Secretele femeii Berbec – care este adevărata personalitate a acestei zodii

Secretele femeii Berbec - care este adevărata personalitate a acestei zodii

Amuzantă, cu spirit liber și feroce independență, femeia Berbec este o gură de aer proaspăt – o lumânare aprinsă în formă umană. Focul este elementul ei, aprinzând tot ceea ce atinge cu scânteia vie a vieții.

Personalitatea Berbecului este creativă, pasională, energică și – uneori – dominatoare și irascibilă. Un semn cardinal guvernat de planeta Marte, Berbecul este foarte bun la a pune lucrurile în mișcare, la a iniția demersuri și la a-și insufla entuziasmul în tot ceea ce face. Cheia pentru a înțelege femeia Berbec este să realizezi că are nevoie de mult staniu și lemn masiv pentru a-și menține scânteia aprinsă – dacă nu este îngrijită cu dragoste și nu i se acordă toată atenția de care are nevoie, vei descoperi că energia ei intensă se poate stinge de la sine.

Secretele femeii Berbec

Berbecul este semnul copilului cosmic, al lăstarului proaspăt și verde, al tânărului risipitor și strălucitor. Ea va aduce întotdeauna o perspectivă complet nouă și unică, indiferent de subiect. Doamnele Berbec au propriul lor mod de a vedea lumea: Adesea spun lucrurilor pe nume, subliniind cu nerăbdare când împăratul nu poartă haine.

Un simț al jocului și o apreciere pentru absurditate pot face din acest Berbec lânos sufletul petrecerii și o bucurie de avut ca partener. Nu le este teamă să fie prostuți și nu se sfiesc să fie în centrul atenției – dar aveți grijă să nu-i chemați din locul lor în lumina reflectoarelor sau să vorbiți despre ei pe la spate (chiar și atunci când spuneți ceva pozitiv sau neutru). Le place să fie stăpâni pe modul în care sunt percepuți și, adesea, le displace intens să nu aibă controlul asupra propriei imagini.


Relațiile cu aceste creaturi sălbatice și încăpățânate nu sunt pentru cei slabi de inimă – o femeie Berbec te va ține în priză cu energia ei înflăcărată, onestitatea savantă și simțul umorului satiric. În toate relațiile, romantice sau profesionale, egalitatea este esențială pentru femeia Berbec. Ea nu va tolera șovinismul, să i se vorbească de sus sau nedreptățile de orice fel. Sincer, nu vrei să te cerți cu un Berbec pentru că nu vei câștiga, niciodată – chiar dacă ai dreptate!

Căminul pentru Berbecul feminin poate fi surprinzător de confortabil, în ciuda tendinței spre situații de viață neconvenționale. O căsuță mică, un apartament în garaj sau o colibă funky este ideală pentru atunci când se decide să se așeze la casa ei – dar ideal ar fi un loc unde să poată locui singură și să poată veni și pleca după bunul plac.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Cum este femeia Berbec ca mamă

Mama Berbec este jucăușă și amuzantă, și va fi adesea văzută cu copilul legat în spate sau în remorca unei biciclete – deoarece crede că nu este niciodată prea mic pentru a începe să plece în aventuri. Acest tip de mamă își va duce copiii în călătorii în locuri îndepărtate și le va permite să experimenteze. Mamele berbec pot fi puțin nerăbdătoare cu rudele lor, mai ales cu copiii care sunt liniștiți, introvertiți sau convenționali. Veți vedea deseori progenitura unui Berbec răzvrătindu-se prin faptul că se îmbracă „normal” sau că vrea să mănânce doar mâncare plictisitoare pentru „oameni obișnuiți”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.