Supermame cu superputeri: Nu pierde niciun moment important! Soluția work at home moms

VREAU SA PARTICIP ! 

Dragile mele, iată că am ajuns la ultimul eveniment din cadrul campaniei mele de suflet, Super mame cu super puteri”. Vedete precum Giulia, Carmen Negoiță sau prezentatorul emisiunii IUmor, Șerban Copoț au fost prezenți la cele trei evenimente ale campaniei și au comunicat cu cele peste 300 de mămici prezente și unui public online care a depășit o jumătate de milion de persoane.

Sâmbătă, 17 iunie este rândul Andreei Bănică să spună: Sunt o super mamă cu super puteri! în cadrul celui de-al patrulea eveniment al campaniei care are ca temă „Nu pierde niciun moment important! Soluția work at home moms”. Workshop-ul se va desfăsura sâmbătă, ora 11.00 în cadrul centrului comercial Auchan Titan și îi voi avea ca invitați pe Andreea Bănică, care vorbește pentru prima oară la un eveniment în calitate de blogger, life coach-ul Cerasela Rogen și Violeta Neagu, creator de genți personalizate. 

Îmi doresc ca femeile care îmi citesc blogul să știe că sunt super mame. Ele fac aproape în fiecare zi imposibilul, îi depășesc propriile limite și este cazul să le recunoștem acest efort. Împreună cu invitații mei am reușit să comunicăm, până acum, cu peste 500.000 de oameni care ne-au urmărit, pe Facebook, în edițiile live ale acestor evenimente. Îmi doresc ca această campanie să producă o schimbare în modul în care ne raportăm la propriile noastre așteptări față de viața de familie și de cuplu.

Evenimentele din campania “Super mame cu super puteri” sunt suținute media de partenerii Revista Femeia, www.mami.ro și www.parinti.com, Radio Smart FM. Sponsorii campaniei sunt Cofetaria Ana Beller si magazinele Maxi Toys.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.