Lumea nu e schimbată de putere, ci de bunătate. 12 imagini incredibile demonstrează asta!

Într-o lume în care există atât de multe războaie și dezastre politice, mai există încă loc pentru bunătate. Aceste fotografii sunt exemplul perfect.

 

1. Un băiat cu autism a primit mai multe scrisori de ziua lui decât regina Angliei.

1-1-7176556

Ollie Jones, care suferă de autism, și-a făcut două felicitări pentru ziua lui de naștere, pentru că nu se aștepta să obțină niciuna de la altcineva. Asta a emoționat-o atât de mult pe mama lui, încât a cerut utilizatorilor de Facebook să îi trimită felicitări. Oamenii au reacționat și Ollie a primit cadouri, felicitări și urări de la peste 20.000 de oameni din întreaga lume.

2. Acest bărbat cumpără cafea să mulțumească doctorilor.

2-1-8300115

Numele acestui om este Dan. În zilele de miercuri și joi cumpără cafea pentru personalul unui centru de cancer în care a fost tratat tatăl său.

3. Acești polițiști au luat un băiețel orb să patruleze alături de ei.

3-1-7905694

Acest băiețel și-a dorit întotdeauna să fie polițist, dar, din păcate,  este complet orb. Acești ofițeri de poliție au decis să-l surprindă și l-au luat în patrulare cu ei.

4. Această fetiță oferă curcubee gratis tuturor.

4-1-3008908

Această fetiță a deschis propriul ei magazin. La prima vedere poate părea unul obișnuit, dar adevărul este că are un singur produs: este un curcubeu și este oferit gratuit pentru oricine care vrea.

5. Angajatul acestui restaurant a ieșit să-l adăpostească pe acest om de ploaie.

5-1-7275038

FOLLOW ME

Acest om în vârstă se îndrepta spre mașina lui. Un lucrător din  restaurant a observat că îl udă ploaia și a vrut să-l protejeze sub o umbrelă. Cum nu avea una la îndemână, a luat de la o masă. 

6. Acești polițiști au pregătit cina pentru niște copii a căror mamă fusese dusă la spital.

6-1-7322969

O mama a cinci copii a fost dus la spital de urgență. Ofițerii de poliție care au sosit la fața locului cu ambulanța nu au abandonat copiii: le-au făcut cina și chiar au spălat vasele.

7. Acest bărbat cumpără broaște țestoase de la comercianți și le duce înapoi în apă.

7-1-3826052

8. Băiețelul a văzut borscuțe țestoase  într-un canal și nu a plecat de lângă ele până când  au fost salvate.

8-1-6422460

Acest băiat, în vârstă de patru ani, a observat trei broaște țestoase într-un canal. Împreună cu părinții săi, el a chemat serviciile de urgență. Copilul a refuzat să plece până când țestoasele au fost salvate. Totul s-a terminat cu bine: țestoasele au fost scoase și duse la cea mai apropiată clinică veterinară. După o perioadă scurtă de timp, au fost eliberate în sălbăticie.

9. O femeie a avut grijă de un pui de koala care a fost separat de mama lui.

9-1-6854872

10. Motociliștii l-au încurajat pe acest copil care suferea de sindromul Down.

10-1-9846113

Sean suferă de sindromul Down. Părinții băiatului au fost îngrijorați de faptul că fiul lor va fi agresat la școală și cu o zi înainte de prima zi de școală s-au adresat utilizatorilor Facebook pentru ajutor. Oamenii au răspuns – câteva zeci de motocicliști s-au mobilizat! În data de 1 septembrie, motocicliști au venit la casa lui Sean, i-au urat succes pentru pentru prima zi de școală și i-au adus o cască de protectție  făcută special pentru el.

11. Un hamster cu lăbuța în ghips.

11-1-9135241

12. Acest atlet și-a vândut medalia pentru a salva viața unui copilaș.

12-1-6815211

Piotr Malachowski, medaliat cu argint la aruncarea discului la Jocurile Olimpice de la Rio, și-a scos la licitație medalia pentru a-l ajuta pe Olek. Băiețelul suferea de retinoblastom – o tumoare malignă a retinei. Medalia a fost cumparata de miliardari polonezi Sebastian și Dominika Kulczyk pentru $ 126.000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.