Secretele femeii din zodia Rac. Cum este ca mamă

Secretele femeii din zodia Rac. Cum este ca mamă

Femeia Rac este o conectată în mod înnăscut la misterele și magia globului luminos care guvernează mareele. Așadar, e în mare legătură cu Luna!

Elementul care o guvernează este apa, ceea ce explică intuiția ei profund conectată și modul ei natural de a fi în contact cu emoțiile sale – și are atât de multe emoții.

O doamnă Rac poate fi un pic cam distantă și păzită la început, dar odată ce îi câștigi încrederea și o faci să se încălzească cu tine, va fi un companion loial pentru toată viața. Cu toate acestea, dacă încrederea ei este trădată, îți va tăia definitiv calea și nu-ți va mai rosti niciodată numele.

Trăsăturile de personalitate ale femeii Rac sunt guvernate de sentimentele lor și, deși cred că fac o treabă decentă în a ascunde acest lucru, un Rac supărat poate crea un mic uragan de agresiune pasivă. Așadar, dacă auziți trânteli de uși sau călcatul în picioare, ar fi mai bine să o găsiți și să vedeți dacă are nevoie să vorbească despre asta.

Cancerele se descurcă cel mai bine atunci când învață cum să-și proceseze emoțiile și să comunice deschis despre ceea ce se întâmplă în interior. Un devotament față de o practică spirituală, în special una legată de fazele lunii și de ciclurile femeilor, ar fi benefică pentru acest semn – trup, minte și suflet. Ritualurile și tradițiile străvechi din trecut aduse într-o viață modernă pot ancora și împământeni această femeie de apă și o pot ajuta să se simtă conectată la vechile căi și la viețile trecute.
Să învețe să se hrănească și să știe cum să se îngrijească de trăsăturile sale capricioase atunci când se simte abătută sau retrasă este o abilitate pe care va trebui să o cultive, deoarece modul ei de operare este în general sacrificiul de sine și grija pentru nevoile celor dragi.

Femeia Rac: Cum este ca mamă

Acasă este locul fericit numărul unu al femeii Rac. Este sursa ei de confort și de întinerire și este locul unde se duce pentru a-și împământeni spiritul și a se reface la nivel sufletesc.

FOLLOW ME

În căutarea unui loc liniștit unde să se odihnească și să se hrănească cu frumusețe și mâncare bună, această femeie se simte mai bine departe de străzile aglomerate sau de vecinii zgomotoși și, în mod ideal, locuiește în apropierea unui corp mare de apă. O cabană pe malul mării sau o casă pe malul unui lac ar fi locuri minunate de cuibărit pentru acest pui de apă, dar dacă acest lucru nu este fezabil, a fi la câteva ore de mers cu mașina până la ocean este adesea esențial pentru un Rac. Ei se simt susținuți și susținuți de vuietul mareelor și de aerul sărat – iar faptul că pot înota des în mare este un dar pentru ei. Ar putea pluti ore întregi, reîntâlnindu-se cu mama lor primordială din ocean.
Casa unei femei Rac se simte adesea ca un uter, cu multă țesătură moale atârnată și fără prea multe margini ascuțite. Ele sunt adesea atrase de casele construite manual din stuc sau lut, cu curbe rotunjite personalizate, care seamănă cu traiul în vârtejurile unei scoici.

Mamele Rac sunt semnul cel mai natural matern al zodiacului – intuitive în a ști de ce are cel mai mult nevoie copilul lor și înțelegând în mod înnăscut ce se întâmplă chiar și cu un copil sau un micuț pre-verbal. Atingerea este importantă pentru a ajuta atât mama, cât și copilul să creeze o legătură, iar o mamă Rac își va ține copilul înfășurat aproape de corpul ei, într-o eșarfă sau într-un port-bebe, de multe ori până la vârsta copilăriei. Sânii și burta sunt părțile corpului guvernate de Rac, așa că sarcina și alăptarea sunt, de obicei, enorm de împlinitoare pentru femeile născute sub acest semn. Maternitatea este o caracteristică instinctivă pentru aceste femei, în cazul în care aleg să o urmeze – dar, chiar dacă nu, Racul are adesea relații foarte speciale cu propriile mame.

Femeia Rac: Viața profesională și banii

O femeie Rac este o achiziție valoroasă pentru orice echipă sau ansamblu la locul de muncă, deoarece lucrează bine în cadrul unui grup și îi pasă cu adevărat de colegii ei, oferindu-le forța ei interioară, dăruirea și sprijinul emoțional. De asemenea, ea muncește mai mult decât aproape oricine altcineva, depunând ore îndelungate pentru a duce la bun sfârșit un proiect. Dacă spune că va face ceva, aveți încredere că va sta până târziu și va face să se întâmple – punându-și cu obstinație nasul la treabă până când îl va finaliza.

Veți vedea deseori femei de Cancer care își fac de cap în spatele scenei, construind recuzita pe platourile de teatru sau de filmare, sau ca bucătari șefi făcând magie în bucătăriile unor restaurante aglomerate. Aceste femei preferă să lucreze cu mâinile lor și să facă o muncă de care se simt conectate emoțional, mai degrabă decât să petreacă ore întregi uitându-se la foi de calcul sau abstracțiuni matematice.

Asigură-te că îi recunoști eforturile și munca grea – sau te-ai putea trezi cu o crustacee foarte supărată, care se simte destul de dezamăgită. Ea va munci ore îndelungate și, adesea, nu va fi plătită cât valorează cu adevărat, așa că asigurați-vă că este remunerată și apreciată – sau riscați să o dați afară și să îi pierdeți definitiv loialitatea. Racii sunt sensibili la sentimentul de a se simți trădați de echipa lor și uneori le este greu să separe relațiile de muncă de ideea lor de „familie”. A fi disponibilizat sau concediat poate fi devastator pentru această zodie care adesea se investește profund emoțional în oamenii cu care lucrează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.