Pare ridicol, dar asta trebuie să faci ca să scapi de ghinion

Pare ridicol, dar asta trebuie să faci ca să scapi de ghinion. Fiecare zodie trebuie să urmeze un mic ritual pentru a alunga stările negative, oamenii toxici și veștile proaste din viața lor. Cu siguranță nu v-a îndepărta absolut tot, însă chiar dacă vei primi o veste proastă vei putea să o accepți mult mai ușor. Doamnelor, căci despre voi este vorba, asta trebuie să faceți pentru a fi ferite de ghinioane marțea.

Berbec – Pentru a scăpa de ghinion se spune că ar trebui să bei un pahar de vin în fiecare luni la miezul nopții, iar apoi să spargi paharul. Acest obicei poate fi costisitor tot învestind în pahare sparte, dar ghinionul se va duce o dată cu el.

Taur – Acesți nativi trebuie să poarte o șosetă pe dos toată ziua. Dacă ai și un imprimeu amuzant, asta te-ar binedispune.

Gemeni – Pentru acest semn zodiacal statuetele în formă de broască pare că aduc noroc. Trebuie să o ții în geantă.

Rac – În ziua de marți trebuie să nu porți lenjerie intimă. Acest lucru alungă ghinionul din viața ta.

Leu – Trebuie să folosești ruj roșu. Vei fi și sexy și vei alunga și ghinionul. Împuști 2 iepuri dintr-o lovitură.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Fecioară – Tu chiar crezi că norocul stă agățat de tine și nu prea vrei să faci duș.Ai grijă că acest aspect devine neplăcut pentru cei din jur.

Balanță – Ai impresia că dacă mângâi pisici vei avea noroc. Astfel încerci să atingi fiecare felină pe care o întâlnești, chiar și dacă trebuie să alergi după ele pe stradă.

Scorpion – Ar trebui să fii mai atentăă la drum, căci ești cam împiedicată. Dacă cazul numără gropile.

Săgetător – Pare că ești credincioasă și simți nevoia să asculți muzică bisericească, însă dacă vrei să ai noroc mergi la biserică.

Capricorn – Dulciurile sunt crezul tău. Crezi că o ciocolată îți poate rezolva orice problemă. Nu e de mirare să ai bomboane peste tot.

Vărsător – Ca să fii ferită de ghinion poartă haine albe. Așa vei semăna cu un îngheraș și… cine crezi că ți-ar face rău?

Pești – Stai departe de Scorioni. Împreună atrageți ghinion la dublu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.