Secretele femeii Berbec – care este adevărata personalitate a acestei zodii

Secretele femeii Berbec - care este adevărata personalitate a acestei zodii

Amuzantă, cu spirit liber și feroce independență, femeia Berbec este o gură de aer proaspăt – o lumânare aprinsă în formă umană. Focul este elementul ei, aprinzând tot ceea ce atinge cu scânteia vie a vieții.

Personalitatea Berbecului este creativă, pasională, energică și – uneori – dominatoare și irascibilă. Un semn cardinal guvernat de planeta Marte, Berbecul este foarte bun la a pune lucrurile în mișcare, la a iniția demersuri și la a-și insufla entuziasmul în tot ceea ce face. Cheia pentru a înțelege femeia Berbec este să realizezi că are nevoie de mult staniu și lemn masiv pentru a-și menține scânteia aprinsă – dacă nu este îngrijită cu dragoste și nu i se acordă toată atenția de care are nevoie, vei descoperi că energia ei intensă se poate stinge de la sine.

Secretele femeii Berbec

Berbecul este semnul copilului cosmic, al lăstarului proaspăt și verde, al tânărului risipitor și strălucitor. Ea va aduce întotdeauna o perspectivă complet nouă și unică, indiferent de subiect. Doamnele Berbec au propriul lor mod de a vedea lumea: Adesea spun lucrurilor pe nume, subliniind cu nerăbdare când împăratul nu poartă haine.

Un simț al jocului și o apreciere pentru absurditate pot face din acest Berbec lânos sufletul petrecerii și o bucurie de avut ca partener. Nu le este teamă să fie prostuți și nu se sfiesc să fie în centrul atenției – dar aveți grijă să nu-i chemați din locul lor în lumina reflectoarelor sau să vorbiți despre ei pe la spate (chiar și atunci când spuneți ceva pozitiv sau neutru). Le place să fie stăpâni pe modul în care sunt percepuți și, adesea, le displace intens să nu aibă controlul asupra propriei imagini.

Relațiile cu aceste creaturi sălbatice și încăpățânate nu sunt pentru cei slabi de inimă – o femeie Berbec te va ține în priză cu energia ei înflăcărată, onestitatea savantă și simțul umorului satiric. În toate relațiile, romantice sau profesionale, egalitatea este esențială pentru femeia Berbec. Ea nu va tolera șovinismul, să i se vorbească de sus sau nedreptățile de orice fel. Sincer, nu vrei să te cerți cu un Berbec pentru că nu vei câștiga, niciodată – chiar dacă ai dreptate!

Căminul pentru Berbecul feminin poate fi surprinzător de confortabil, în ciuda tendinței spre situații de viață neconvenționale. O căsuță mică, un apartament în garaj sau o colibă funky este ideală pentru atunci când se decide să se așeze la casa ei – dar ideal ar fi un loc unde să poată locui singură și să poată veni și pleca după bunul plac.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Cum este femeia Berbec ca mamă

Mama Berbec este jucăușă și amuzantă, și va fi adesea văzută cu copilul legat în spate sau în remorca unei biciclete – deoarece crede că nu este niciodată prea mic pentru a începe să plece în aventuri. Acest tip de mamă își va duce copiii în călătorii în locuri îndepărtate și le va permite să experimenteze. Mamele berbec pot fi puțin nerăbdătoare cu rudele lor, mai ales cu copiii care sunt liniștiți, introvertiți sau convenționali. Veți vedea deseori progenitura unui Berbec răzvrătindu-se prin faptul că se îmbracă „normal” sau că vrea să mănânce doar mâncare plictisitoare pentru „oameni obișnuiți”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.