Popescu și Flick recomandă o destinaţie de suflet: Malta

Popescu și Flick recomandă o destinaţie de suflet: Malta

Răzvan Popescu: „În Malta, în fiecare weekend găseşti motiv de sărbătoare”

Dragii mei, săptămâna aceasta avem o dublă recomandare pentru destinaţia ideală de vacanță. Răzvan Popescu şi Flick nu doar că ne aduc mereu voie bună la Radio Zu și la Zu TV, dar ne trimit unde nici cu gândul nu gândiți. Încă o destinație pe care trebuie să o bifăm, deoarece motivele sunt tare multe. Să vă dau câteva indicii. Sunteți fan Games of Thrones? Ei bine, acolo s-au filmat mai multe scene pentru cel mai premiat serial al momentului. Vă place marea? Laguna de acolo are o apă minunat de albastră din care cu greu veți vrea să mai ieșiți.

Popescu și Flick, vacanta in Malta - www.elacraciun.ro

Nu vă mai țin în suspans. Malta este destinația de vacanță recomandată cu toată încrederea de Răzvan și de Flick. Cei doi s-au bucurat de o super vacanță în luna iulie a acestui an și au căzut de acord că trebuie să se mai întoarcă în acest loc: „Categoric nu mă vad locuind în Malta, însă o prefer ca destinație de vacanță unde cu siguranță o să mă mai întorc”, mi-a spus Răzvan. Tot el mi-a vorbit despre ceea ce i-a rămas în suflet: „Apa din Laguna albastră din care nu-mi mai venea să ies, clădirile vechi din La Valetta și faptul că în fiecare weekend găsesc motive de sărbătorit câte ceva, dau cu artificii, împodobesc orașul, zici că la ei e în fiecare weekend Crăciunul și ziua națională.”

Popescu și Flick: Malta - www.elacraciun.ro

Există și un mic incovenient, dar care nu ar trebui să vă deturneze planurile de vacanță dacă doriți să vizitați un loc nou, unde veți putea face plajă, dar veți avea și ce vizita. Minusul se ține de mâncare…”Mâncarea nu este punctul forte pentru Malta, dar dacă nu ești pretențios, te descurci cu fast food-urile”, ne spune Răzvan. Însă veștile bune sunt cu mult mai multe, ne adaugă prezentatorul Zu TV: ”Nu este o țară scumpă, iar din mai până în septembrie nu este nici urmă de ploaie.”

Flick si Popescu in Malta

La final, iată și un top al locurilor de vizitat recomandate de Răzvan Popescu:

„Malta este mult prea mică pentru o țară, dar imensă pentru un oraș. Nu trebuie să ratezi Laguna albastră, satul lui Popeye Marinarul, grotele și La Valetta. Dacă ești fan Game of Thrones, trebuie să bifezi și cetatea Medina, locul în care s-au filmat câteva scene din serial.”

Ne facem bagajele? 🙂

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.