#Uncategorized

Mic-dejun…minimalist :)

Scris de Ela Crăciun la 28 octombrie 2015

Ce faci când te trezești cu poftă de carbohidrați, dar încerci, totuși, să te ții tare? Încerci să găsești variantele cel mai puțin nocive. Sau, cum s-ar zice, de compromis.

Ceea ce am făcut și eu în dimineața cu pricina: am ales un mini-croissant cu unt și l-am dublat de o salată de fructe. Frugal, ai zice, dar destul de sățios și, cum îmi place să cred, pe calea spre detox 😀 Simplu, frumos și bun. Acum.

Publicitate

Ştiți cum se zice: „O călătorie de o mie de mile începe cu un prim pas.”


Mic-dejun...minimalist :)

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


One thought on "Mic-dejun…minimalist :)"

  1. Mihai spune:

    „Singurul lucru de care trebuie să ne temem este însăși teama.” — Franklin Delano Roosevelt. Oferta-fenomen care a cuprins toata tara! Mai asisti mult timp la extinderea acestui fenomen sau te alaturi si tu si incepi sa castigi bani? Sau vrei sa observi ani de zile de acum incolo cresterea continua a echipei noastre si alte exemple de oameni care castiga bani? Intra in echipa noastra, invata totul de la noi si atinge prosperitatea! Chiar daca acum nu crezi, te vei convinge curand. Dar e mai bine sa te convingi acum! Cere urgent informatii mai multe la adresa de email: mihaibunea60@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--