Lumea nu e schimbată de putere, ci de bunătate. 12 imagini incredibile demonstrează asta!

Într-o lume în care există atât de multe războaie și dezastre politice, mai există încă loc pentru bunătate. Aceste fotografii sunt exemplul perfect.

 

1. Un băiat cu autism a primit mai multe scrisori de ziua lui decât regina Angliei.

1-1-7176556

Ollie Jones, care suferă de autism, și-a făcut două felicitări pentru ziua lui de naștere, pentru că nu se aștepta să obțină niciuna de la altcineva. Asta a emoționat-o atât de mult pe mama lui, încât a cerut utilizatorilor de Facebook să îi trimită felicitări. Oamenii au reacționat și Ollie a primit cadouri, felicitări și urări de la peste 20.000 de oameni din întreaga lume.

2. Acest bărbat cumpără cafea să mulțumească doctorilor.

2-1-8300115

Numele acestui om este Dan. În zilele de miercuri și joi cumpără cafea pentru personalul unui centru de cancer în care a fost tratat tatăl său.

3. Acești polițiști au luat un băiețel orb să patruleze alături de ei.

3-1-7905694

Acest băiețel și-a dorit întotdeauna să fie polițist, dar, din păcate,  este complet orb. Acești ofițeri de poliție au decis să-l surprindă și l-au luat în patrulare cu ei.

4. Această fetiță oferă curcubee gratis tuturor.

4-1-3008908

Această fetiță a deschis propriul ei magazin. La prima vedere poate părea unul obișnuit, dar adevărul este că are un singur produs: este un curcubeu și este oferit gratuit pentru oricine care vrea.

5. Angajatul acestui restaurant a ieșit să-l adăpostească pe acest om de ploaie.

5-1-7275038

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Acest om în vârstă se îndrepta spre mașina lui. Un lucrător din  restaurant a observat că îl udă ploaia și a vrut să-l protejeze sub o umbrelă. Cum nu avea una la îndemână, a luat de la o masă. 

6. Acești polițiști au pregătit cina pentru niște copii a căror mamă fusese dusă la spital.

6-1-7322969

O mama a cinci copii a fost dus la spital de urgență. Ofițerii de poliție care au sosit la fața locului cu ambulanța nu au abandonat copiii: le-au făcut cina și chiar au spălat vasele.

7. Acest bărbat cumpără broaște țestoase de la comercianți și le duce înapoi în apă.

7-1-3826052

8. Băiețelul a văzut borscuțe țestoase  într-un canal și nu a plecat de lângă ele până când  au fost salvate.

8-1-6422460

Acest băiat, în vârstă de patru ani, a observat trei broaște țestoase într-un canal. Împreună cu părinții săi, el a chemat serviciile de urgență. Copilul a refuzat să plece până când țestoasele au fost salvate. Totul s-a terminat cu bine: țestoasele au fost scoase și duse la cea mai apropiată clinică veterinară. După o perioadă scurtă de timp, au fost eliberate în sălbăticie.

9. O femeie a avut grijă de un pui de koala care a fost separat de mama lui.

9-1-6854872

10. Motociliștii l-au încurajat pe acest copil care suferea de sindromul Down.

10-1-9846113

Sean suferă de sindromul Down. Părinții băiatului au fost îngrijorați de faptul că fiul lor va fi agresat la școală și cu o zi înainte de prima zi de școală s-au adresat utilizatorilor Facebook pentru ajutor. Oamenii au răspuns – câteva zeci de motocicliști s-au mobilizat! În data de 1 septembrie, motocicliști au venit la casa lui Sean, i-au urat succes pentru pentru prima zi de școală și i-au adus o cască de protectție  făcută special pentru el.

11. Un hamster cu lăbuța în ghips.

11-1-9135241

12. Acest atlet și-a vândut medalia pentru a salva viața unui copilaș.

12-1-6815211

Piotr Malachowski, medaliat cu argint la aruncarea discului la Jocurile Olimpice de la Rio, și-a scos la licitație medalia pentru a-l ajuta pe Olek. Băiețelul suferea de retinoblastom – o tumoare malignă a retinei. Medalia a fost cumparata de miliardari polonezi Sebastian și Dominika Kulczyk pentru $ 126.000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.