Marte intră în zodia Fecioară azi și rămâne acolo până pe 14 septembrie. Vin perioade complicate

Marte intră în zodia Fecioară azi și rămâne acolo până pe 14 septembrie. Vin perioade complicate

Marte intră în Fecioară pe 29 iulie. Au trecut doi ani de când planeta de acțiune nu s-a mai aflat în semnul de pământ, ceea ce înseamnă că sunt multe de făcut înainte ca Marte să se mute în Balanță, pe 14 septembrie.

Vestea bună este că vei avea momente în care vei fi capabil să te ocupi de tot și de toate lucrurile care vin în fața ta. Vestea proastă este că Neptun, care este retrograd în Pești, se va opune lui Marte pe 2 septembrie și te va face să te simți un pic stagnant și incapabil să te miști liber.

♈ BERBEC

Acesta este momentul tău să te ocupi de tot ceea ce ai pus pe tușă și să finalizezi toate proiectele care au rămas din sezonul trecut. Energia ta va fi extrem de mare, permițându-ți să te ocupi de mai multe lucrări decât credeai că poți face acum.

♉ TAUR

Este un moment excelent pentru a-ți folosi farmecul pentru a finisa o situație sau un posibil partener romantic. Dacă ești într-un angajament, este un moment minunat pentru a reaprinde scânteia făcând o activitate distractivă cu partenerul tău de viață.

♊ GEMENI

Se nasc tensiuni acasă, ceea ce înseamnă că este mai bine pentru tine să părăsești locuința și să faci o plimbare atunci când situațiile devin lipicioase. Nu numai că acest lucru va diminua drama pe care o trăiești, dar îți va oferi și timp pentru a-ți limpezi mintea și pentru a strivi frustrările.

♋ RAC

Cuvintele pot răni cu adevărat, dar numai dacă nu le folosești cu înțelepciune. Ai grijă, sau s-ar putea să-ți bagi piciorul în gură, vărsând din greșeală ceaiul pe un secret bine păstrat sau spunând lucruri pe care nu le crezi în toiul momentului. Ai grijă, Rac!

FOLLOW ME

♌ LEU

Finanțele tale ar putea primi o lovitură, ceea ce te va face să te simți ca și cum ai fi atacat personal. Nu este un moment în care să plângi pentru cheltuielile din trecut, ci mai degrabă un moment în care să decizi care sunt cele mai bune modalități de a-ți investi banii. Creează-ți un buget și cheltuiește în limitele tale. Vânzările îți sunt prietene.

♍ FECIOARĂ

Sunteți mai asertiv decât în trecutul recent, ceea ce vă derutează partenerul și prietenii. În loc să vă certați de dragul de a vă certa, priviți în interior pentru a afla care este adevărata problemă. Acest lucru vă va scuti de multă agitație interioară în săptămânile următoare.

♎ BALANȚĂ

Alegi să fii mult mai puțin conflictual decât de obicei. Nu este vorba că nu ești dispus să lupți pentru cauzele în care crezi, dar îți alegeai bătăliile cu înțelepciune și știai când să arunci prosopul. Acest lucru te va ajuta să îți creezi un sentiment personal de echilibru.

♏ SCORPION

Acum, este timpul să te ridici la un nivel superior și să fii sincer cu privire la toate lucrurile uimitoare pe care dorești să le realizezi și să le atingi. Crearea unui tablou de dispoziție poate fi excelentă pentru a vă manifesta în lunile următoare. Te va ajuta să atingi un nou set de obiective și speranțe pentru a-ți atinge visele.

♐ SĂGETĂTOR

La locul de muncă se nasc conflicte, precum și competitivitate cu colegii tăi. În loc să lucrezi în contradicție cu colegii tăi, încearcă să creați ceva minunat împreună. Nu numai că vă veți ajuta reciproc să avansați, dar șefii voștri vor fi foarte încântați că ați reușit să lucrați în echipă.

♑ CAPRICORN

Aplaudați-vă intuiția, în loc să vă bazați pe logică și simțul practic. Doar pentru că nu poți simți lucrurile la nivel pământesc, nu înseamnă că nu există și nu sunt legitime. Testul tău în această perioadă este să îmbrățișezi lumea eterică și spirituală. Credeți în imposibil, nu în pragmatism.

♒ VĂRSĂTOR

Pentru prima dată, tu ești cel care se află în poziția de putere în relațiile tale. Tu ești cel care trage sforile în acest moment și stabilești limitele. Folosiți acest lucru în avantajul dvs. și creați o structură mai sănătoasă cu ceilalți, care poate fi favorabilă și vindecătoare pentru săptămânile care urmează.

♓ PEȘTI

A trecut mult timp de când nu ai mai avut parte de drame în relațiile tale personale. Cu toate acestea, acest lucru se poate schimba dacă nu ești atent la modul în care alegi să îți folosești cuvintele și să gestionezi conflictele. În loc să fugi de probleme, abordează-le frontal pentru a clarifica lucrurile și a merge mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.