Rețetă clătite americane „de dietă”

Așa cum vă spuneam și în materialul cu ținute care mă fac să par slabă, deși primesc des complimente, știu că mai am de lucru la silueta mea până să fiu în cea mai bună formă a mea. Am început toamna în forță, cu un regim alimentar personalizat și program de sport făcute de Dana, care mă supraveghează atent să fiu cuminte și să mă țin de treabă.

Nu puteam să rezist totuși complet fără dulciuri, așa că Dana m-a lăsat să am și o porție de clătite sănătoase pe lângă cheat meal-ul de la fiecare prânz de duminică. Dacă mă urmăriți pe instagram, o să vedeți exact și ce mănânc pe parcursul săptămânii.

După ce îmi fac poftele duminica, lunea o iau de la capăt cu alimentația echilibrată.

Nu uitați să îmi dați un tag pe story dacă o încercați și voi! Poftă bună!

Rețetă clătite „de dietă”

Ingrediente pentru o porție (3 pancakes):
– 40 g fulgi de ovăz
– 2 albușuri
– jumătate de banană bine coaptă
– jumătate de linguriță praf de copt
– lapte
– afine

Mie îmi place să le servesc cu iaurt grecesc cu 2% grăsime, gem fără zahăr sau unt de arahide.

FOLLOW ME

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Deși mă țin de un regim alimentar foarte strict, nu puteam să rezist fără ceva dulce, dar sănătos în același timp. Din fericire, @dana_1to1fitness mi-a înțeles această nevoie. 🎉 Pe parcursul săptămânii sunt foarte cuminte și abia aștept ziua de duminică pe care o încep cu niște pancakes delicioase și o continui cu un cheat meal. 😍🍕🍟🍔 După ce îmi fac poftele, lunea o iau de la capăt cu alimentația echilibrată. Vă las și vouă rețeta mai jos. Merge de minune cu iaurt grecesc cu 2% grăsime, gem fără zahăr sau unt de arahide. 🥜 Ingrediente pentru o porție (3 pancakes): – 40 g fulgi de ovăz – 2 albușuri – jumătate de banană bine coaptă – jumătate de linguriță praf de copt – lapte – afine Nu uitați să îmi dați un tag pe story dacă o încercați și voi! Poftă bună! 🥞

O postare distribuită de Ela Craciun (@elacraciun) pe

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.

Fii mereu la curent cu postarile mele! Ce ai de facut?

  1. Sa ma urmaresti pe INSTAGRAM – Aici raspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc
  2. Sa te abonezi la canalul meu de YOUTUBE
  3. Sa dai like paginii mele de FACEBOOK
  4. Sa te inscrii in grupul MAMICI SI COPII FERICITI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.