#CHICMOM

Primăvara începe cu… Moschino!

Scris de Ela Crăciun la 09 aprilie 2013

Colecțiile de primavară-vară din ultimii ani ne-au demonstrat cu tărie cât de mult mizează designerii pe puterea cloroilor tari precum: galben, a verde-smarald sau  albastru-electric,  fucshia sau  corai și, mai mult decât atât, a blocurilor cromatice formate din combinația îndrăzneață dintre acestea.

Și, dacă vorbim despre culori, Moschino, un brand recunoscut la scară largă pentru umorul și veselia cu care interpretează moda încă de la înființarea sa în anul 1983, își duce povestea mai departe și inovează în fiecare sezon. În ciuda globalizării modei, dar și a recesiunii, Moschino surprinde, bucura ochiul și te lasă cu un zâmbet în colțul gurii.

Publicitate

Am pășit și eu în universul jucăuș al brandului Italian, ca prim-experiment, dintre sesiunile de shopping pe care le voi realiza. Vreau să descoperim împreună locuri stylish, designeri talentați și povești fascinante. Pentru că, da, nu vreau să ne limităm să cumpărăm un brand, ci să cumpărăm întotdeauna și o poveste interesantă. Iar Moschino este o primă dovadă în acest sens. Alături de stilistul Andra Moga, am realizat o ședință foto în care vă prezentăm câteva dintre piesele-cheie ale colecției de primăvară-vară. Culori vibrante, imprimeuri florale, motive specifice Moschino și o experiență minunată pentru un început de primăvară în tonuri optimiste. Iată rezultatul!


În timpul ședinței foto, am luat notițe de la Andra și am reținut următoarele ponturi, pe care le voi împărtăși aici cu voi. Vă doresc  să aveți o primăvară în tendințe!

[nggallery id=1]

Publicitate

FOTO: Mugur Băloiu
MAKE UP: Georgiana Gheară
STYLING: andra moga

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


One thought on "Primăvara începe cu… Moschino!"

  1. Hortensia Stefan spune:

    Tu???Cat te-ai schimbat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--