Primăvara începe cu… Moschino!

Colecțiile de primavară-vară din ultimii ani ne-au demonstrat cu tărie cât de mult mizează designerii pe puterea cloroilor tari precum: galben, a verde-smarald sau  albastru-electric,  fucshia sau  corai și, mai mult decât atât, a blocurilor cromatice formate din combinația îndrăzneață dintre acestea.

Și, dacă vorbim despre culori, Moschino, un brand recunoscut la scară largă pentru umorul și veselia cu care interpretează moda încă de la înființarea sa în anul 1983, își duce povestea mai departe și inovează în fiecare sezon. În ciuda globalizării modei, dar și a recesiunii, Moschino surprinde, bucura ochiul și te lasă cu un zâmbet în colțul gurii.

Am pășit și eu în universul jucăuș al brandului Italian, ca prim-experiment, dintre sesiunile de shopping pe care le voi realiza. Vreau să descoperim împreună locuri stylish, designeri talentați și povești fascinante. Pentru că, da, nu vreau să ne limităm să cumpărăm un brand, ci să cumpărăm întotdeauna și o poveste interesantă. Iar Moschino este o primă dovadă în acest sens. Alături de stilistul Andra Moga, am realizat o ședință foto în care vă prezentăm câteva dintre piesele-cheie ale colecției de primăvară-vară. Culori vibrante, imprimeuri florale, motive specifice Moschino și o experiență minunată pentru un început de primăvară în tonuri optimiste. Iată rezultatul!

În timpul ședinței foto, am luat notițe de la Andra și am reținut următoarele ponturi, pe care le voi împărtăși aici cu voi. Vă doresc  să aveți o primăvară în tendințe!

[nggallery id=1]

FOTO: Mugur Băloiu
MAKE UP: Georgiana Gheară
STYLING: andra moga

2 comentarii pe “Primăvara începe cu… Moschino!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.