Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să devii bogat

Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să devii bogat

Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să devii bogat. Fiecare își găsește propria cale spre bogăție. Unii oameni au fost suficient de interesanți pentru a cumpăra Bitcoins atunci când 1 BTC era egal cu 1 USD; alții muncesc mult. Oamenii în permanență înstăriți au ceva în comun. Cu toate acestea, atât cei care uneori au noroc, cât și cei care muncesc mult fac greșeli, astfel încât nu pot economisi bani cu adevărat.

1. Nu întâlnești oamnei noi

Oamenii bogați adoră întâlnirea cu oameni noi. 68% dintre oamenii înstăriți au spus că le place să întâlnească pe cineva nou. Doar 11% dintre oamenii săraci au spus la fel. Majoritatea oamenilor care au atins stabilitatea financiară au depus cât mai mult efort pentru a da o impresie bună despre ei înșiși și pentru a o păstra. Nu uită să felicite noii cunoscuți (și cei bătrâni) de sărbători și alte zile importante.

2. Crezi în soartă

Te poți baza pe noroc sau soartă în cazuri foarte rare, poate atunci când alegi între o fustă roșie și albastră. Dar când vine vorba de probleme cu adevărat importante, oamenii bogați cred că își determină singuri calea vieții. Și 90% dintre oamenii săraci dau vina pe soartă pentru nenorocirile lor și pentru alți factori pe care nu îi pot controla. Și pentru a-și îmbunătăți bunăstarea, investesc bani în bilete de loterie, în locul educației proprii.

3. Nu-ți asumi riscuri

Doar 6% dintre oamenii săraci au acceptat să își asume un risc pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Și mai mult de 50% dintre oamenii bogați care au luat parte la experiment au acceptat să-și asume același risc. Mai mult decât atât, mulți oameni bogați au observat că cel puțin o dată în viața lor asumându-și riscuri au dus la mari eșecuri, dar au încercat să meargă mai departe în loc să le rezolve.

4. Nu citești suficient

„A nu citi înseamnă a nu gândi”, a spus odată Dostoievski. 88% dintre oamenii bogați sunt de acord cu scriitorul. Citesc cărți despre auto-dezvoltare, materiale profesionale și literatură istorică timp de cel puțin 30 de minute pe zi. Doar 2% dintre oamenii săraci dedică mult timp lecturii.

5. Cheltuiești prea mult

Majoritatea oamenilor săraci cheltuiesc mult mai mult decât câștigă. Probabil știți oameni care cumpără mașini scumpe, telefoane și alte lucruri pe credit, chiar dacă nu și le pot permite și nu au nevoie cu adevărat de ele. Oamenii bogați sunt de obicei lipiți de acest sistem de distribuție a veniturilor: 20% – conturi de economisire, 25% – plata chirii sau a ipotecii,
15% – mâncare, 10% – divertisment, 5% – service auto, Restul banilor sunt cheltuiți pentru astfel de lucruri nepermanente precum haine, medicamente și educație.

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.