Pe 10 septembrie se SCHIMBĂ TOT! Luna Plină aduce vești interesante pentru zodii

Pe 10 septembrie se SCHIMBĂ TOT! Luna Plină aduce vești interesante pentru zodii

BERBEC

Norocul tău, Berbec! Tărâmul viselor și al vibrațiilor psihice este activat pentru tine, deoarece această Lună Plină culminează în casa a douăsprezecea a subconștientului tău. Dacă există un semn care ar trebui să acorde o atenție sporită semnelor și sincronicităților care apar, acela ești tu. De asemenea, visele tale vor fi deosebit de vii în această perioadă, așa că asigură-te că le notezi. Treaba ta este însă să fii deosebit de atent să nu fii prea rațional sau prea analitic. Aceste revelații se referă mai puțin la fapte și cifre și la ceea ce poți vedea pe hârtie și mai mult la adevărul interior și la sentimentele instinctuale. Amintiți-vă că sentimentele sunt un alt fel de fapte. Unele care te invită să sapi mai adânc. Experimentezi ceva, așa că permite-ți să îl procesezi la nivel sufletesc. Validează-ți propriile emoții, chiar dacă nimeni altcineva nu o poate face. Fiți martori la propriile experiențe.

TAURUS

Luna Plină din septembrie 2022 în Pești îți activează vibrațiile psihice interioare, Taur. Este genul de situație în care, dacă te gândești la cineva, este exact momentul în care aparent „la întâmplare” îți va trimite un mesaj sau te va contacta. L-ai prezis – sau l-ai manifestat? Răspunsul este mai puțin important decât să înțelegi că există atât de multe moduri în care comunicăm cu prietenii, care nu are nimic de-a face cu cuvintele pe care le spunem cu voce tare. Cu această lunare în a unsprezecea ta casă a prietenilor și a grupurilor, ai o oportunitate reală de a începe să înțelegi mecanismele interioare subconștiente ale dinamicii de grup la care participi. Poți începe să descoperi tipare ale modului în care relaționați cu toții unii cu alții și rolul pe care îl joci în cadrul acestora. Fiți atenți la energia pe care o aduceți – și vedeți dacă nu puteți adăuga mai multă creativitate și pozitivitate interacțiunilor voastre.

GEMENI

Ai putea vedea un proiect finalizat în timpul acestei Luni pline, Gemeni. Având loc în a zecea ta casă a carierei și a atenției publice, un mare efort profesional la care ai lucrat anterior își face acum debutul în lume. Dar ceea ce vă invită această Lună Plină să vă concentrați este mai puțin asupra particularităților proiectului și mai mult asupra a ceea ce simțiți în legătură cu el. Îți sporește sentimentul de identitate? Simțiți un sentiment de împlinire? Ușurare că s-a terminat? Sau vă simțiți exact la fel ca înainte – sau poate chiar vinovat sau în conflict? Această energie din Pești vă cere să renunțați la ceea ce credeți că „ar trebui” să simțiți și să vă permiteți să experimentați emoțiile pe care le simțiți. Renunță la greutatea așteptărilor altora – și, posibil, chiar și a ta.

FOLLOW ME

RAC

Este timpul să mergi înainte și să accepți schimbarea, Rac. Acest lucru este mai ușor de spus decât de făcut pentru majoritatea oamenilor – dar pentru tine în special, viitorul poate părea descurajator. Ești cunoscut pentru faptul că te agăți de trecut și de modul în care au fost lucrurile ca o sursă de confort, chiar și atunci când știi în mod conștient că poate fi limitativ. Cu această Lună Plină în a noua ta casă a creșterii și expansiunii spirituale, întrebarea la care trebuie să răspunzi este: ce ți-a șoptit intuiția ta și pe care ai ignorat-o sau ai amânat-o? De ce? Fie că este vorba de a te agăța de ideea unei relații din trecut, de un loc de muncă fără ieșire sau de un obiectiv care nu te mai înalță și nu te mai inspiră, astrele te cheamă să faci ceea ce știi deja că trebuie să faci. Renunță la ceea ce a ajuns la data de expirare și ai încredere în visele tale, în abilitățile tale și în sentimentul tău interior de cunoaștere.

