Previziuni karmice. Zodiile care vor termina anul în lacrimi

Previziuni karmice. Zodiile care vor termina anul în lacrimi

Suntem abia în a patra lună din acest an, iar ițele se țes ușor ușor. Titlul este sugestiv și cu siguranță te pune pe gânduri: ”Oare sunt printre zodiile avizate?”. Ei bine nu te speria. Lacrimile nu sunt întotdeauana de tristețe, pot fi și lacrimi de fericire. Ceea ce astrele prezic nu se îndeplinește 100% la fiecare persoană, pentru că Karma nu apare în viața noastră pentru a ne pedepsi, ci pentru a ne da lecții de viață.

Previziuni karmice. Zodiile care vor termina anul în lacrimi

Vărsător

De o bună perioadă de timp ai senzația că partenerul de viață îți este infidel. Acest sentiment se va accentua și chiar dacă nu va fi adevărat vei vărsa lacrimi la gândul că poate iubi pe altcineva. Ține minte că acest lucru vine doar pentru a-ți da o lecție de viață și anume să descoperi dacă este persoana potrivită. Dacă sunteți făcuuți să fiți împreună o să treceți peste acest impas și veți găsi puterea să zâmbiți din nou.

Pești

În ultimul timp ai pierdut din vedere faptul că tu ești cea mai importantă persoană pentru tine. A venit vremea să te trezești la realitate și să inveți să te iubești mai mult. Acest lucru va provoca rupturi în relația ta de cuplu. Dacă partenerul tău te iubește va înțelege și te va ajuta să treci prin aceste schimbări.

Gemeni

FOLLOW ME

Îți place să te joci de-a șoarecele și pisica, dar asta nu va mai dura mult. Te vei îndrăgosti încercând să seduci și din păcate acea persoană nu va simți acest lucru pentru tine. Karma te învață că trebuie să fii serioasă în relații chiar dacă nu îți închide toate porțile.

Leu

Trebuie să înveți că într-o relație nu este vorba doar despre tine și neovile tale. Dacă nu vei învăța să-ți apreciezi partenerul, karma te va învăța ce înseamnă suferința.

Fecioară

Nu mai critica pe toată lumea și oprește-te din a încerca să controlezi lumea. Karma are pregătite pentru tine 3 lecții importante: Învață să nu-ți mai judeci atât de aspru partenerul, să nu-i mai dictezi ce să facă și nu-l mai blama, astfel vei sfârși anul în lacrimi amare.

Săgetătorul

Îți dorești să simți mereu fluturi în stomac, iar când ai o relație de lungă durată acest sentiment se simte mai rar. Din acest motiv poți să cazi în ispită destul de ușor. Când vei înțelege că iubirea e mai mult decât pasiune și senzații tari și vei aprecia dragostea, atunci Karma va considera că ți-ai învățat lecția.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.