#TIPS&TRICKS

Se confruntă cu anomalii pe care le vezi o dată în viață, dar au reușit să facă bani din aspectul lor ciudățel

Scris de Laura P la 11 decembrie 2018

Frumusețea este foarte complexă și subiectivă: nu există definiții specifice pentru frumos și urât. Persoanele cu diferite dizabilități își pot arăta în sfârșit frumusețea adevărată lumii datorită rețelelor sociale sau abilității de a face o carieră de model, pentru că felul interesant în care arată îi atrage pe specialiștii din acest domeniu.

Iată 8 dintre anomaliile care au ajutat oamenii să aibă o carieră de succes:

Publicitate

1. Albinismul


Acest model incredibil de 16 ani a fost fotografiat de Daniil Golovkin, un fotograf foarte talentat. La prima vedere, pare a fi o păpușă de porțelan, dar, de fapt, albinismul acestei fete este o tulburare genetică rară, în care nu există o picătură de pigment în ochii, părul și pielea unei persoane. Numele ei este Nastya Kumarova și înfățișarea ei de neegalat i-a permis să devină un model de succes.

 

2. Sindromul Ehlers-Danlos

Publicitate

Sarah Gerts folosește s-a folosit de avantajele profesiei de model și a făcut mulți oameni să învețe despre o astfel de boală genetică rară numită sindromul Ehlers-Danlos. Modelul în vârstă de 27 de ani demonstrează cum se manifestă această anomalie. Chiar și ei i-a luat ceva timp să înțeleagă că pielea ei este frumoasă și unică, iar acum își iubește cu adevărat fiecare centimetru.

3. Displazia ectodermică

Acest frumos model de 26 de ani din Germania s-a născut cu o boală genetică rară – displazie ectodermică, care schimbă structura feței. Datorită deschiderii și iubirii de fotografie, ea a servit drept sursă de inspirație pentru mii de oameni entuziaști din domeniul fotografiei.

Publicitate

4. Anisocoria

Acesta nu este un truc pe care unii oameni îl pot face cu ochii: de fapt, aceasta este o anomalie rară numită anisocoria. Se caracterizează prin pupile de dimensiuni diferite.

5. Dermografismul

S-ar putea să vă gândiți că acesta este un mod foarte dureros de a avea un tatuaj 3D, dar numai 2% din întreaga populație a planetei este afectată de această boală a pielii, dermografism. Dermografismul se caracterizează prin apariția cicatricelor, chiar și cu iritații mecanice ușoare ale pielii. În mod tipic, cicatricile dispar în 30 de minute. Unele persoane își folosesc boala neobișnuită, creând opere de artă temporară și împărtășindu-le cu lumea.

6. Semne rare

Mulți oameni urăsc semnele lor de naștere și încearcă să-i scoată cât mai curând posibil. Totuși, dansatoarea fermecătoare Cassandra a reușit să vadă adevărata frumusețe a semnului ei de naștere sub ochi, ceea ce a avut un efect foarte pozitiv asupra carierei ei.

7. Argyrosis

Arată a photoshop, dar așa se manifestă o boală rară – arrogroză. Paul Carazon a suferit de dermatită severă și a început să ia compuși ai argintului pentru a scăpa de boală. Particulele de argint reacționează la lumină în același mod ca și melanina, dar în loc de efect de bronzare, pictează pielea într-o culoare de argint. Din păcate, argintul nu este absorbit în organism, astfel că acest proces de schimbare a culorii pielii este ireversibil.

8. Hirsutism

Dakota Cook este un artist de 24 de ani care trăiește în Los Angeles. Ea suferă de o boală rară numită hirsutism, care provoacă tulburări hormonale și creșterea excesivă a părului pe față.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


2 thoughts on "Se confruntă cu anomalii pe care le vezi o dată în viață, dar au reușit să facă bani din aspectul lor ciudățel"

  1. Hortensia Stefan spune:

    Am avut ceva emotii cand am vazut fiecare anomalie. In acelasi timp am invatat lucruri noi.

  2. Elena Ramona Sovoiu spune:

    Eu vad niste oameni frumosi, speciali in felul lor, nunstiu de ce dar oamenii de obicei ii caracterizează intr-un mod urat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 
--

Cel mai frumos cadou pentru o viitoare mamă