Lucruri neștiute despre zodia Berbec. Tot ce trebui să știi dacă ai de-a face cu acest nativ

Lucruri neștiute despre zodia Berbec. Tot ce trebui să știi dacă ai de-a face cu acest nativ

Lucruri neștiute despre zodia Berbec. Tot ce trebui să știi dacă ai de-a face cu acest nativ. Este primul semn zodiacal și are un pachet complex ce caracteristici, unele plăcute, altele mai puțin plăcute.

10 lucruri care te vor pregăti să știi cum să te comporți cu un Berbec

1. Cei mai mulți Berbeci nu lasă niciodată interlocutorul să termine ce are de spus. De cele mai multe ori îl întrerupe și asta devine foarte enervant.

2. Îți spune totul direct și se ferește de conflicte. Dacă încerci să-l ataci vei observa că nu ripostează așa cum te așteppți, ci este indiferent.

3. Nu pot să înjure atât de mult cum simt nevoia. Din cauză că nu se pot exprima verbal, unii dintre nativii acestei zodii apelează la agresivitate.

4. Deși ar părea că dacă i-ai călcat strâmb s-a zis cu prietenia voastră, adevărul e cu totul altul. Uită rapid de supărare și îți poate zâmbi în continuare.

5. Din topul durerilor, cel mai mult urăsc durerea de dinți. Din acest motiv ai putea întâlni Berbeci cu o dantură impecabilă.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

6. Sunt foarte buni prieteni. Adoră să facă cadouri și să privească cum prietenul său se bucură de ceea ce a primit. Le place să aducă bucurie.

7. Nu știu, nu vor și nu acceptă când pierd. Dacă se întâmplă acest lucru sunt pregătiți să dea vina pe factori externi pentru greșelile lor.

8. Este singurul semn zodiacal care poate trăi o perioadă lungă de timp fără un partener sexual. Se cufundă în muncă sau altă acțiune și pot rezista mult și bine. Deși le lipsește, nu suferă precum alte zodii.

9. Mereu se întâmplă ceva amuzant în compania acestor zodii. Când o să le povestești și celorlalți prieteni te vei amuza teribil.

10. Este un om foarte bun. Dacă vrei să găsești cel mai bun om din lume, caută un Berbec.

0 comentarii pe “Lucruri neștiute despre zodia Berbec. Tot ce trebui să știi dacă ai de-a face cu acest nativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.