Secretele femeii Scorpion. Surprizele din spatele aparențelor dure

Secretele femeii Scorpion. Surprizele din spatele aparențelor dure

Scorpionul este al optulea semn al zodiacului, iar Casa a opta se referă la sex, moarte și ciclul de regenerare. Cu înclinația lor pentru tot ceea ce este înfricoșător și magic, femeile Scorpion sunt regine naturale ale Lumii de Jos și, astfel, de obicei, nu sunt cele care se feresc de caracteristicile mai intense sau mai grele ale vieții.

Acest semn are o reputație proastă din partea majorității astrologilor pentru că este „prea mult”, prea întunecat sau chiar de-a dreptul malefic. Acest lucru provine mai mult din disconfortul inerent al culturii occidentale moderne față de disconfortul de a discuta despre subiectele legate de sex și moarte, guvernate de Pluton (de obicei, nu este vorba de conversația generală de zi cu zi la masă). Oricât de înjurată poate fi o femeie Scorpion, nu mulți îi pot nega personalitatea magnetică și aura de mister, magie și senzualitate pe care o poartă în jurul ei ca o mantie. Aceasta nu este o femeie care tolerează cu ușurință interacțiunile de suprafață. Preferă să își acorde atenția celor care sunt dispuși să meargă în profunzime cu ea. Cu privirea electrică a unui Scorpion puternic concentrată asupra ta, este ușor să te simți ca un gândac prins sub sticlă, examinat de un om de știință curios și hotărât să afle tot ce este de știut.

Unul dintre cele mai sensibile semne din zodiac, femeile Scorpion își simt intens emoțiile, deși nu întotdeauna le exprimă în mod deschis. Un semn guvernat de apă, Scorpionul este simbolizat de adâncurile scufundate, precum apele pure care curg printr-o peșteră subterană. Dar s-ar putea să nu vezi curenții sau valurile care se unduiesc prin expresiile ei faciale – o mare parte din ceea ce simte o femeie Scorpion, nu se va exprima întotdeauna în mod deschis.

FEMEIA SCORPION: CASĂ ȘI FAMILIE

Ați trecut vreodată pe lângă acele subsoluri de apartamente din oraș și v-ați întrebat cine ar putea locui acolo jos? S-ar putea foarte bine să fie bârlogul Reginei Lumii de Jos, care stă întinsă pe un șezlong și rânjește amuzată la picioarele agitate ale trecătorilor. Cuvântul „bârlog” este un mod cu adevărat potrivit de a descrie casa acestui semn. Își face din spațiul de locuit un domeniu insular, privat, unde sunt invitați doar cei mai apropiați prieteni și iubiți.

În ceea ce privește decorul, gagicile Scorpion au tendința de a adora textilele, draperiile și lămpile suspendate elaborate. Camera ei de zi ar putea semăna cu un bazar exotic, înțesat cu toate prada din souk-urile pe care le-a vizitat în călătoriile ei. Dar aici totul este aranjat cu bun gust și nimic nu este exagerat sau nu pare neglijent. Scorpionii tind să fie destul de ordonați și pot tinde chiar spre minimalist, ceea ce face ca dragostea lor pentru detaliile glorios înfrumusețate să iasă cu adevărat în evidență, în loc să se piardă în amestecul vizual.

O mamă Scorpion este o creatură protectoare, puternică și liniștită, care are de obicei o legătură psihică puternică cu copiii ei iubiți. Ea este invidiată de alte mame, deoarece copiii ei pot fi de obicei disciplinați cu nimic mai mult decât o privire intensă din partea mamei lor Scorpion.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

FEMEIA SCORPION: MUNCĂ ȘI BANI

Femeia Scorpion muncește din greu și este extrem de concentrată pe obiective. Ele își fixează obiectivele pe termen lung și muncesc constant și în liniște pentru a-și transforma visele în realitate.

Adesea sunt catalogate drept singuratice la locul de muncă și tind să-și intimideze colegii, adesea fără să vrea. Scorpionilor nu au tendința de a se bucura să fie subalterni – ar prefera să fie doar șeful, liberi să ia propriile decizii, în special în ceea ce privește estetica și designul.

Femeile Scorpion au, de obicei, o idee foarte clară despre cum cred că ar trebui să decurgă lucrurile și vor împărți puterea sau controlul doar cu alte semne a căror viziune o respectă în mod înnăscut. Lucrează bine cu alte semne care sunt la fel de liniștite și puternice, dar în general nu au timp pentru bombăneli sau fanfaronadă – mai ales dacă persoana cu multe opinii nu face niciun efort real pentru a-și susține vorbele cu rezultate reale. Scorpionii au o reputație serioasă de a intra în mintea oamenilor și, datorită iubirii lor pentru psihologie, îi pot manipula cu ușurință pe ceilalți pentru a obține ceea ce își doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.