Pare ridicol, dar asta trebuie să faci ca să scapi de ghinion


Pare ridicol, dar asta trebuie să faci ca să scapi de ghinion. Fiecare zodie trebuie să urmeze un mic ritual pentru a alunga stările negative, oamenii toxici și veștile proaste din viața lor. Cu siguranță nu v-a îndepărta absolut tot, însă chiar dacă vei primi o veste proastă vei putea să o accepți mult mai ușor. Doamnelor, căci despre voi este vorba, asta trebuie să faceți pentru a fi ferite de ghinioane marțea.

Berbec – Pentru a scăpa de ghinion se spune că ar trebui să bei un pahar de vin în fiecare luni la miezul nopții, iar apoi să spargi paharul. Acest obicei poate fi costisitor tot învestind în pahare sparte, dar ghinionul se va duce o dată cu el.

Taur – Acesți nativi trebuie să poarte o șosetă pe dos toată ziua. Dacă ai și un imprimeu amuzant, asta te-ar binedispune.

Gemeni – Pentru acest semn zodiacal statuetele în formă de broască pare că aduc noroc. Trebuie să o ții în geantă.


Rac – În ziua de marți trebuie să nu porți lenjerie intimă. Acest lucru alungă ghinionul din viața ta.

Leu – Trebuie să folosești ruj roșu. Vei fi și sexy și vei alunga și ghinionul. Împuști 2 iepuri dintr-o lovitură.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Fecioară – Tu chiar crezi că norocul stă agățat de tine și nu prea vrei să faci duș.Ai grijă că acest aspect devine neplăcut pentru cei din jur.

Balanță – Ai impresia că dacă mângâi pisici vei avea noroc. Astfel încerci să atingi fiecare felină pe care o întâlnești, chiar și dacă trebuie să alergi după ele pe stradă.

Scorpion – Ar trebui să fii mai atentăă la drum, căci ești cam împiedicată. Dacă cazul numără gropile.

Săgetător – Pare că ești credincioasă și simți nevoia să asculți muzică bisericească, însă dacă vrei să ai noroc mergi la biserică.

Capricorn – Dulciurile sunt crezul tău. Crezi că o ciocolată îți poate rezolva orice problemă. Nu e de mirare să ai bomboane peste tot.

Vărsător – Ca să fii ferită de ghinion poartă haine albe. Așa vei semăna cu un îngheraș și… cine crezi că ți-ar face rău?

Pești – Stai departe de Scorioni. Împreună atrageți ghinion la dublu!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.