Produse de înfrumusețare pe care NU trebuie să le împarți cu nimeni

Noi, femeile, suntem foarte atașate de produsele noastre de înfrumusețare. Din păcate, pe cât de atașate suntem de ele, tot atât de mândre de ele suntem și vrem să se bucure de ele și prietenele noastre. 

Atunci când o vezi pe prietena ta că își aplică rujul, dacă e o culoare care îți place, e foarte tentant să îl ceri și tu. Ei bine, nu ar trebui! Decât, dacă nu cumva ai la îndemână și niște șervețele demachiante cu dezinfectant. Acest proces nu este igienic și ne putem expune la foarte multe riscuri. Și nu e singurul…

 Cosmetice pe care să nu le împarți cu nimeni

1. Orice produs de frumusețe care se află în borcan

Mai mult, spală-te pe mâini înainte de a introduce degetele în borcan. Dacă vrei neapărat să dai cuiva, folosește un bețișor de urechi.

gallery-1470941025-jars-7328113

2. Mascara

Rimelul tău preferat poate adăposti bacterii și virusuri care sunt ușor transmisibile, cum ar fi conjunctivita. 

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3. Deodorant

Fiecare membru al familiei ar trebui să folosească propriul deodorant stick, pentru că este un produs acoperit de bacterii.

4. Ruj sau balsam de buze

Chiar dacă persoana respectivă nu are nicio problemă aparentă, gura este o zonă sensibilă care poate transmite mulți viruși.

lip-gloss-colors-7-1024x768-4333761

5. Prosopul

Bacteriile sunt foarte atrase de umiditate și prosoapele sunt un mediu perfect pentru acestea. Dacă nu vrei să ai parte de iritații și probleme ale pielii, cel mai bine ar fi să te asiguri că folosești un prosop despre care știi cât de des este curățat.

6. Fard cremă

7. Pensulele

makeup-brushes-1024x683-6013686

9. Căști

Urechea este o zonă foarte sensibilă și căștile pot provoca înmulțirea bacteriilor din urechi.

10. Unghiera

Între degete se pot ascunde infecții fungice și virusuri care se pot transmite prin intermediul unghierelor.

Din fericire, există și produse pe care le putem împărți:

  1. Orice are pompiță 
  2. Fondul de ten lichid
  3. Creionul de ochi/ buze
  4. Oja
  5. Peria de păr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.