LEU

Este posibil să te simți deosebit de vulnerabil în timpul acestei Luni pline, deoarece activează un punct foarte secretos și sensibil din harta ta natală. Cu această energie din Pești care culminează în a opta ta casă a datoriilor karmice, există un sens predestinat al circumstanțelor tale actuale. Acest lucru ar putea să te facă să te simți scăpat de sub control și la mila capriciilor unei alte persoane sau a Universului însuși. Nu este cel mai confortabil sentiment imaginabil, dar ești invitat să te așezi cu orice disconfort care apare și să te întrebi ce știi că este adevărat. Să fii real. Să fie corect. Să ai dreptate. Folosiți aceste răspunsuri pentru a vă ghida următoarele acțiuni și renunțați la percepția că veți avea vreodată controlul total asupra a orice altceva decât asupra modului în care răspundeți la moment și cum vă onorați intuiția.

FECIOARĂ

Relațiile sunt în centrul atenției pentru tine, Fecioară. Cu Luna Plină 2022 din septembrie care îți evidențiază a șaptea casă a parteneriatelor, este timpul să asculți ceea ce ți-a spus instinctul despre cele mai intime parteneriate ale tale – romantice, de afaceri sau de altă natură. Această persoană se simte ca fiind „cea potrivită”? Este cineva în care îți poți pune orbește încrederea? Aveți încredere în ea că are în vedere cele mai bune interese ale dumneavoastră? Nu este vorba despre a nota lucrurile într-o listă pro/con – lucru la care te pricepi destul de bine să evaluezi – ci, în schimb, este vorba despre a te conecta la simțul tău interior de sentimente bazate pe fapte. Cum vă simțiți în prezența acestei persoane? Ce sentimente te apleci asupra ei – sau, eventual, le eviți? Numai tu poți spune dacă acesta este un moment de investiție sau devest – dar ai încredere că, indiferent cum procedezi, faci ceea ce este cel mai bine pentru amândoi.

BALANȚĂ

Știi la ce trebuie să renunți. Întrebarea pentru tine, Balanță, în timpul acestei Luni pline, este dacă ești în sfârșit dispus să îți faci curaj să o faci. Cu această energie activată în a șasea ta casă a rutinelor zilnice, s-ar putea să fi ajuns încet-încet să realizezi ce te împlinește, te entuziasmează și te inspiră, și ce faci dintr-un sentiment de datorie sau obligație față de alții. Ai mai fost numit un împătimit al oamenilor și nu este nicio rușine să vrei ca sistemele să funcționeze eficient și ca toată lumea să se înțeleagă. Dar toate sacrificiile tale zilnice s-ar putea să fi avut un cost prea mare – unul pe care nu mai trebuie să îl plătești pentru a funcționa și, mai ales, pentru a prospera. Ascultați ce vă spune vocea interioară. Tu știi ce trebuie editat. Urează-i succes și trimite-l – și pe tine însuți – pe un nou drum.

SCORPION

Imaginația ta funcționează la un nivel maxim în timpul acestei Luni pline, Scorpion – și semnul tău este aliniat pentru a se bucura cel mai mult de ea. Cu această lunare care se întâmplă în a cincea ta casă de distracție și plăcere, sucurile tale creative sunt cu siguranță să curgă și ai putea avea un moment eureka inspirat de cosmos. Permiteți muzelor proverbiale să vă facă o vizită, fie că este vorba de un vis sau de o visare cu ochii deschiși, și lăsați orice gând critic sau de auto-judecată să plutească și doar acceptați noua viziune pe care o împărtășesc cu dvs. Poate că este vorba de o activitate pe care nu ați luat-o în considerare până acum. Singura ta sarcină este să renunți la standardele prea exigente sau la nevoia ca totul să fie perfect pentru a-ți permite să-ți exprimi creativitatea. Ai un dar și este timpul să-l împărtășești cu lumea.

