Obiectul pe care trebuie să-l scoți imediat din dormitorul tău

Obiectul acesta din dormitorul tău, trebuie neapărat să îl scoți de acolo! Toată lumea îl are, dar nimeni nu știe cât de periculos este! Este o regulă importantă de Feng Shui. Este respectată cu sfințenie în Orient.

Reguli Feng Shui: De ce nu este bine să ai o oglindă în dormitor?

Cunoscătorii artei Feng Shui susțin că o oglindă în dormitor este o sursă de energii negative. Astfel, se spune că nu este bine ca primul lucru pe care îl vezi dimineața după ce te trezești să fie chipul tău. La fel se întâmplă și în cazul în care intri pentru prima dată în dormitor. Oglinda nu trebuie orientată spre pat sau deasupra lui. Pe termen lung, aceste energii se vor întarce împotriva noastră.

Dacă ați crezut că acest este singurul loc în care oglinda are ”interzis”, vă spunem că nu este așa. Nici pe holul de la intrare nu putem pune o oglindă oriunde deoarece aceasta nu trebuie să reflecta ușa de la intrare. Amplasarea sa acolo va face ca orice energie pozitivă care pătrunde în casă să fie respinsă.

Același principiu se aplică și la ușa de la bucătărie sau baie. De altfel, o oglindă nu trebuie să reflecte nici colțurile obiectelor de mobilier sau grinzile. Din acest motiv ea trebuie să fie poziționată vertical. Este indicat ca în oglindă să se reflecte o plantă sau un obiect vechi. Acestea transmit energii pozitive.

Obiectul pe care trebuie să-l scoți imediat din dormitorul tău

O oglindă lipită pe ușa de la baie, în interior, atrage energiile pozitive. Dacă lumina se reflectă prin oglindă în întreaga cameră este foarte bine.

Sunt atâția de ”NU” când vine vorba despe poziționarea oglinzilor într-o casă. Ar fi bine să aveți oglinzi mari pe care să le poziționați în locuri unde musarii nu intră. Bineînțeles, păstrând excepția dormitorului. Dacă aveți oglinzi în casă, acestea trebuie să fie mereu curate pentru ca energia să circule liber, în flux continuu.

FOLLOW ME

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.  

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.