5 METODE inedite pentru a scăpa de PĂRUL facial

Femeile fac o mulţime de lucruri pentru a fi frumoase şi prezentabile și pentru a se menține atrăgătoare. Părul nedorit a fost mereu o problemă pentru ele, iar cel mai rău e cel care crește pe față.

Există o varietate de metode pentru a-l îndepărta temporar sau definitiv și o poți alege pe cea potrivită nevoilor tale:

1. Crema depilatoare

Crema depilatoare este o metodă foarte simplă, însă rezultatele nu sunt de lungă durată. Nu folosi pe față crema epilatoare obișnuită, ci alege una concepută special pentru această zonă a corpului.

2. Ceara

Fie că alegi benzile de ceară sau ceara tradițională, ceara este cea mai eficientă metodă de îndepărtare a firelor de păr. Epilarea cu ceară lasă pielea catifelată pentru mai mult timp, însă poate fi destul de dureroasă și dacă pielea ta e sensibilă, te poți confrunta cu iritații.

FOLLOW ME

3. Metode de epilare defintivă

Tot mai multe femei apelează la laser, lumină pulasată sau electroliză pentru a scăpa de părul nedorit de pe corp și față. Este o metodă foarte eficientă, însă necesită multe ședințe și prețul nu este tocmai mic.

Dacă niciuna dintre aceste metode nu ți se pare potrivită, poți apela la metode naturiste:

4. Tratament cu turmeric

Condimentul indian stă la baza multor tratamente de frumusețe, inclusiv în eliminarea părului facial. Turmericul este un ingredient bogat în antioxidanţi și nu dăunează în niciun fel pielii. Combină o lnguriță de turmeric cu una de apă și aplic-o pe zonele cu probleme. După ce o lași să acționeze câteve minute, îndepărtează masca cu apă caldă.

5. Tratament cu ou şi mălai

Această mască este una dintre cele mai eficiente. Vei avea nevoie de un albuș de ou, o lingură de zahăr și jumătate de lingură de mălai. Aplică masca pe zonele de pe care vrei să îndepărtezi părul și las-o să acționeze până se usucă. Îndepărteaz-o printr-o mișscare în sesn invers creșterii firelor de păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.