SĂGETĂTOR

Casa ta este punctul tău de interes acum, Săgetătorule, deoarece schimbările se apropie rapid. Această Lună Plină are loc în a patra ta casă a familiei, ești invitat să te gândești dacă mediul tău de viață reflectă dorințele și nevoile tale. Crescând, probabil că ai avut fantezii cu o casă de vis. Indiferent cum arăta acea locuință de fantezie la exterior, există și fundații care trebuiau construite și în interior. Cine se află în acea casă cu tine? Cum te simți în ea? Să trăiești în ea în fiecare zi? Există fericire și armonie? Vă treziți revigorat și inspirat? Gândiți-vă la situația actuală a locuinței dvs. și dacă reflectă acest vis. Este în regulă dacă nu este în întregime. Dar ce puteți face – sau ce puteți elibera – pentru a face un pas mai aproape de a transforma acel vis într-o realitate trează?

CAPRICORN

Ai încredere în vibrațiile tale, Capricorn. Când vine vorba de intuiție mentală și analiză strategică, ești una dintre cele mai ascuțite minți de acolo. Dar nu este vorba de gândire, ci de sentimente în acest moment. Poți să-ți simți sentimentele? Să înțelegi de unde vin acestea? Să le procesați? Și, cel mai important, să ai încredere că îți arată ceva important despre tine. Această Lună Plină în a treia ta casă a comunicării este despre a sta cu emoțiile tale – visând, scriind, meditând, reflectând și sunând un prieten sau un mentor de încredere pentru a vorbi despre ele. Ideea este să începi să vezi că nu îți împărtășești sentimentele pentru ca altcineva să le susțină validitatea. Este vorba despre faptul că îți însușești povestea și adevărul tău pentru tine însuți. Amintiți-vă că puterea înseamnă autenticitate. Nu trebuie să te ții tare la fiecare experiență. Arată-ți inima.

VĂRSĂTOR

Ești chemat să afirmi ceea ce contează pentru tine, Vărsătorule. Cu această Lună Plină care îți activează a doua casă a valorilor personale, astrele îți cer să te gândești dincolo de bani și finanțe. Este vorba despre a ști că ești mai mult decât contul tău bancar. Este vorba despre a întâmpina un sentiment de abundență personală. Este vorba despre afirmarea sentimentului tău de sine și despre construirea unei încrederi care nu este doar înrădăcinată în ceea ce faci sau în cât câștigi, ci centrată pe cine ești. Ai instincte excelente, mai ales când vine vorba de ceea ce alegi unde să investești în domeniul material. Așadar, folosește această energie pentru a manifesta o apreciere mai profundă pentru cine ești. Ai câștigat-o și o obții cu onestitate. Dacă nu ești sigur, ia în considerare modurile în care corpul tău cunoaște deja adevărul. Aveți încredere în instinctul vostru. Urmează-ți inima. Poate chiar la propriu.

PEȘTI

Atât de mult din modul în care ne identificăm este înrădăcinat în exterior, dar această Lună Plină este despre a intra mai adânc în miezul tău. Cu această Lună Plină care te luminează pe tine, Pești, și pe prima ta casă a sinelui, nu este vorba despre cum te văd alții, ci despre cum te vezi tu și cum vrei să fii văzut în viitor. Poți să-ți acorzi harul de a accepta cine ești în acest moment – cu defectele tale percepute și toate celelalte? Acum este momentul să sărbătoriți cât de departe ați ajuns în construirea personalității dvs. unice. Poate suna ca o banalitate goală sau ca un clișeu, dar nu mai există nimeni altcineva ca tine – așa că permite-ți luminii tale să strălucească. Onorați-vă sentimentele. Aveți o oportunitate specială de a vă manifesta cele mai profunde dorințe chiar acum – tot ce trebuie să faceți este să fiți cinstiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.