Săgetătorii: o zodie aparent nefamilistă, dar care este surprinzătoare

Săgetătorii în familie

Toată lumea are acel membru al familiei care planifică excursii sporadice, construiește fortărețe pentru petrecerile în pijamale ale copiilor și spune întotdeauna cele mai bune glume – membrul familiei care începe petrecerea, dar care, uneori, este și motivul pentru care se termină. Aceasta este esența unui Săgetător.

De obicei, ei nu își cunosc propria putere. Săgetătorul este un semn extrovertit, carismatic, cu o dungă de nerefuzat incontestabilă de nesăbuință.

Sunt Săgetătorii familiști?

Săgetătorii sunt independenți și aventuroși de la bun început. Dacă ai un frate arcaș, așa cum am eu, atunci este posibil să-ți amintești că a încercat să fugă în copilărie fără un motiv anume. Sau poate că au dat petreceri zgomotoase în timp ce părinții tăi erau plecați, dar nu păreau să sufere niciodată consecințe.

Această încredere, această poftă de viață, se pretează la magnetismul Săgetătorului. Ei sunt întotdeauna sufletul petrecerii – chiar dacă petrecerea este în casa bunicii tale.

Le place să se poată mișca liber fără consecințe. Faptul că ai o familie îți poate lua o parte din această libertate, dar un Săgetător va găsi o cale de a ocoli acest lucru. Își vor lua dragostea pentru călătorii și o vor folosi pentru a planifica excursii de familie!

Un comentariu pe “Săgetătorii: o zodie aparent nefamilistă, dar care este surprinzătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.