Modul în care îți treci degetele mari unul peste celălalt arată ce fel de persoană ești

Modul în care îți treci degetele mari unul peste celălalt arată ce fel de persoană ești

Modul în care îți treci degetele mari unul peste celălalt arată ce fel de persoană ești. Fără a face un efort conștient, strângeți-vă degetele și spuneți-ne care dintre persoanele descrise mai sus sunteți.

1. Degetul mare stâng deasupra

Sunteți o persoană practică. Nu luați niciodată decizii atunci când problemele sunt calde. Înainte de a ajunge la o concluzie cântăriți bine argumentele pro și contra. Ai un simț ascuțit de a simți persoanele care încearcă să te mintă. Sunteți o persoană apreciată de prieteni și familie și deseori vă solicită sfatul. Sfătuiți cu înțelepciune. Pe lângă toate astea ești o persoană serioasă, iar simțul tău plin de umor te face un magnet pentru toate adunările sociale. Ești deasemenea o persoană romantică care știu cum să facă curte. Știi exact când și ce să spui.

2. Ambele degetele aliniate

Consideri că diavolul se află în micile detalii. Ești o persoană sinceră și onestă care are aceste așteptări și de la partenerul de viață. Puterea exemplului primează pentru tine, dar aste nu înseamnă că nu asculți și părerea altor oameni. Sunteți atent la nevoile celor din jur.

3. Degetul mare drept deasupra

Sunteți o persoană cu un coeficient emoțional ridicat. Sunteți capabil să înțelegeți ce simte o persoană chiar dacă vrea să-și ascundă adevăratele sentimente. Această abilitate unică îi ajută pe ceilalți să se deschidă mai ușor în fața voastră. În relații, înțelegeți sentimentele nerostite ale partenerului. Nu veți avea niciodată probleme în a satisface toate nevoile lor emoționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.