Șamponul home-made care OPREȘTE CĂDEREA părului

Șamponul home-made care OPREȘTE CĂDEREA părului

Șamponul home-made care OPREȘTE CĂDEREA părului. Tuturor ne cade părul, atât doamnelor cât și domnilor. Însă, femeile sunt mult mai afectate decât bărbații. De câte ori nu ați găsit scurgerea de la duș plină de păr după ce v-ați spălat pe cap? De câte ori nu v-ați gândit că era mai bine să nu vă pieptănați căci ați umplut 2 perii de păr? Cu toții știm că este normal și natural să ne cadă destul de mult păr zilnic, aproximativ 100 de fire de păr.

Firele de păr nu cad doar din motive naturale. Medicamentele, expunerea la produși chimici, factori hormonali, nutriționali, genetici, stresul, alimentația precară, dar și unele boli pot influența căderea părului.De altfel, femeile pot experimenta imediat după naștere o căderea exagerată a părului care cu timpul se va opri. Intervențiile chirurgicale sau întreruperea administrării anticoncepționalelor pot determina o rărire a podoabei capilare. În cazul în care simțiți că ceva nu este în regulă, iar numărul firelor de păr zilnice pare că depășește cu mult 100 ar fi bine să vă adresați unui specialist.

Șamponul home-made care OPREȘTE CĂDEREA părului

Pentru prepararea acestui șampon la tine acasă ai nevoie de următoarele lucruri:

– Șampon natural cu PH neutru: îți recomandăm să folosești un șampon pentru copii care nu conține substanțe care pot ataca firul de păr sau scalpul.
– Ulei esențial de rozmarin: acesta este recunoscut ca fiind miraculos pentru întărirea firului de păr.
– Ulei esențial de lămâie: este un minunat antibacterian.
– Fiole de vitamina E: are multiple beneficii atât pentru piele, cât și pentru păr. Stopează căderea părului în timp ce oferă volum.

Deschidem sticla de șampon și punem peste 10 picături de ulei de rozmarin, 10 picături de ulei de lămâie, adăugăm și 2 capsule de vitamina E. Agităm bine toată compoziția astfel încât să se omogenizeze. Apoi aplică pe părul umed, lasă să acționeze timp de 10 minute și clătește cu apă din abundență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.