Lucruri neștiute despre zodia Berbec. Tot ce trebui să știi dacă ai de-a face cu acest nativ

Lucruri neștiute despre zodia Berbec. Tot ce trebui să știi dacă ai de-a face cu acest nativ

Lucruri neștiute despre zodia Berbec. Tot ce trebui să știi dacă ai de-a face cu acest nativ. Este primul semn zodiacal și are un pachet complex ce caracteristici, unele plăcute, altele mai puțin plăcute.

10 lucruri care te vor pregăti să știi cum să te comporți cu un Berbec

1. Cei mai mulți Berbeci nu lasă niciodată interlocutorul să termine ce are de spus. De cele mai multe ori îl întrerupe și asta devine foarte enervant.

2. Îți spune totul direct și se ferește de conflicte. Dacă încerci să-l ataci vei observa că nu ripostează așa cum te așteppți, ci este indiferent.

3. Nu pot să înjure atât de mult cum simt nevoia. Din cauză că nu se pot exprima verbal, unii dintre nativii acestei zodii apelează la agresivitate.

4. Deși ar părea că dacă i-ai călcat strâmb s-a zis cu prietenia voastră, adevărul e cu totul altul. Uită rapid de supărare și îți poate zâmbi în continuare.

5. Din topul durerilor, cel mai mult urăsc durerea de dinți. Din acest motiv ai putea întâlni Berbeci cu o dantură impecabilă.

FOLLOW ME

6. Sunt foarte buni prieteni. Adoră să facă cadouri și să privească cum prietenul său se bucură de ceea ce a primit. Le place să aducă bucurie.

7. Nu știu, nu vor și nu acceptă când pierd. Dacă se întâmplă acest lucru sunt pregătiți să dea vina pe factori externi pentru greșelile lor.

8. Este singurul semn zodiacal care poate trăi o perioadă lungă de timp fără un partener sexual. Se cufundă în muncă sau altă acțiune și pot rezista mult și bine. Deși le lipsește, nu suferă precum alte zodii.

9. Mereu se întâmplă ceva amuzant în compania acestor zodii. Când o să le povestești și celorlalți prieteni te vei amuza teribil.

10. Este un om foarte bun. Dacă vrei să găsești cel mai bun om din lume, caută un Berbec.

0 comentarii pe “Lucruri neștiute despre zodia Berbec. Tot ce trebui să știi dacă ai de-a face cu acest nativ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.