Mic-dejun the English way

Mic-dejun the English way

Există și zile care îți dau timp și, cu cât devin mai rare, cu atât învăț să mă bucur din ce în mai mult de ele. Așa și cu ziua asta de miercuri, care, deși a debutat foarte devreme, mi-a dat timp să pregătesc un mic-dejun așa cum îmi place: porridge cu afine, banane și nucă.

Sună sofisticat, dar este foarte ușor de realizat: fulgi de ovăz (4-5 linguri) amestecați cu lapte vegetal (eu prefer laptele de migdale sau de cocos), peste care am pus o banană, miezul a două nuci și dulceață de afine fără zahăr adăugat. În accepțiunea mea, un mic-dejun cu tot ce-ți trebuie: fibre, potasiu, grăsimi sănătoase și super gust. Simplu, frumos și bun. Acum 🙂

Şi, cum spunea Leo Buscaglia: Iubirea e viață. Iar dacă ratezi iubirea, ratezi viața.

fullsizerender2-7872356

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.