodată în viața unui Geamăn, lucrurile se vor mai așeza după 30 de ani. 35 ar fi vârsta ideală pentru căsătorie.

4. Rac

Cei din această zodie caută siguranță (să nu uităm de carapacea lor!). Pentru ei, siguranța poate veni din formarea timpurie a unui cuplu. Găsesc pe cineva de care se îndrăgostesc și pecetluiesc totul repede. Nu stau pe gânduri. Consolidează această legătură și își creează un refugiu. Cel mai bun moment pentru căsătorie e pe la jumătatea anilor 20.

5. Leu

Leii sunt cunoscuți ca fiind iubăreți, dar nu se grăbesc. Ei sunt mai rebeli în tinerețe și se așază la casa lor puțin mai târziu decât ceilalți. Momentul ideal pentru căsătorie e la sfârșitul anilor 30 sau la începutul anilor 40.

6. Fecioară

Fecioarele sunt persoane intelectuale. Ele se căsătoresc repede, în jurul anilor 21-24, dar ar trebui să aștepte până pe la 27-29 de ani, ca să fie siguri că nu vor regreta.

7. Balanță

Balanțelor le plac simplitatea și consistența. Nu sunt înnebunite după nunțile mari, extravagante și nu stau prea mult pe gânduri. Cel mai bun moment pentru a se căsători e la 20-25 de ani.

8. Scorpion

Scorpionii pot fi posesivi și pot fi tentați să se căsătorească foarte repede. Totuși, lucrurile pot degenera, iar căsnicia poate avea probleme. Cel mai bine ar fi ca Scorpionii să aștepte până se vor înțelege pe sine, iar asta poate dura ceva. Cel mai bine ar fi să se căsătorească spre sfârșitul anilor 30 sau la începutul anilor 40.

9. Săgetător

Săgetătorii vor să facă o diferență în lume, așa că nu se grăbesc să intre în relații serioase. Cel mai bun moment pentru căsătorie e la jumătatea anilor 30.

10. Capricorn

Capricornilor le place să fie admirați de familie și prieteni și urmăresc să aibă familia lor foarte devreme, pe la 20 de ani.

11. Vărsător

Vărsătorii s-ar putea să nu se căsătorească niciodată. Ei vor să exploreze lumea și propriul interior mai întâi. Dacă se căsătoresc, o fac probabil pe la 40 sau 50 de ani.

12. Pești

Peștii urăsc să fie singuri, așa că se cuplează rapid. Dacă au găsit pe cineva care îi poate încuraja așa cum trebuie, vârsta ideală pentru căsătorie e 26.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.