Numărul norocos, culoarea norocoasă și cea mai bună lună din an, pentru 2023, în funcție de zodie

♈ BERBEC

Numerele norocoase: 2, 5

Culori norocoase: Piersică, Roz, Verde

Luni norocoase: Martie, Iunie

♉ TAUR

Număr norocos: 1, 9

Culoare norocoasă: Roșu, Auriu

Luni norocoase: ianuarie, aprilie, iulie

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

♊ GEMENI

Număr norocos: 6, 8

Culoare norocoasă: Albastru, gri, argintiu

Luni norocoase: Luni norocoase: Februarie, August, Noiembrie

♋ RAC

Număr norocos: 7, 11

Culoare norocoasă: Culoare norocoasă: Mov, Verde

Luni norocoase: Septembrie, Decembrie

♌ LEU

Număr norocos: 18, 22

Culoare norocoasă: Culoare norocoasă: Maroon, Magenta

Luni norocoase: Aprilie, Mai, Septembrie

♍ FECIOARĂ

Număr norocos: 4, 8

Culoare norocoasă: Culoare norocoasă: Verde, Albastru, Portocaliu

Luni norocoase: Septembrie, Octombrie, Decembrie

♎ BALANȚĂ

Număr norocos: 11, 17

Culoare norocoasă: Galben, crem, maron

Luni norocoase: Februarie, Martie, August

♏ SCORPION

Număr norocos: 18,22

Culoare norocoasă: Magenta, Mov

Luni norocoase: Ianuarie, Martie, Octombrie

♐ SĂGETĂTOR

Număr norocos: 1,8

Culoare norocoasă: Șofran, alb

Luni norocoase: Luni norocoase: Mai, Iunie, August

♑ CAPRICORN

Număr norocos: 9, 11

Culoare norocoasă: Culoare norocoasă: Toate nuanțele de verde

Luni norocoase: Luni norocoase: Luni norocoase: Aprilie, noiembrie, decembrie

♒ VĂRSĂTOR

Număr norocos: 5, 9

Culoarea norocoasă: Argintiu, Roz

Luni norocoase: Iunie, Septembrie

♓ PEȘTI

Număr norocos: 2, 6

Culoare norocoasă: Culoare norocoasă: Crem, Piersică

Luni norocoase: Luni norocoase: Martie, Mai, Iulie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.