Mercur Retrograd deschide răni vechi și scoate la suprafață frustrările

Mercur Retrograd

Începând de pe 18 iunie, Mercur trece prin cea de-a doua etapă de retrogradare a acestui an în semnul Racului. Abia pe data de 12 iulie putem respira ușurați. Din cauza faptului că mișcarea are loc în semnul Racului cunoscut pentru sensibilitatea sa și emoționalitatea greu de controlat. Ba chiar mai mult, pe data de 30 iunie Mercur se va afla sextil cu Uranus, iar pe 8 iulie va fi în cuadratură cu Marte. Aceste lucruri vor spori conflictele, haosul și se vor accentua dificultățile de comunicare și neînțelegerile. Emoțiile ne vor copleși și ne vor împiedica să gândim logic. O să ne aruncăm în suferințele trecutului. Relațiile de cuplu vor fi afectate cel puțin până pe 25 iunie, când Venus iese din retrograd.

Mercur Retrograd deschide răni vechi și scoate la suprafață frustrările. Cum este afectată fiecare zodie în parte

Berbec

Vei beneficia de o oarecare protecție în această perioadă datorită planeti tutelare, Marte care va fi în semnul tău de pe 28 iunie. Nu te bucura prea repede pentru că vei avea parte și tu de un moment tensionat pe 8 iulie. Ar putea fi un conflict la locul de muncă. Te vei simți constrâns să faci ceva ce nu îți face pplăcere, iar acest lucru îți va aduce noi frustrări. Încearcă să nu reacționezi impulsiv.

Taur

Te paște un risc mare de a te certa cu toți cei din jurul tău. În familie, la locul de muncă, dar și în relația amoroasă ies scântei puternice din cauza frustrărilor voastre.Dacă începi o nouă legătură amoroasă după 18 iunie, trebuie să te aștepți la neînțelegeri, gelozie și certuri.

Gemenii

Deși Mercur este protectorul tău, în această perioadă scoate la lumină partea ta înunecată care te poate bagă într-un dezechilibru emoțional profund. Pot apărea dificultăți la loculde muncă și pe plan financiar. Este posibil să amâni unele călătorii, renovările sau mutarea într-un nou apartament.

Racul

Cu Mercul în semnul tău vei trece printr-un vortex emoțional începând cu sfârșitul lui iunie și începutul lui iulie. Pentru a te proteja ar fi bine să faci meditație pentru relaxare și păstrarea calmului. Nu-ți face planuri și menține-te conectat la realitate. Ai grijă la certurile din relația amoroasă. Nu uita, calm și relaxare.

Leul

Această călătorie în retrograd te va întoarce cu fața către tine. Simți nevoia să stai mai mult în singurătate și să te vindeci. Ies la iveală frustrări și traume din trecut, trebuie să-ți acorzi timp pentru a te elibera de ele. Nostalgia va fi prietena ta cea mai bună și te vei simți invidat de amintiri. Vei face un efort considerabil să te menții în trezent.

FOLLOW ME

Fecioara

Deși Mercur te ajută să comunici foarte bine în mod normal, de această dată s-ar putea să îți întindă niște piedici. Unele persoane vor încerca să te manipuleze sau să întâmpini blocaje în relații. Te vei simți adesea neînțeleasă. S-ar putea să fii confuz și să nu-ți poți pune ordine în idei. Evită dramele și axează-te pe ceea ce poți face.

Balanață

În această perioadă ar fi bine să stai liniștit și să nu iei decizii radicale. Legat de locul de muncă, vei întâmpina probleme în găsirea unui job sau în creșterea ierarhică. Nici bonusul salarial nu va veni în această perioadă. Pe plan sentimental, vei avea parte de discuții în contradictoriu, dar nu le lua în serios, fiind vorba doar despre această perioadă.

Scorpion

În această perioadă vei scoate la suprafață emoții greu de gestionat. Vei interpreta fiecare gest prin prisma sentimentelor negative care te încearcă. Ai obiective importante de atins pe plan profesional. Îți vei canaliza energia între acestea. Familia îți va cere mai multă dragoste și atenție, dar pentru că ești cu capul în altă parte ai putea naște dezechilibre.

Săgetător

Vei avea probleme mici, dar dese în familie, cu banii, dar și la locul de muncă.Trebuie să le acorzi importanță și să le rezolvi pe moment ce apar, în caz contrar acestea vor lua amploare. Trebuie să te întărești pentru a face față energiilor negative planetare. În relația de cuplu ar fi bine să te ambții de la comentarii și regândirea vieții intime. Asta nu va face decât să pună paie pe foc.

Capricorn

Pentru tine, Mercur în retrograd se va simți mai ales în plan amoros. Pregăteș-te pentru unele probleme în relația de cuplu și încearcă să menții o comunicare cât mai bună. Vei remarca niște disfuncții pe alocuri. Acestea lucruri sunt de mult timp acolo, însă acum le vezi. Ar fi bine să lași un pic la o parte sentimentele și să analizezi realist această afecțiune.

Vărsător

Ar fi bine să lași visarea pe altă dată. Cotidianul a devenit insuportabil pentru tine și nu vezi altceva dedcât o dorință arzătoare de a lăsa totul în urmă. Vrei să pleci într-o călătorie singură, fără grijile tale. Gândește realist și fă lucruri astfel încât zilele tale să nu mai arate una la fel ca cealaltă și astfel te vei simți mai bine.

Pești

Creativitatea ta va fi afectată în această perioadă. Fiind modul tău natural de exprimare, te vei simți confuz și vei avea probleme de comunicare. O să retrăiești niște emoții puternice negative ale trecutului. În relația de cuplu vrei să faci o schimbare. Vrei să o condimentezi însă vei simți că lucrurile nu evoluează deloc. S-ar putea să se reaprindă o flacără din trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.