O altă Marie, cu o altă pălărie…ce purtăm pe cap vara asta?

Stilul vestimentar spune multe despre o persoană, întotdeauna o să fim foarte atente la cei din jurul nostru şi o să încercăm să fim în pas cu moda, iar accesoriile fac totul să fie mai simplu. Doriţi să ieşiţi din tipar, purtând ceva mai extravagant, sau pur și simplu vă simțiți mai bine atunci când aveți capul acoperit de o pălăriuță cochetă?

Femeile care poartă pălării sunt dintr-o dată sofisticate… fețele lor sunt mai tinere și trăsăturile se alungesc. Pălăriile au chiar puterea de a impresiona și de a face oamenii să creadă că este acolo ceva nobil, select.

În funcție de model, îți oferă un aer boem, sau jucăuș, sunt niște marcatori de stil importanți și schimbă fizionomia purtătoarelor.

Mie una îmi plac tare mult, sunt foarte frumoase și au darul de a schimba o ținută banală în una de zile mari. Iată ce modele vă propun pentru vara asta, când ar trebui să ne ferim de soarele puternic:

Pălărie neagră, stil boho

18a0f9a058166b2e94c440d61ee7f1f7-1376736

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Pălărie stil floppy, cu boruri largi

52e179c7f973834f53d960576a043604-2574614

Stil bohemian punk

cbe77668b1f0d5a9397656e33c4c63dd-8622755

Fedora

2116e6208c3a334d00a09d683d2662e7-2640827

 

 

Pălărie de soare

bb77de40963738478654ff8590c65ed4-5674002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.