Personalitatea în funcție de data nașterii

Personalitatea în funcție de data nașterii

În numerologie, fiecare cifră de la unu la nouă are anumite caracteristici. Numele tău și ziua în care te-ai născut spun multe despre personalitatea ta. Câteva calcule rapide vă pot dezvălui cele două numere care vă modelează personalitatea. Folosirea numelui pentru a-ți calcula numărul destinului Urmează acești pași pentru a afla cum îți influențează numele personalitatea:

1. Ia suma numerelor care corespund literelor din prenumele tău. de exemplu, Elle: 5 + 3 + 3 + 3 + 5=16 2. Ia suma numerelor care corespund literelor din prenumele tău. Adunați cifrele din suma rezultată până când obțineți un răspuns cu o singură cifră. de exemplu, 16 → 1 + 6 = 7 3. Repetați procesul cu numele de familie. de exemplu, Byam = 2 + 7 + 1 + 4 = 14 → 1 + 4 = 5 4.

Adunați numerele rezultate din numele și prenumele dvs. de familie. Dacă este necesar, adunați cifrele din sumă până când obțineți un răspuns cu o singură cifră sau unul dintre numerele principale, 11 sau 22.

De exemplu, 7 + 5 = 12 → 1 + 2 = 3


Acest număr cu o singură cifră este numărul destinului dumneavoastră. Folosirea datei de naștere pentru a calcula numărul căii tale de viață Data ta de naștere este, de asemenea, folosită pentru a obține numărul căii tale de viață. Procesul de calculare a numărului căii tale de viață este foarte asemănător cu cel folosit pentru a obține numărul destinului tău.

2. Scrieți luna, data și anul nașterii dvs. sub formă numerică. de exemplu, 24 martie 1950 = 24/03/1950 2. Adunați toate numerele din data nașterii dvs. De exemplu, 03/24/1950 → 0 + 3 + 3 + 2 + 2 + 4 + 1 + 9 + 5 + 0 = 24

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Adunați cifrele din suma rezultată până când obțineți un răspuns cu o singură cifră sau numărul 11 sau 22. De exemplu, 24 → 2 + 4 = 6 Acest număr este numărul căii dumneavoastră de viață. Numărul destinului tău împreună cu acest număr al traseului vieții funcționează mână în mână, arătând o altă latură a personalității tale.

Numărul unu

În numerologie, numărul unu reprezintă independența. Unul este binecuvântat cu un simț clar al scopului. Atunci când unu decide să facă ceva, nimic nu poate sta în cale. Unu are potențialul de a deveni mari lideri dacă își poate canaliza energiile unice, dar, de obicei, nu poate da dovadă de empatie.

Numărul doi

Numărul doi corespunde unei naturi grijulii. Doi prezintă puncte forte în multe dintre domeniile în care unu este slab. Ei știu cum să lucreze cu ceilalți și pot rezolva adesea conflictele. Doi pot de obicei să vadă ambele părți ale problemei și sunt fie indeciși, fie foarte buni la rezolvarea problemelor.

Numărul Trei

Cei cu numărul trei tind să fie mai sociabili. Cu spiritul lor sclipitor și abilitățile lor sociale, cei trei sunt meniți să fie sufletul petrecerii și adesea sunt. Ei sunt foarte creativi, perfecționând aproape orice profesie într-o artă. Ei își iau energia de la oamenii și lumea din jurul lor, ceea ce poate duce uneori la o lipsă de direcție.

Numărul patru

Persoanele asociate cu numărul patru sunt genul practic. Cei de patru sunt de încredere și cu picioarele pe pământ în nenumărate moduri. Au o fermitate care le permite să urmeze concluziile până la capăt – cei patru se descurcă bine în profesiile religioase și științifice. În timp ce cei de patru sunt în general practici, nu le plac contradicțiile și pot fi puțin rigizi.

Numărul cinci

Este asociat cu naturile vizionare. Cinci sunt sufletele libere care iubesc aventura. Adesea le este greu să rămână în preajmă. Au succes în tot ceea ce le oferă viața. Cu toate acestea, acest succes poate dura ceva timp până când vine, deoarece un patru trebuie adesea să joace din urmă. Pentru a fi fericiți, ei trebuie să găsească un loc în viață care să le permită să fie liberi.

Numărul șase

Numărul șase reprezintă responsabilitatea. Cei șase sunt cunoscuți pentru natura lor hrănitoare. Ei vor să aibă grijă de toți cei din jurul lor, ceea ce îi dezvoltă într-o persoană care este în același timp corectă și are un simț al dreptății. Șase se descurcă adesea bine în roluri umanitare. Cu toate acestea, ei trebuie să se ferească să își țină în frâu natura protectoare. În caz contrar, pot deveni prea autoritari sau prea egoiști.

Numărul șapte

Numărul șapte este de natură vizionară. Cei șapte au naturi intelectuale. Ei sunt mereu în căutarea a ceea ce este interesant sau adevărat. Șapte sunt și foarte observatori – unora le place să își împărtășească concluziile prin dezbateri vii, în timp ce alții își analizează în liniște observațiile dintr-un colț. Cea mai mare slăbiciune a lor, în mod previzibil, este să gândească prea mult o situație.

Numărul opt

Numărul opt reprezintă ambiția. Optul, la fel ca și unu, are adesea un mare succes financiar în viață. Cu toate acestea, ei sunt mai practici. Acest simț practic poate duce la succesul în afaceri, deoarece îi ajută în planificare și pregătire, dar adesea își pun la îndoială materialismul, iar acest lucru le permite să fie bine echilibrați.

Numărul nouă

Numărul nouă poate fi foarte altruist. Un nouă vede întotdeauna imaginea de ansamblu. Ei sunt adesea donatori naturali, deoarece văd interconectarea tuturor lucrurilor. Ei sunt duri cu ei înșiși, iar atunci când văd probleme în societate, se vor dedica să le rezolve. Uneori au probleme cu prezentul.

Numărul 11

În numerologie, 11 este unul dintre numerele maestre și semnifică atât conducerea, cât și intuiția. Numărul 11 este unul dintre numerele maestre. Un unsprezece este o combinație între un unu și un doi – ceea ce înseamnă că sunteți atât un lider determinat, cât și o persoană intuitivă care înțelege toate aspectele unei situații. Acest lucru face din unsprezece un lider bine conturat.

Numărul 22

Douăzeci și doi este, de asemenea, un număr maestru conform numerologiei. Douăzeci și doi reprezintă atât viziunea, cât și abilitatea de a face din acea viziune o realitate. Numărul douăzeci și doi împarte caracteristicile lui doi și patru. Douăzeci și doi au viziunea, precum și natura practică pentru a o realiza. Ei sunt capabili să atingă măreția. Ei pot fi, de asemenea, profund spirituali. Cu toate acestea, dacă energia lor nu este concentrată într-un mod pozitiv, rezultatul poate fi controlul și insensibilitatea.


Un comentariu pe “Personalitatea în funcție de data nașterii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.